Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vörösboros

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán nem mondunk nagyot, ha azt állítjuk: közkívánatra. Lőrincz György a mi kis házi szavazásunkat is zsinórban háromszor nyerte meg, és már két-három éve is számos borissza követelte fennhangon, hogy az Év Bortermelője konteszten is elismerjék munkásságát.…..
Vörösboros 2009.12.07 15:00:20
A biodinamikával fejcsóválva szimpatizálók körébe tartozom, ezért számomra az őszi Renaissance des Appellations bemutató egyik fő attrakciója a Nicolas Joly boraival való találkozás volt. Az ég és föld szülte borból néhány oldalnál többet ugyan nem bírtam elolvasni -…..
A Dunántúli Napló arról tudósít, hogy „Kikelet Hadművelet” elnevezéssel fogyasztóvédelmi ellenőrzési akciósorozatot tartottak Villányban. Az ellenőrzés célja a forgalmazott borok minőségének, kiszerelésének szemrevételezése volt. Az ellenőrzés során 72…..
Mint arról korábban már beszámoltunk, neves borírók egy mélyenszántó eszmecsere reményében Spanyolországba invitálták a világ 12 legbefolyásosabb borászát. Az ötlet szellemi atyja, José Penin (a legismertebb spanyol borkalauz szerzője) Jancis Robinsont kérte föl a konferencia…..