Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EsztiBerzsanIllustration

142 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló Drágáim! Új helyre költözött a blogom, immár minden egy helyen van, szuper honlapomon, amit itt találtok:  www.esztiberzsan.com  A blogolást folytatom, de kicsit másképp... nagyon személyes, bővebb a blog, imádom írni, gyertek, olvassátok! :D Az új blogot ide kattintva érhetitek…..
Sziasztok!! Hoztam néhány újabb portrévarázslatot. A legutóbbiak még rendezés alatt állnak, hamarosan a legeslegújabb varázslatokat mutatom majd be Nektek... addig is, íme hét megvalósult álom:    ..
Annyira izgalmas volt ez a december! És milyen nagy meglepetéseket hozott nekem...! 2017. december utolsó hetén meghívást kaptam az RTL Klub Reggeli című műsorába, ahol a gyönyörű és imádnivaló Peller Annával és műsorvezető társával, Garami Gáborral élőben beszélgethettem a Celeb vagyok, ments ki…..
2017 november-december nagyon izgalmas és eseménydús volt számomra. Annyi minden történt, hogy utólag csak ámulok, hogy tudtunk mindent ügyesen és naprakészen kézben tartani. Többesszámban beszélek sokszor, mert hárman vagyunk: Robi,Eszti és Zoébaba. Együtt dolgozunk, együtt evezünk az élet…..
Drága drága Olvasóim!   Először is nagyon boldog új esztendőt kívánok Mindenkinek!!!! :D Hihetetlen, de már 2018-at írunk, és valahogy vissza is zökkent minden a normális, rendes kerékvágásba az ünnepek után. Ó, azok a csillogó, gyönyörű ünnepek. Imádom! Imádom a karácsonyt, imádom a két ünnep…..
Sziasztok! :D Ismét hoztam a legújabb portrék közül egy szép kis csokrot... :D Minden portré különleges, egyedi, nincs belőle még egy a világon... és mindegyiknek külön története van. Nekem nagyon megtisztelő feladat és egyben izgalmas kaland, amikor megbíztok családi emlékek, közös pillanatok,…..
Cathy and the style   Egy pohár édes bor megédesíti a tavaszváró pillanatot. / Gucci ready to wear and a glass of sweet wine. Just for the perfect day     Cathy and the style. louisvuitton fashion     Jöjjön most egy narancs és türkiz hangulat...   Hoztam színes, finom fagyikat…..
  Kedves olvasóim! Ámulok és bámulok, ahogy ezeknek a csodás tehetséggel megáldott embereknek az életét tanulmányozom, hogy a Nagyok életútjaiból milyen sokat lehet tanulni...! Egyikük személyisége ilyen, a másiké olyan, de mind egyedi-különleges-egyszeri-megismételhetetlen csoda! me a zene…..
Sziasztok!  Kedvenc Disney hercegnőink szuperszexy, csillogó divatillusztrációkként megrajzolva... itt a legendás hercegnők ihletik a színeket, a fantázia szabja a ruhákat és szívvel-lélekkel rajzolom meg őket! Aranyhaj / Rapunzel. Az első Disney fashion dívátű, íme a kész kép.../ Rapunzel is my…..
Sziasztok! Hoztam megint valami izgalmasat Az én szafarim... a divat, a fantázia és a természet világa eggyé formálódik a papíromon... meglátjuk, mi sül ki belőle! / I brought something exciting for today. My safari... the nature, the world of imagination and the world of art come together on my…..
Helló Mindenki!  Itt az újabb meglepetés: Úgy gondoltam, megrajzolom a Walt Disney mese gonosz szereplőit kisgyermekként és ártatanként. A Bébi gonosz sorozat első tagja:  Ratcliffe kormányzó (a Pocahontas c. meséből) kisfiúként: bajusz, ráncok és ármány nélkül...  Szörnyella de Frász (101…..
Szép reggelt!!!  Íme "Telihold" című képem... Szentjánosbogarak, varázslatos, titkos erdő, virágkoszorú, holdtündér...  Olyan, mint ha egy mesekönyvet lapozgatnál...  ''Tündérkert'' "Tündérkert" képem... Az eredeti rajzomnak türkizes, zöldes színe van, viszont én kíváncsi voltam, milyen…..
...és akkor folytatom is a sort. Íme a következő néhány portrévarázslat idén nyárról :)  Nagy boldogság nekem, hogy a képek mindig örömöt okoznak, könnyeket fakasztanak és örök emlékké válnak otthonaitokban! Köszönöm a bizalmat :) Élmény a közös, titkos műhelymunka Veletek! Nagy…..
