Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FOCI-SZPONZOR

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alant hat beszkennelt oldalnyi tömény, önfeledt szórakozás következik. Lackótól kaptuk a levelet, amiben Maria direkt marketinges lendülettel kínál a postaládával rendelkező magyar állampolgároknak egy -- na máris zavarba jöttem, hogy mit is. Egy "személyre szabott Óriási…..
Aki rákot eszik, az megfizet, de hogy egy bank válasza a pénzváltási hibára az, hogy megesik ilyen a külföldi tranzakciókkal, több mint rémisztő. Március 5-én indultam haza az Egyesült Államokból, és mivel a Seattle-i reptér nemzetközi terminálján a Burger King átalakítás…..
Sanyci faházban lakik, és az élet apró banktechnikai döfésekkel próbálja kicsinálni. Zavar támadt a rendszerben, és hősünk nem látta a számlaszámát. Egyszerű probléma, hamar meg lehet oldani, gondolta, aztán a végére az orrbeverésről való álmodozásig jutott. Mielőtt…..
Ytse bedobott pár makit meg egy kólát a Seattle-i reptéren, aztán hazaérve örömmel látta, hogy a 7,15 dolláros cech a Citibanknál forintban 228 ezret tesz ki. Meg is írta nekünk,mi kitettük, erre pár óra múlva felhívta a bank, és sűrűn elnézést kértek tőle. Szóval továbbra…..
Nem túlzás, alig hittünk a szemünknek, amikor megpillantottuk a sarki kisbolt kínálatában a címben szereplő, 170 forintért vesztegetett folyadékot. A grapefruitméretű barna gömbök már messziről felkeltették érdeklődésünket (először azt gondoltuk, hogy nocsak barnaüveges…..
FOCI-SZPONZOR 2008.03.11 17:54:46

Sajnos még csak most találkoztunk a cikkel és mindenek előtt elnézést kérünk mindenkitől, akinek rossz szájízt okozott a cikk főszereplője.

Az indulattól nem látunk, ugyanis mi találtuk ki ezt a kis terméket. Illetve kettő évvel ezelőtt elindítottunk egy szponzori törekvést, amely keretében Automatákkal és azok bevételéből szponzoráljuk a futball utánpótlás gyerekeket. Szabadalmazott szisztémánkat 2007. szeptemberében bemutattuk a Heti-hetesben(observer.hu/artfon letölthető), a Károlyi palotában volt sajtótájékoztató. A közvélemény és a csapatok megelégedésével mintegy egy éve dolgozunk Hajdú-Szabolcs-Borsod, Dunaharaszti területén és adományainknak már mintegy 20 egyesület gyerekei örülhettek és segítettük a szülők – egyesület munkáját.(szoboszló, derecske, szovát, ebes, tépe-iskola, báránd, kaba, földes, nagyhegyes, balmazújváros,stb.) Node!
Termékeket terveztünk, melyeket magyar gyártókkal gyártva és azokból tőlük adományt kérve eladunk és 1-2-3-4-5-8 forintok gyűlhetnek a gyerekek felszerelései javára(JAKO Magyarország KFT. –től).
Szabadalmaztattunk focialakú flakont, melybe sört, üdítőt, Vadkan-energiaitalt palackozunk.
Az üdítőt Ajtai Mineral Tölti Monoron, a sört pedig Széles KFT. PALÓC Világos néven Balassagyarmaton. (AZ IGAZI JÓ!!)
A többi termékkör még kialakítás alatt van, hiszen egyre több gyártó él a lehetőséggel és egyre többen állnak a programunk mellé. Ékes Tejkaramell, Cseri-Linzerek, stb., mind valamilyen adományi összeggel.
De a lényeg, hogy 2007. év végén tárgyaltunk a jeles társasággal és majdnem be is adtuk a derekunkat, csak hát nem volt minden kerek. Nem tetszett a hozzáállás, nem tetszett a HA… -s üzem, nem igazán fért bele az árba az adomány és hamar megromlott asör, amit egyébként bubi nélkül palackoztak.
Keresnünk kellett mást, lásd meg is találtuk. Két hónap idővesztés viszont a sör esetében elég volt arra, hogy ők lenyúlják az ötletet, és hiába jelentettük fel a Szabi-Hivatalban a hivatalibüro lassan működik és ők közben megterítették a hazánkat a „minősíthetetlen” lötttyükkel. Mindenütt lejáratták a programunkat.
No de mi nem a háborúzásban, hanem a munka és a gyerekek megelégedésében hiszünk. Majd a közvélemény minősíti őket, és talán ad esélyt részünkre, hogy megmutassuk miért is találtuk ki ezt a kis okosságot.
Ha lehet, kérünk tőletek egy esélyt, hogy megmutassuk az igazi foci-sört, és egyébb termékeinket, hiszen nem szabad hogy az ország 12 nagykere és az ők kollégáinak a munkája két ilyen jellemtelen alak miatt hiába való legyen. És a legfontosabb, hogy a gyerekeket is tudatosan károsítják, hiszen ez a támogatásra lett kitalálva.
Bízva a piac helyreállíthatóságában, kérjük a segítséget egy országos bemutatás reményében.
Keresünk együttműködőket.
Tisztelettel:
Csendes Gábor és Márton Lajos
www.foci-trio.hu; csendes1@netform.hu; IWIW-foci szponzor(focika) itt képek az igaziról!