Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LuckyLuke

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma szemét leszek és csak olyan filmeket ajánlok, amik egy időben kezdődnek. Először is lesz ma Agatha Christie-marathon az m1-en. A Paddington 16:50-en két hosszú órán át izgulhatunk. (m1, 20:05) A ravaszabbak, mint én is, csak az elejét fogom megnézni, aztán átkapcsolok a…..
LuckyLuke 2006.10.12 15:53:50
A Discovery-s nem volt rossz. A legjobb cím indokolt:)

A sorozat fő elve, hogy ezúton mond köszönetet a Discovery a "földönkívülieknek". :))

Azért, van benne logika. Ha nem hinnénk/hinnék sokan, hogy létezhet valamilyen életforma rajtunk kívül is, és nem írnának róla a science fiction (értsd: tudományos fantasztikum)írók, hogy mi lehet ebből részben megalapozott (Asimov, és Clarke és a többiek), talán ma a geostacionárius pálya (más nevén Clarke-pálya-amelyen a műholdakat parkoltatjuk) sem lenne használatban. Csak amondó vagyok, hogy ami a Starwars-ban vagy esetleg Startrek-ben szerepelt, ma, vagy holnap már, a társadalom új eszközei. Ehhez feltétlen szükséges volt elképzelni merre haladhatna a jövő emberisége. Arról nem is beszélve, hogy a mai publikus technológiánál, mindig jóval előrébb vannak a valós fejlesztések, a piac lassabban viszonyul a gyors technológiákhoz, és természetesen jobban kifizetődik ha a CDrom-okat először csak 2-4X sebességgel dobják elénk, és lassan felzárkóztatnak a már raktáron lévő 16X-os, majd 40X-hez. A hadsereg -nem nálunk-, pedig szintén mindig érdekelt a "civil" piacénál fejlettebb eszközök fejlesztésében.

Ha valaki ma elnéz Tokio-ba kicsit, olyan termékek sorát látja a polcon, ami nálunk Európában 1 évvel később jön majd csak ki. Majd minden gyártó megfuttatja ezeket odahaza, aztán jöhet világpiacra.

Lehet elárultam magam, hogy kicsit technokrata volnék? Mégis odáig vagyok a kézzel készített dolgokért. És útálom, hogy néha nem igényre formálódik a technika, hanem igényt formál. De talán a technológiai fejlesztések a legjelentősebb pozitív összteljesítmény a fajunktól. ;)
Azért azt látjuk ugye, hogy az MTV, mint a minden hájjal megkent kereskedő kezdi kihasználni ezt az ostrom-dolgot. Végül is eladható. Az evidens, hogy a Kékfény szerkesztői jó időre bespájzolhattak jobbnál jobb témákból, aztán ugye a Tv Taxiban is…..
LuckyLuke 2006.10.04 14:12:37
A műsorról: borzasztóan igénytelen volt, idézte a régi időket. Osztom kiricsi véleményét, hogy unásig ismételt önsajnáltatás, és önreklám is egyben. Egyszer felháborodás, hogy elfoglalták a székházat, egyszer meg köszönetnyilvánítás olyanokkal a képernyőn, akik a végére értek oda. A leg elszomorítóbb, hogy a kommentet sem az illető maga mondta, hanem a riporter. Érdekelt volna egy ott szolgálatot teljesítő elbeszélése.
Az ostromról:részben osztom kissnagy felháborodottságát, de cáfolnám is egyben, férfiként is empatikus vagyok azokkal, akiknek a munkahelyét feldúlják, vagy egyáltalán bármiféle erőszakot kell elszenvednie. Végignéztem akkor éjszaka, és értetlenül néztem a gyenge irányítást, létszámhiányt. Lett volna bizonyára hetékony megoldás, de akiknek ez dolga volt, a piros telefont figyelték, ahelyett, hogy a felelőséget vállalva parancsot adjanak a kivezénylésre. Hozzátéve- a piros telefon csörgött, a végén Petréteivel, aki a székház megvédésére adott utasítást. A parancs mégis elakadt. Sajnos egy következmények nélküli országban élünk, ez nem új...
A pécsi körzeti rendőröket, és járőröket pedig sajnálom. Látható túlerő ellen nem volt mihez kezdeni, az erősítés pedig a fent említett okokból elmaradt...
A rendőrség egy irányított szerv, így hiába látod, és talán tudod is mit kéne, lehetne tenni, ha nincs parancs, nincs intézkedés. Ez nem egy amcsi film...
comment:com Keddi hírmorzsák 2006.10.03 08:15:52
A Spike Tv nem sokat ült nem létező babérjain, és a Blade kihajítása után rögvest berendelt egy újabb sorozatot. A.M.P.E.D. a címe, és olyan rendőrökről szól, akik genetikai mutáció miatt erőszakossá váló elkövetőkkel foglalkoznak. A producerek között az X-akták…..
Néha érdemes korábban hazamenni, és kihagyni a kocsmázást, tegnap délután például kifejezetten jól szórakoztam a hörgő Verebesen, ahogy nyálcsorgatva ült a CKM Bikini Team (az m1 szerint bikinikommandó) tagjai között a Napkelte ismétlésében. A szilikoncsöcsök és…..
Az RTL Klub csúnyán megfutamodott, nem készít nekünk választási műsort, feladta a harcot. Legalábbis a kiadott műsorrend szerint. Vagy legyünk jó fejek és fogalmazzunk úgy, hogy egyetlen mentsvára szeretne lenni azoknak, akik magasról tesznek a politikára, Demszkyre, Tarlósra…..