Sziasztok drága Olvasóim!Április, április... milyen rég volt... és egyszerűen nem jutott időm, hogy írjak egy újabb bejegyzést. De ami késik, nem múlik! Gőzerővel pótolom az összes elmaradásom, és remélem nagy boldogságot, színes perceket okoznak majd legújabb portrévarázslataim, amiket most…..
Integrált Játékpedagógiai Alapítvány - új logó!  Szeretettel mutatom be Nektek az Integrált Játékpedagógiai Alapítvány vadonat új logóját.  Valter Judit, az alapítvány vezetője egy nagyon kedves, barátságos, nagy szívű lélek, aki maga is kétszeres anyuka és boldog nagymama, imádja a munkáját és…..
  A következő csodát tegnap este az autóból kipillantva láttam az Opera előtt, ahogy átsuhantunk az Andrássy úton. Muszáj volt megrajzolnom!!! ...létezik ilyen? Alig hittem a szememnek, olyan káprázatos volt a csupa csillogó, tündöklő éjkék ruhába öltözött lány. Az egész kép mesébe illően gyönyörű…..
  Napsugaras májusi hétvégét Nektek! Szerezzetek élményeket, napozzatok, nevessetek sokat!!! Imádok megtölteni egy üres lapot valami történettel... izgalommal... érzékenységgel... színnel... élettel. Fogadjátok szeretettel "Csók a csónakban" című festményemet.  Mindenkinek sok…..
A ma döntéseivel kövezzük ki a holnap útját, amire rá fogunk lépni és amin tovább tudunk menni. Így van ez a mindennapi apró és nagy döntéseinkkel is. És pont így van a legnagyobb és legsúlyosabb pillanatokban is, amikor az ország sorsa dől el - döntésről döntésre. Ma Édes Magyar Hazámon…..
Eszti Berzsán Illustrations ORIGO 2017.05.19 09:47:07
Május közepén egy nagy sikert ünnepelhetettünk. Mindig megmelengeti a lelkemet, amikor a tehetség utat tör magának és megcsillan a világ szeme előtt...! Nyolcadik hely a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon!!! Szívból gratulálok Pápai Jocinak ehhez a gyönyörű eredményhez! A Joci mellett táncoló lány…..
Sziasztok!   Az egyik örök kedvencem Mr. Bean. Utánozhatatlan humora, még egy szomorú nap után is jókedvre derít. Mostmár a két éves babám is imádja. Olyan vicces. Annyiszor láttam már az ikonikus sorozat részeit mivel a babám ezt akarja nézni, hogy gondoltam lerajzolom neki. A kész kép azóta a…..
Mindig is hercegnőket rajzoltam. Gyerekkoromban egész sorozatokat gyártottam a képzeletemben élő gyönyörű királylányok életéről. A múlt héten a szerelmemmel elmentünk egy mesebalett előadásra. A Pécsi Balett társulata a Hófehérke és a hét törpét játszotta. Aztán néhány nap múlva elkezdtem…..
Válogatás legújabb portréim közül...            Ha megtetszett a portré ötlet, és szeretnél rendelni szeretteidről, vagy magadról egy igazán különleges képet, ami örök emlék lesz számodra, írj nyugodtan a berzsaneszti@gmail.com email címre és megbeszéljük a részleteket! Várom leveled :) ..
  Vettem néhány üres vásznat a múlt héten és alig várom, hogy felöltöztessem őket színekkel, formákkal. Már maga a festmény tervezése is nagy izgalommal tölt el és teljesen magával ragad. Közösségi oldalon az Eszti Berzsán illustrations oldalamon https://www.facebook.com/esztiberzsanillustrations/…..
Amikor megtudtam, hogy a mindenki Oscar-díjat nyert, akkor majd kiugrottam a bőrömből úgy örültem. Velük együtt örültem. Örültem annak, hogy magyar vagyok büszkeséggel töltött el, hogy egy pillanatra az egész világ ránk figyelt. És egy ilyen gyönyörű film nyert Oscart.   Aztán megnéztem én is a…..
  Sziasztok!   Beszámolok röviden egy különleges rendezvényről, amit az Andrássy úti Max Mara üzletben tartott a magyarországi Max Mara... Kaptam egy megtisztelő felkérést, hogy a legújabb kollekciójuk bemutató rendezvénye keretében a vendégeket egy könnyed, laza fashion illusztációs stílusban…..