Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Green

399 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A görög kormány pénteken azonnali hatállyal engedélyezte a kannabisz orvosi célú felhasználását. A legatyásodott ország új bevételi források után kutatva tavaly indította újra ipari kendertermesztési programját, mostantól pedig a CBD-olaj tartalmú termékek importja is törvényes...
A legendás június 10-i házkutatásra hivatkozva drogterjesztés vagy birtoklás vádjával azonnali hatállyal bevonták az Auróra kultúrközpont vendéglátóengedélyét. A 14 órán keresztül foganatosított ipari kendernapi házkutatás során 2, azaz kettő gramm marihuánát találtak a hatóságok, ami jóval…..
A világ rajtunk kívüli részén jó hetet zárt a józan ész. Mexikóban legalizálták a marihuána orvosi használatát. Bár rekreációsan még nem engedélyezték a füvezést (a kannásfű hazájában, lol), a korábban drogháború párti Enrique Pena Nieto elnök ma már egészségügyi…..
  A 40 és a halál között Picard kapitányként ismert, manapság az X-Men Xavier professzoraként tengődő színész még Logan c. filmje promózása idején mesélte el, hogy naponta fogyaszt gyógyfüvet krém, spray és ehető formában izületi fájdalmaira. A 76 éves Stewartnak két évvel ezelőtt írta fel receptre…..
A fukushimai atomkatasztrófa után felmerült, hogy milyen egzotikus fűféléket lehetne nemesíteni az erősen mutagén sugárfertőzött környezetben, pl. világítós Fallout Haze, és hogy azok milyen hatással lennének a fogyasztókra. Az ötletről azóta kiderült, hogy bár eléggé elszállt, már kisérleteztek…..
Miközben az egész világ a marihuána dekriminalizációja/legalizációja felé halad, nálunk ezzel szemben rutineljárás lett a csekély mennyiség, akár egy füves cigi után tartott házkutatás. A rendőrök ugyan közlik, hogy nem értenek egyet a fogyasztók abúzálásával, azt is elmondják, hogy a statisztika…..
Egyáltalán nem marihuánát fogyasztott birkanyáj terrorizálta egy walesi falu lakosságát, amint az az egyetlen képbizonyítékból azonnal látszik. A szögletes cserepekből kiborított földkockákban látható növény ugyanis nem kannabisz. Még ha az is lenne, sem lenne semmilyen pszichedelikus hatása a tőből…..
Egy 25 éves kanadai srác waxolás után azt vette észre, hogy a szokásosnál jobban bedurrantak a szemei, mintha csalánba fejelt volna. Arra nem emlékszik, hogy a THC-koncentrátum fogdosása után belenyúlt volna-e a szemébe, de az arcán maradt foltok alapján allergiás reakciója lett. Egyébként már 10…..
A magyar iskolások ötöde próbált már valamilyen illegális drogot a KSH összesítése (PDF) szerint 2015-ben. Ez szerintem egy igen gáláns kerekítés lehet, mert 7-10 év között 0% körülre saccolnám a tiltott droggal találkozók számát, 14 év felett viszont 50%-ra. Na de lássuk…..
A múlt hétvégi riói vonulás után most szombaton Sao Pauloban jött össze saccra húszezer ember, akik a fű legalizációját követelték és eközben eléggé beszívtak...
Az USA 15 államában szabályozzák már a vérben található THC-szint alapján az autósok vezetési alkalmasságát, ami az Amerikai Autóklub szerint minden tudományos alapot nélkülöz. Az alkoholhoz hasonló mérés a fű esetében egyáltalán nem alkalmazható, derült ki a…..
Egynapos ingyenes konferenciát szervez a TASZ az orvosi kannabiszról június 1.-jén. A terület szakértői – orvosok, pszichiáterek, drogpolitikai és betegjogi szakemberek – tartanak előadásokat és az érintett páciensek és szervezetek is megszólalnak. Remélhetőleg kiderül, mi akadályozza például a…..
