Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cenzúra forever

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sofőrszolgálatos sztorit lezáró poszt meg három napja, tudjuk. De most itt van amire mindenki úgy várt, az elfelejtett ügyfél 12 pontba szedett válasza a sofőr mindent bevalló levelére. Tisztelt Csétei úr! Mielőtt belevágnék, azzal szeretném kezdeni, hogy bocsánatkérését…..
Ficeren 271 ezer forint vízfogyasztás díját szeretnék behajtani, bár ekkora vízmennyiséget fizikailag akkor sem tudtak volna elfolyatni, ha az összes csapot egész hónapban nyitva hagyták volna:Tavaly júlisban "hatósági" vízóránk hirtelen 600 köbmétert volt képes…..
Pat Bateman egyik reggel arra lett figyelmes, hogy az autómosója hatalmas büdösbogárrá változott. Neki legalábbis pont 2000 forinttal számoltak fel többet, mint amit a megrendelőre felvéstek, és esélyes, hogy nem véletlenül és nem először csúszott meg a tolluk: A Darvas Carwash autómosó lehúzásával…..
cenzúra forever 2008.04.16 17:19:23
Azért nem semmi ország az, ahol a második számú kereskedelmi tévé reggeli hírműsorába olyan dilettánsok beülhetnek, mint Jakupcsek Gabriella, a hazugságvizsgálóval (is) ótvaros nagyot bukó, szigorú matektanárnőre emlékeztető "riporter" vagy "műsorvezető".…..
A félreértések elkerülése végett NEM a magyar HBO, hanem annak amerikai anyacégével foglalkozunk a posztban, nem kell megijedni, a mi édzsbíjónk májusi-júniusi sorozatkínálatát nem érheti kritika (nem is fogja, még a héten megírjuk, hogy miért fogunk előfizetni a…..
A lélekrabló dohánymaffia újabb álságos trükkjét leplezte le posy. Nem elég ezeknek, hogy 2 éve egy szállal kevesebbet adnak, már a kevesebb is rövidebb, cserébe viszont a füstszűrő hosszabb: A napokban vezették be az új dizájnú hosszú pall mall cigarettát (lásd: 1. csatolt…..
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..
Az egyszázalékos szezonnak is megvannak a maga fogyasztói divathullámai, a Homár elmeszesedett antennáival úgy érzékeli, hogy a rákos gyerekek kimenőben vannak a divatból, bejövőben viszont a golfozó kisdedek. Vannak ugye a legendás golfos sztorik Sós Janiról, az egyszerű…..
A Homár ritkán iszik csapvizet, így nem tud érdemben válaszolni DKone kérdésére, aki szerint valami változott a budapesti csapvízben. En egy nagyon egyszeru dologrol szeretnek irni, ami neked letelemed elvileg, de szerintem mar te is inkabb a palackozottat valasztod: szoval kozpontban a…..
cenzúra forever 2008.03.27 14:16:01
Friss telefonos átveréshullám ütötte fel a fejét, amire már az Erste Bank is reagált. A próbálkozás elég gyenge, a végén a megzavarodott csalók még egy rendőrségi fenyegetőzéssel is bepróbálkoznak. Úgy tűnik találomra felhívnak embereket telefonon titkosított számról,…..
Úgy tűnik, a hülyeséget már nem lehet visszazárni a palackba. A Homár pontosan nem tudja, ki, hol és főleg miért találta fel Németországban a palackozott kólássört, így a megtorló csapás rengeteg ártatlan életet fog követelni. Marci jelenti a 125 forintos kisüveges…..
Az előrehozott választások Húsvét már aktívan szedi áldozatait. Réka az Árkádban talált egy kétméteres állatsimogatót, ahova épp csak a fent látható Milka-tehenet nem suvasztották be (ezt a videót amúgy az Ilkablogon találtuk): Ha valaki lemaradt volna róla, az Árkádban…..