Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azazuma

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HA TETSZETT, KÖSZÖND MEG A MUNKÁMAT! KLIKK A KÉPRE AZ EREDETI MÉRETÉRT!                                                           Ez a kép egyszerűen…..
Azazuma 2015.11.13 12:45:15
A Pride hetét kihasználva arra gondoltam, hogy összegyűjtöm egy listába a szerintem tíz legizgalmasabb, hozzám legközelebb álló LGBTQ+ karaktert a Marvel világában.  10. Daken Wolverine tetovált, mohawk frizurás fiáról sokáig nem volt egyértelmű, hogy valóban…..
Nem gyakran kerül az ember látómezejébe egykori uráli rokonaink/cimboráink (ennek eldöntését az olvasóra bízom) filmjeiből itt, Magyarországon. Oké, mint a legtöbb európai nemzetnek, úgy a finneknek is van idehaza "filmhetük", melynek egyik filmjét - lassan már két éve - volt…..
Egy 1961-es antarktiszi expedíció során az orosz sebész, Leonyid Rogozov súlyos alhasi fájdalmakra panaszkodott. Hamar kiderült, hogy vakbélgyulladása van, s ha nem kerül hamar műtőasztalra, a kutatócsapat egy fővel lecsökkent volna. Mivel ő volt az expedíció egyetlen orvosa,…..
Azazuma 2015.05.21 23:59:57
Először is légy türelmes Egy igazán epik szakáll az önuralom eredménye. Amikor először elkezdesz szakállat növeszteni, késztetést érzel arra, hogy levágd, de ne tedd, sőt, hagyd érintetlenül 4-6 hétig! Ez lehetővé teszi a szőrszálaknak az egyenletes növekedést (valamelyik…..
Miért épül a Tóásó-mítosz? Amit tudunk: Tóásóékat nem kellett kimenekíteni, mert letöltötték börtönbüntetésüket. A Magyar Konzulátus bárhol a világon adhat ideiglenes útlevelet egy magyar állampolgárnak, ha az nincs neki. A terroristaváddal 6 év 10 hónapra ítélt…..
  Chris Birch nem ma kezdte a terepmotorozást. 33 éves, és hatszoros új-zélandi enduró bajnok. Hasonlóan sok sikeres enduróshoz (Taddy Blazusiak, Laia Sanz, Chris Pfeiffer), ő is triállal kezdte a versenyzést, ami jó alapot adtak neki a későbbiekhez - és ez nem csak amolyan bedobott…..
Azazuma 2015.05.04 12:08:03
@Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke:
Made my day! :D Meg trollok is. :)
Erős hetünk volt, tobzódtak az igazi hülyék és bunkók a politikában és volt, akit végre megfojtott a hazugságspirál. Ellenzéki oldalról is repkedtek a baromságok, de ők nyugodtan beszélhetnek bármit, sose lesz következménye. A hatalom soraiban azonban simán találtunk öt olyan…..
A napokban derült ki, hogy hamarosan elárvereznek párat a Marilyn Monroe-ról készült utolsó képek közül. Az érdeklődés nyilván hatalmas, és óriási bevételre számítanak az árverés során, de milyen fotókról is van szó? Tulajdonképpen 2 sorozatról. A színésznő halála…..
Azazuma 2015.03.09 09:10:44
@fingerbangs: Milyen izlésficamos fostengerben fetrengünk manapság, hogy a természetes szépség helyett a művi, fotosoppolt baromság oltárán hódol a hímek zöme.
A brit Metal Hammer a közelmúltban óriás-posztert jelentetett Eddieről, az Iron Maiden kabalafigurájáról, a másik oldalán néhány további klasszikus Maiden borítóval az 1980 és 1989 közötti korszakból. Aki ezt kiragasztja otthon a falra, annak a szobája igazi Iron Maiden kegyhely…..
Azazuma 2015.01.07 10:05:47
Off:
@gigabursch:
- Akkor párbaj!
- Pillanat, csak felveszem a vivózoknimat!
Bocs, de most, hogy már tudjuk, hogy az egy vivózokni, így még röhejesebb az egész fotó.
Szeretem a zenéjüket, de ennyi elcseszett, erőltetten horror felé hajló ronda borítóval kevés együttes büszkélkedhet.
Ma este magyar idő szerint 22 órakor megkezdődik az idei év leginkább várt esport eseménye, a League of Legends világbajnokság! A tavalyi 14-hez képest idén már 16 csapat küzd meg a végső győzelemért négy csoportban. A 16-os mezőny 3 amerikai, 3 európai, 3 koreai, 3 kínai, 2…..
