Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inkábbkeddenvásárolj

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük a sor elejét néhány hashtaggel. #kocsogaudis, #parasztbéjemvés #hülyeszuzukis. Ha kidühöngtük magunkat, kezdjünk el a saját házunk táján is sepregetni. Senkivel sem fordult már elő, hogy véletlen tovább maradt fent a távolsági fényszóró vagy az irányjelző ugye? Mindenki pontosan tudja és…..
A magyar egészségügy már most tízmilliárdos adóságot görget maga előtt, beszállítók bojkottal fenyegetőznek, de Kásler miniszter úr igen meggyőzően állítja: a magyar egészségügy fel van készülve a koronavírussal való harcra... De miből miniszter úr??? Imával szállnak majd harcba? Folyamatosan…..
inkábbkeddenvásárolj 2020.03.03 10:35:51
@pioneer2016: Dehogy szúrta hátba. Orbánnak úgy kellenek a migránsok, mint levesbe a só. Nagy bajt itt nem okoznak, mert úgyis tovább mennek, viszont lehet kaszálni a kerítésépítő cégeinek, plusz az istenadta nép remegve leszavaz a megmentő atyuskára.
inkábbkeddenvásárolj 2020.03.03 12:58:46
@ursus artos: attól hogy (jó) orvos, még nem feltétlenül ért az egészségügyhöz. Egy jó autószerelőből sem feltétlenül válna jó autóversenyző. Az előélet jelenthet előnyt egy területen, de önmagában nem következik belőle, az, amit feltételezel, mert más (fontosabb) képességek kellenek hozzá.
A nőgyógyászok bunkó, undorító stílusa a nőkkel, a csecsemős nővérek és ott dolgozók viselkedése az anyukákkal felháborító! Tisztelt Praxis blog!   Aki ismeri a Jászberényi kórházat, tudja már, hogy ott aztán végképp semmi jót nem várhatunk! (tisztelet a kivételnek, mert vannak páran). Ezúttal…..
Sokat gondolkodtam ezen a bejegyzésen, egyáltalán foglalkozzak -e vele. A téma nagyon kényes és  igen provokatívnak hat még ha nem is annak szánom. A horgászat mint szabadidős tevékenység régóta jelen van az emberiség történetében. Igazán nagy felvirágzása a 1800-as évek második felétől datálható.…..
A 2020. január 11-én régi és új arcokkal megrendezendő Táncdalfesztivál kapcsán kezdett múltba révedő elmélkedésem első részét ott hagytam abba hogy az 1972-es - szám szerint hatodik - megmérettetés után egészen 1977-ig kellett várnunk a Táncdalfesztivál folytatására, amelyet már kicsit jobban…..
A Nemzetközi Űrállomás egyik asztronautáját a közelmúltban trombózis érte. Azonnal véralvadásgátlót kapott és rendbejött. Egy új tanulmány szerint azonban további egészségügyi kockázatokat talált, amelyek az űrhajósokat fenyegetik. Ilyen a vérkeringés pangása, illetve áramlásának megfordulása a…..
inkábbkeddenvásárolj 2019.12.08 19:57:16
@teéjesenmindegy: evolúciós okokból. azt hisszük, hogy így sokáig fönnmaradhat az emberi faj. szerintem is hülyeség és marha drága, inkább a krokodilokat kéne tanulmányozni,
A '80-as/'90-es években készült horror-, sci-fi és akciófilmek kedvelt húzása volt, hogy egy-egy jól ismert rock- vagy metalbanda a stúdió vagy a rendező felkérésére írt külön egy-egy kislemezdalt: optimális esetben ez nyertes szituáció volt mindkét fél számára, hiszen külön marketingkampány nélkül…..
inkábbkeddenvásárolj 2019.10.13 14:39:29
A statisztikai elemzések egyértelműen kimutatták, hogy a közutakon okozott balesetek több, mint 90 %-át emberi tényező okozza. A frontális ütközéssel járó katasztrófák 15-20 %-ában a sofőr elaludt a volánnál.  A nyaralás úticélja gyakran olyan távolságban fekvő egzotikum, ami repülővel nem vagy…..
