Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bűz Mária Országa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok egy forradalmár alkat, de az utóbbi években viszonylag sok tüntetésen jártam, mert úgy éreztem, valamit tenni kellene és nem volt jobb ötletem. Mit lehet tenni, amikor felháborodsz, végsőkig elégedetlen vagy valamivel? Tüntetni, azt lehet. A nagy kérdés azonban még mindig az,…..
A Magyarországon elő nem forduló migránsok ellen egy éve folyó uszításnak egyetlen célja van: nehogy az oktatás, az egészségügy katasztrofális állapotáról, nehogy az alcsútdobozi uradalomról, a napi rutinná váló lopásokról, vagy Habonyról essen szó. "...de végül mégis csak az történt, amit mi már…..
Az elmúlt napokban teljesen véletlenül került a sajtó érdeklődésének fókuszába Orbán Viktor igazi otthona. A miniszterelnök vagyonát strómanok kezelik. Mészáros Lőrinc, Garancsi István és mások. Egy kuvasz miatt most néhai Ferenczi Krisztina tényfeltáró munkája értékelődik fel. Alcsútdoboz mellett,…..
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Az elmúlt két hétben az Ön kormánya még a leghűségesebb Fidesz hívek számára is visszatetsző, borzalmas tetteket hajtott végre. Eljött az idő, hogy szembenézzen eddigi teljesítményével és eljött az idő, hogy a magyarok újragondolják viszonyukat a hatalommal, és az…..
Ha majd egyszer emlékezni akarunk arra, hogy milyen volt az Orbán-éra, elővesszük ezt a posztot, hogy elrettenjünk és véletlenül se szépüljön meg a múlt. Pedig csak leültünk és összeszedtük az év legtipikusabb kormányzati húzásait és néhol az érintettek ezekre adott…..