Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goldner Ibolya

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
előválasztáshoz csatlakozás érdekében MZP aláírta az alábbi dokumentumokat: Önéletrajz https://elovalasztas2021.hu/wp-content/uploads/2021/08/Marki-ZayPeter-CV.pdf vagyonnyilatkozat https://elovalasztas2021.hu/wp-content/uploads/2021/08/Marki-ZayPeter-vagyon.pdf feddhetetlenségi…..
Az előválasztáshoz csatlakozás érdekében MZP aláírta az alábbi dokumentumokat: Önéletrajz https://elovalasztas2021.hu/wp-content/uploads/2021/08/Marki-ZayPeter-CV.pdf vagyonnyilatkozat https://elovalasztas2021.hu/wp-content/uploads/2021/08/Marki-ZayPeter-vagyon.pdf feddhetetlenségi…..
Önéletrajz https://elovalasztas2021.hu/wp-content/uploads/2021/08/Marki-ZayPeter-CV.pdf Többszöri felszólítások ellenére sem kaptunk magyarázatokat az önéletrajzában fellelhető ellentmondásokra. Nem tudni ki finanszírozta és szervezte meg az Ő és családja Kanadában, majd USA-ban tartózkodását. Nem…..
Vagyonnyilatkozat https://elovalasztas2021.hu/wp-content/uploads/2021/08/Marki-ZayPeter-vagyon.pdf   A vagyonnyilatkozat szerint a 7 gyerekes családfő/család? Nem rendelkezik saját tulajdonú gépjárművel (kocsi, motor, hajó, repülő, stb.). Ha ez így van igazán kíváncsi lennék hogyan szervezik az…..
Feddhetetlenségi nyilatkozat https://elovalasztas2021.hu/wp-content/uploads/2021/08/Marki-ZayPeter-fedd.pdf   7. Az előválasztások előtt nyilvánossá tettem a vagyonnyilatkozatomat, amely maradéktalanul tartalmazza személyes vagyonomat és jövedelmemet. 8. Az előválasztások során az ellenzéki…..
Etikai kodex https://elovalasztas2021.hu/wp-content/uploads/2021/08/Mark-ZayPeter-etikai.pdf   „A demokrata ellenzéki szövetség azért jött létre, hogy leváltsa, meghaladja a társadalom megosztására építő politikai kultúrát Magyarországon.”   Kijelenthetjük-e, hogy mzp eddigi ténykedése pont…..
Értéknyilatkozat https://elovalasztas2021.hu/wp-content/uploads/2021/08/Marki-ZayPeter-ertek.pdf   „Ezért közös feladata minden pártnak, hogy tartalommal töltse meg az együttműködést: tisztába tegyük a múltat, meghaladjuk a NER korrupt és lelketlen hatalompolitizálását, létrehozzuk a változás…..
A Medicalonline-n olvastam az alábbi cikket:: http://medicalonline.hu/cikk/apolasi_dij__az_emelesen_kivul_csak_ez_valtozott , ami rendkívüli módon felháborított:"2019. január 23. A díj emelkedett, az egyetlen változás, hogy háziorvosok helyett szakorvosok végzik majd a minősítést, objektívebb…..
Nehéz eldönteni, hogy kínos-e vagy szánalmas, amikor egy nulla százalékos párt társelnöke akar parlamenti helyeket kialkudni magának, és nemlétező szervezete még pár tagjának. Karácsony Gergely, aki gerincét vesztve kódorog az ellenzéki térfélen, erre tett kísérletet.  Karácsony Gergely olyat…..
Goldner Ibolya 2018.01.13 06:21:48
@nyünyüge: elvhűségből - a népemet szolgálom - nem lépett vissza, ígérete ellenére Lévai Katalin javára?