Állítólag a fiúk mindenkit jobbra húznak. Állítólag. Persze én erről semmit nem tudok, lány vagyok a húspiacon, ahol mindenki azt dobja a közösbe, amit csak tud. Csinos fotó, polcolt csöcsök, a srácok meg kiírják, hogy milyen magasra nőttek. Izmozás, kutya, estleg póz egy jó kocsival, nyaralós fotó,…..
Mindegyikünk autójának szerves része, mégis csak keveset foglalkozunk vele: ez a fék. Akárcsak az autó többi része, úgy ez is rengeteget fejlődött. Összeszedtünk 7 érdekességet a fékekkel kapcsolatban: Régen is meg kellett valahogy állni A fék, mint találmány több ezer éve velünk van: a rómaiak…..
A cikk az STD Tudatosság hónap alkalmából készült. Van köztünk és a koalák között egy nagy hasonlóság. Nem, nem az eukaliptusz iránti szeretet, és nem, nem a cuki újszülöttek. Na jó, talán ezek is. De ugyanígy osztozunk mai témánk, a világ egyik leggyakoribb nemi betegségének bajaiban. És nem, ez…..
inkábbkeddenvásárolj 2019.05.01 10:33:00
@slowMotion: Rossz helyen próbálkozol, stadionba menjel ne rendelőbe.
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
inkábbkeddenvásárolj 2019.01.30 17:14:50
@Polgar Istvan: Ha fillérbaszó vagy, akkor ne vegyél Immergas-t. Hány másik márka van még, ezer?
Ha mi lettünk volna a másik csapat, akkor mi nyerünk. Ha a kapu nem ott van, hanem kicsit arrébb, akkor az ellenfélnek minden helyzete mellé megy. Nekem például egész délelőtt furán fájt a fejem, nem jó ilyen hülye időjárásban focizni. Nincs mit ezen magyarázkodni, egyszerűen a sokkal gyengébb…..
inkábbkeddenvásárolj 2018.03.25 16:58:48
@Novák Aircraft Ferencné: Megnyertük a csoportunkat az EB-n

Ezen a meccsen is volt olyan 80 perc, amit 2:1-re megnyertünk. NYOLCVAN B+! Van, aki egy tíz perces meccset se tudna megnyerni, nemhogy 80at!
Az alábbi két hír között bizonyára semmi összefüggés sincs. Dehogy. Szabadon távozhatott a Dózsa György úti gázolás gyanúsítottja  A májusi, Dózsa György úti halálos baleset okozásával gyanúsított M. Richárd előzetes letartóztatásáról döntött hétfőn délelőtt a bíróság:  az előzetes…..
Új innovatív szolgáltatásról szól a Wizz Air friss bejelentése. A helyzet azonban az, hogy amiről beszélnek, az a legkevésbé sem innovatív, inkább sima másolás. Amit viszont nem jelentettek be, az megint egy kis kicseszés lehet sok utassal: ingyen csak az utazás előtt két napon belül lehet…..
inkábbkeddenvásárolj 2017.08.17 20:45:58
@Fillér B. Gusztáv: azzal a céllal, hogy több pénzt szedjenek be??!! A kurvannyukat, micsoda szemétség. JA, hogy nem állami szerv, hanem egy profitorientált piaci versenyző? Te mit csinálnál a helyükben, ingyenjegyet osztogatnál a fillérbaszó mádzseri népeknek? Vigyázz, mert ha így teszel, majd még jól le is sorosoznak a végén...
