Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shark

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1.) A kaliforniai Long Beachen egy rabló rálőtt a leendő áldozatára. Azonban a pisztoly csütörtököt mondott, egy visszafogott kattanás, aztán semmi. A rabló csodálkozva nézett bele a pisztoly csövébe és újra meghúzta a ravaszt. Ez alkalommal a fegyver hibátlanul működött.…..
Shark 2011.05.16 00:52:23
@Gallai Dávid DD: Én meg még egyiket sem olvastam ;)
Köszi a posztot :)
1 éves lett a Family Guy Blog. Az első poszt 2009. január 14-én íródott és az a Family Guy története volt, amit mai napig néha-néha bővítgetek.  Mikor pont egy éve elindítottam a blogot, már pár hónapja rajongója voltam a Family Guy-nak. Természetesen velem is a Comedy…..
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
Shark 2009.11.18 22:30:21
@Dreamkasztni: A higanyos rész egyáltalán nem maradhatott ki! Az a sok gyökér elkezdi hogy higanyalapú, na azokat kell fejbelőni!
Először tanuljatok kémiát!
Ezt most nem közvetlenül rád értem!
Egyik rajongónk felbuzdulva a példánkon elindította a remrendescsalad.blog.hu nevű oldalt. Gondoltam hasznos lehet számotokra. A struktúra nagyjából hasonló a mi oldalunkhoz, le lehet tölteni a részeket és meg is lehet nézni online. Tetszik a kezdeményezés, egy időben én is nagyon…..
Shark 2009.11.11 15:40:20
@Bullx: Mielőtt leszólod gondolkodj te gyökér!
Nekem tökéletesen működik és nagyon köszönöm!
Okés, kicsit túlzás, mert ahhoz le kellene vakarni a maradák 5762 blog nevét, de a hivatalos blog.hu pólón rajta van e kicsiny oldal neve. Rögtön az általam (*irónia mód bekapcs*) annyira nagyra értékelt (*irónia mód kikapcs*) "szakíts ha bírsz" blog mellett.Náluk 3500…..
Pár hete készített velem egy elég részletes interjút. Ha valakit érdekel, itt elolvashatja. Még soha nem közölt infók vannak ott, legyen az bloggal kapcsolatos, vagy magánéleti.Jó szórakozást :)..
Ma 15 órától fenn leszek skype-on, kb egy 40-45 percet. Annyit kérnék, hogy írásosan szólítsatok le és tényleg csak akkor írjatok, ha van valami konkrét kérdésetek, mert elég stresszes párhuzamosan csomó emberrel társalogni, miközben egyesek koncepció nélkül csak…..
Shark 2009.05.12 20:43:41
..
Shark 2009.05.06 16:34:15
@gabika013:Húzz vissza anyádba! A 013 az IQ-dat jelenti, ugye!? Qrvára féltékeny lehetsz freddyD-re ezen akcióid alapján. Vagy csak szimplán nem tudod mi a sz@rt kezdj a szánalmas kis életeddel.
Ennyit rólad, soha többé nem írok hozzád semmit és az sem érdekel, hogy reagálsz-e erre a kommentre. EZ AZ ÉN TÖMÖR VÉLEMÉNYEM RÓLAD!!!
Lehet, hogy szimpla, lehet, hogy semmi értelme és az is lehet, hogy kb 10 másodpercig szórakoztató, de az enyém :) Köszönöm Chipppa!Klikk..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.  Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Múltkor hiányolták a Mona Lula képet, úgyhogy kaptok még egy pár másikat is. Az is kiderül, hogy milyen műsort néz szőke hősnőnk az ágyban miközben... na tudjátok. Valamint a "Sex macht Spass" kiírás is epikus... (Szex az jópofa!"). Kiraktam ez eddigieket is,…..
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
Shark 2009.02.02 22:52:42
Hát ez pffh! Szét röhögtem az agyam!
Egyébként nem tudom mér kell keverni a két műfajt ILYEN
SZ@RUL. Aki szex játékot akar annak ott van a 3DSexVilla, aki meg kalandjátékot akar annak meg ott van az a millió-egy.
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.01.18 22:16:00
Egy lelkes segítőnek köszönhetően, a közeljövőben a blog kiegészül pár igen dekoratív finomsággal, igaz még van pár technikai bonyodalom, de a jobboldali (még félkész) "Új videó állása" már tekinthető egy kis ízelítőnek.A következő héten elkezdem az új…..
Shark 2009.01.18 22:25:03
@attila15: Neeee elrontaná azzal a meglepetés erejét!
Múltkori "24 : The Game" videóm után (egyébként emberek, azért volt Playstation 2-es játék, mert szilveszteri különkiadás volt. Maradok a pc-nél) elég sokan jelezték, hogy ezek a borzasztó üldözések másutt is előfordulnak. Pl a NFS szériában. Bevallom őszintén, én…..
A tradíciót fenntartva, a nyertesek küldtek nekem kis videókat, hogy megjöttek a nyeremények. Jók az ilyenek, legalább láthatjátok, hogy ezek nem valami kamu sorsolások ;)Amilyen jópofák ezek az akciók, elég stresszesek, úgyhogy vagy egy fél évig biztosan nem lesz új. Elég durva,…..
Ez a szar ezeknél a nyereményjátékoknál... Annyi ember megérdemelné, különböző okok miatt... Elkezdtem válogatni és összegyűjteni a favoritokat, volt 52 kép... Aztán újra szelektáltam, volt 39. Aztán 27 és mondtam, nincs tovább, 26 kép lesz a szavazáson és kész. Elég…..
Lennox megint hatalmasat alkotott. Remélem még sok ilyet készít! ..
Múltkor ugyan volt már egy olasz melós cikk, de ez egy másik. És szerintem egy lényegesen jobb írás. Köszönöm Tom Bizkitnek. Az általam bemutatott játékokról készült cikkeknek mindig örülök, egy másik véleményt olvasni tényleg érdekes. A szülinapi különleges videón…..
GTA sorozatra rossz szavunk nem lehet, attól függetlenül igen szórakoztató bugokat és fejeket prezentál. Az első emberke az Adidas modelliskolán végzett, mimikája lenyűgöző.Küldte: D Shadow Következő képet Bence küldte. A sapka szövege elmond mindent. Aztán jöjjön egy…..