Bayer István gyógyszerészprofesszor nemrég az ENSZ-nek írt nyílt levelet, hogy érjen véget a drogháború. Ezzel párhuzamosan 14 pontban gyűjtötte össze, hogy nemzetközi szervezetek, kormányok, hatóságok és politikusok baklövései hogyan befolyásolták, torzították és vezették tévútra a globális…..
Aki lemaradt a prágai heppeningről, de szeretne vidám drogosokkal ismerkedni és egy zenés kamionos vonulástól sem idegenkedik, jövő szombaton Bécsben tüntethet az osztrákokkal a legalizációért. A cseheknél is lazább a helyzet, bár hivatalosan nincs dekriminalizálva a fű,…..
A képek szerint jó hangulatban zajlott a prágai Million Marijuana March. Az MTI szerint 10 ezren is összejöttek estére, de már a délutáni menet is legalább 6-7 ezres volt...
2017 tavaszától már Németországban is a gyógyszertárakból szerezhetik be a napi gyógykannabiszukat a rászorulók. A héten beterjesztett törvénytervezet a saját célra történő termesztést nem engedélyezné, azaz úgy tűnik, hogy a gyógyszeriparnak akarják átjátszani a kannabiszt...
Ez az idei év már most brutális celebhalálozásilag, és még csak négy hónapnál tartunk. Bowie, Mr. Nice, Prince és a Wonderful Worldös Black után Szipál Márton fotóslegenda is elhalálozott. A többiekkel ellentétben legalább 92 évig húzta jó kedéllyel. A Dívány elég korrekt…..
  Kanadai tudósok kifejlesztették az érzékelőt, amivel az emberi leheletből kimutatható a THC. A mindössze 15 dollárból előállítható készülék akár 12 órán át képes másodpercek alatt kimutatni a pszichoaktív molekulát a kipárolgásból (amikor igazából már régóta nem befolyásolja a tudatot)...
Az Oscar-jelölt fűjogi aktivista végül nem nyithat egészségügyi coffeeshopot Honolulun, ahol lakik, mert a 60+ jelölt közül csak nyolc kapott engedélyt...
A marihuána iwives családfáját készítette el a portlandi Phylos Bioscience az általuk tesztelt többezer gyantamintából. A folyamatosan bővűlő térképre hamarosan bárki beküldheti a saját szerzeményét, és akkor talán egyszer itthon is végeszakad a kannás fű uralmának...
80 év drogháború után a Drug Enforcement Agency (DEA) először adott engedélyt amerikai kutatólabornak, hogy kannabisszal végezzen tudományos kísérleteket. A nonprofit MAPS Colorado államtól kapott 2 millió dollárt arra, hogy a katonákat leggyakrabban sújtó poszttraumás stresszre…..
Kevés embernek sikerült, amit Raphael Mechoulam a 60-as évek elején megjátszott: 5 kg kiváló minőségi libanoni hasissal buszozhatott haza, amit a rendőrségtől kapott ingyen. Ehhez mindössze kutatási engedélyre volt szüksége a Weizmann Tudományos Intézettől, a rendőrök egy…..
Kicsivel 4/20 előtt indult internetes diadalútjára a pizzásdobozból készíthető pipa. A prototípus egy perforált pizzádoboz oldalából kitéphető és összehajtható pipa, végére a háromlábú pizzatámaszték kerül a stuffot tartani. Igenám, dehát senkinek nem tűnt fel, hogy az…..
Nagy-Britannia leghíresebb drogcsempésze, Howard Marks, azaz Mr. Nice 70 éves koráig húzta. Tavaly januárban jelentette be, hogy gyógyíthatatlan rákban szenved, amin a rengeteg THC sem segített már. Kalandos életéből önéletrajzi regényt írt, amit később meg is filmesítettek. Nevéhez fűzödik a Mr.…..
Mr. Green 2016.04.26 16:51:48
A bálás kenderen kívül kevés gyilkos formája létezik marihuánának, azonban a seattle-i X-Tracted Labsnak sikerült előállítania ezeket a csinos Dragon Ball gömböket, amik 99%-os THC-tartalmukkal 3000 grammot nyomnak darabonként...