    Az idő fogytán, a skótoknak csütörtökön dönteniük kell             Nagy meglepetést okozhatnak a világon – így Magyarországon is – a múlt heti közvélemény-kutatási adatok a skót „függetlenségi” népszavazással kapcsolatban. Az eredmények alapján…..
Robotzsaru: egy hős, egy fogalom. 27 éve már, hogy sokunk tisztában van vele: ki is Ő, illetve mi is Ő valójában. Aki nincsen, az most kezdjen el idefigyelni! A Robotzsaru (1987) egy szatirikus, dramaturgiailag mesteri, az akciók színvonalát tekintve pedig első osztályú sci-fi…..
Egy Rob nevű tippadó küldte be az alábbi képeket a Shanghaiistnak, amin aranyhalak úszkálnak a festékes vízzel töltött akváriumban egy B&Q barkácsáruházban, Kínában. A Düfa környezetbarát, vizes alapú festék bolti display azt hivatott bemutatni, hogy mennyire nem mérgező…..
Azazuma 2014.03.31 14:13:21
1. Reinhard Heydrich SS-Oberngruppenführer 1941-ben hozta létre az Einsatzgruppékat, a megszállt Szovjetunióban a Harmadik Birodalom ellenségeinek likvidálására életre hívott bevetési csoportokat. 2. Az SS-vezetés négy bevetési csoportot állított fel, melyeknek 500-1000 főből…..
Románul beszélt, megverték: Gheorge Predut az új Malina Hedvig. Hiába no, kezd beérni a Fidesz-Jobbik tandem nemzetpolitikája, a sok székely zászlón kívül, végre vannak felmutatható eredmények is, lassan, de biztosan megtaláljuk a helyünk a kelet-európai nacionalisták…..
Azazuma 2014.01.08 14:04:39
Amanda Palmer @ A38 Hajó, 2013.11.10. Amanda Palmer bármit csinál, az szupermenő. Nem volt ez másként budapesti koncertjén sem: pont szupermenő férje, Neil Gaiman születésnapján lépett fel, szupermenő csipkés melltartóban, fűzőben, kesztyűben és gigantikus hónalkutyával. Na…..
Mocskos olajat töltenek a hordóba, a kannába és a flakonba, majd az ön autójába. A piac ismét a maffia markában. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Bármennyire erőltetik az EU-nál a dilettánsok a fogyasztáscsökkentést, nem érnek el vele semmit. Csak megszívatnak jó pár embert. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ha nem is hamis, de a versenyszabályzatnak nem tesz eleget egyesek szerint a 2012-es év legjobb sajtófotója, amelyet Paul Hansen készített a Gáza-övezetben 2012. november 20-án. A fotó egy izraeli katonai akció gyermek áldozatainak a temetésén készült. Az esemény valós, a…..
Van az úgy, hogy két ember egymástól teljesen függetlenül pont ugyanazt a dolgot találja ki, nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani az ilyesmihez. Ott van például Ganxsta Zoltán és zenekarának Helldorado című albuma, aminek pont az a címe, mint a WASP nevű zenekar szintén…..
Azazuma 2013.04.05 14:20:15
@penumbra1984: Egyszer valaki így csinálta amerikában, a többiek meg gyorsan lemásolták azóta kötelező. Voltak saját próbálkozások is, pl. vonósnégyes olvassa fel, vagy focicsapat, de a focicsapatból nem tudott mindenki olvasni, ők csak a műesést tanulták.

Szerintem annyira fosik minden kicsit is felelős beosztott a kereskedelmi tévéknél a nézettségi adatok miatt, hogy nem mernek változtatni. Meg van ahol teamwork van. Pl ott a teve. Az egy ló amit egy team tervezett. szóval egyéni dologra csak köztv-nél lehet számítani, ha netalán kerül egy elszállt agyú grafikus, aki rokona a főnöknek, aki meg keményen nyal felfelé.

És sixx sem eredeti, hallottam neki is a feje be van szorulva a 2 füle közé, mint mindenki másnak.
Agyhalott, alulképzett, balfasz, barom, baromarcú, bugris, bunkó, buta, butuska, debil, dilettáns, hülyegyerek, idióta, írni nem tudó, kritikán aluli, kókler, kultúrbarbár, nyelvüket nem tudó, ostoba, otromba, paraszt, primitív, prosztó, seggfej, szánalmas, tahó, tróger, tudatlan…..