A többszörös orgazmuskészség mellett a gyönyör hosszában is a nőknek adott bőkezűen a természet. Míg a férfiak átlagosan 6 másodpercig élik át az extázist, addig az átlagos női orgazmus 20 másodpercig tart.   ..
inkábbkeddenvásárolj 2016.09.14 09:23:17
@Szergej Kovalcsik: Az indiai orgazmusok már a spájzban vannak. Sőt brüsszel további több tízezer indiai orgazmust akar Magyarországra toloncolni. Ne kockáztassunk!
A természet lágy ölén, az Alpok svájci vonulata mélyén rejlik ez a titokzatos kis lak, melynek ablakából kinézve olyan közel érezhetjük magunkhoz a természetet, mint még soha...
inkábbkeddenvásárolj 2016.09.12 09:25:51
Az egész ott kezdődött, hogy a Red Hot Chili Peppers lement a Qualitons koncertjére a híd alá, és Anthony Kiedis énekes kért egy CD-t a magyar zenekartól. Ezzel nagyjából meg is vették, nem csak a magyar rajongókat, de még azokat is, akik amúgy ki nem állhatják a zenéjüket. Innentől már csinálhatott…..
inkábbkeddenvásárolj 2016.09.04 10:22:30
@Yumurdzsak: nem voltam, ott de csak hosszat hallottam róla.

Hát ja. Még én sem dugtam sosem, de annyi rosszat hallottam a pináról...
A Milka a Kraft Foods legnépszerűbb tejcsokoládé-márkája. 1825. november 17-én alapította meg Philippe Suchard svájci cukrász Neuenburgban. Egy új, kézzel készített desszertnek hirdette, amelynek a receptjét nem adta oda senkinek. A márka szimbóluma a mindannyiunk által jól ismert  tehén, amely…..
inkábbkeddenvásárolj 2016.08.30 10:06:31
Illúzióim nincsenek. Amennyiben kapok is választ a megkeresésemre, abban vagy az lesz, hogy minden a törvényes keretek közt történik, vagy, hogy az intézményfenntartó csak ilyen színvonalú ellátásra biztosít keretet. Tisztelt Rendelőintézet!   Szeretném megosztani Önökkel tegnapi…..
inkábbkeddenvásárolj 2016.08.29 20:36:20
A képen a melegségét nyíltan vállaló Tom Daley szerepel, aki 10 méter szinkrontoronyugrásban szerzett bronzérmet. Tegnap zárta kapuit a 2016-os Riói Olimpia, azaz hivatalos nevén, a XXXI. nyári olimpiai játékok. Dél-Amerikai ország most először adott otthont a világ legrangosabb sportesemény…..
A magyar családok asztaláról nem hiányozhat a rántott hús. Elkészíteni viszont picit macerás, ráadásul sokszor a sütés miatt az egész házban olajszag terjeng. Ezért ma hoztam nektek egy teljesen új sütési módszert, amivel megspórolhatjátok a bűzt, az olaj árát és talán némi kis időt is. Az elején…..
Nem vagyok sportközvetítés-habzsoló, nem ismerem sz összes magyar riportert. De az feltűnt, hogy az elmúlt években minden meccs, illetve verseny után jó esetben annyit szűrtem le, hogy jellegtelen, középszar volt a kommentátor, sokkal gyakrabban idegesítő és/vagy nagyarcú és/vagy a magyar nyelvvel…..
inkábbkeddenvásárolj 2016.08.07 17:34:36
Szegény jó Coubertin báró, ha látná mit csináltak az ő olimpiai eszméiből, sírva követelné az olimpiák megszüntetését. Pierre de Frédy hitt a magasztos eszmékben, úgy gondolta, hogy a sport összehozza a nemzeteket. Igaz ő még valamiféle arisztokratikus sportolásban gondolkodott, olyan sportolókban,…..
inkábbkeddenvásárolj 2016.08.04 18:48:56
@MR3 Béla: leggyorsabb ember: ld. 100m férfi síkfutás

Nincs több kérdésem.