Regisztráció Blogot indítok
Adatok
min0rity r3port

5 bejegyzést írt és 1327 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értitek, kiderült, hogy én egy egész baráti társasággal levelezgetek amúgy, ami mellett az kismiska, hogy beteg is vagyok.  A kép innen  A kiegyensúlyozott, teljes életet élő nő és egy beteg Superman története, avagy amikor a vesszőt is félre lehet…..
min0rity r3port 2009.10.10 00:41:06
„A pasinak bódítóan feszes popója volt, amit vétek lett volna kihagyni.” Az alábbi történet tanulsága, hogy érdemes óvatoskodni a jótékonysággal - egy lány a tuti pasival akarja összehozni barátnőjét, ám a tranzakció váratlan fordulatot vesz…  …..
min0rity r3port 2009.10.10 00:39:41
Majd eltelt pár hét csöndben. Közben visszahozta a cuccaimat, amik nála maradtak. Ekkor beszélgettünk kicsit és közölte, hogy ő már nem szerelmes belém, de legyünk barátok. Biztosított, hogy nagyon tetszem neki, klassz velem lenni, de csak barátságot tud adni.A kép innenKedves…..
min0rity r3port 2009.10.10 00:38:00
Percekkel ezelőtti hír, hogy New York állandó magyar tudósító nélkül marad, a Magyar Televízió nehéz gazdasági helyzetére hivatkozva január elsejétől hazarendelte Bombera Krisztinát. A Times Square-en és a Blahán már gyülekeznek az elkeseredett népek.  (Update.…..
min0rity r3port 2009.10.10 00:26:16
Aw, aw baby, yeah, ooh yeak, huh, listen to this
Spy on me baby use satellite
Infrared to see me move through the night
Aim gonna fire shoot me right
Aim gonna like the way you fight
And I love the way you fight

Now you found the secret code
I use to wash away my lonely blues well
So I cant deny or lie cause youre a
Sexbomb sexbomb youre a sexbomb uh, huh
You can give it to me when I need to come along give it to me
Sexbomb sexbomb youre my sexbomb
And baby you can turn me on baby you can turn me on
You know what youre doing to me dont you. ha ha,
I know you do

No dont get me wrong aint gonna do you no harm no
This bombs made for lovin and you can shoot it far
Im your main target come and help me ignite ow
Love struck holding you tight hold me tight darlin

Make me explode although you know the route to go to sex me slow slow baby
And yes
I must react to claims of those who say that you are not all that huh, huh,
Huh

Sexbomb sexbomb youre a sexbomb
You can give it to me when I need to come along
Sexbomb sexbomb youre my sexbomb
And baby you can turn me on turn me on darlin
Sexbomb sexbomb youre my sexbomb sexbomb
You can give it to me when I need to come along
Sexbomb sexbomb yourre my sexbomb
And baby you can turn me on

You can give me more and more counting up the score
Yeah
You can turn me upside down inside out
You can make me feel the real deal uh uh
I can give it to you any time because youre mine
Ouch, sexbomb, aw baby

Sexbomb sexbomb youre my sexbomb
And you can give it to me when I need to be turned on
No, no
Sexbomb sexbomb youre my sexbomb
And baby you can turn me on turn me on
And baby you can turn me on turn me on
Baby you can turn me on turn me on
Ooh baby you can turn me on turn me on
Baby you can turn me on oh
Baby you can turn me on oh
Baby you can turn me on
Well baby you can turn me on

www.youtube.com/watch?v=6KUJE2xs-RE

szegény Kriszta, vajon jut ott neki messzi idegenben NAPI BETEVŐ?
Mandiner blog Világbéke? 2009.10.09 11:27:43
  Brékin nyúz: Barack Obama, regnáló amerikai elnök kapta a Béke Nobel-díjat! Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy a világbéke kitört-e már, mert ennyire közel sosem jártunk hozzá! Písz, lav end juniti!..
Okés, vettük a lapot. A Tavaszmező utcát kerüljük, az már nem a mi utcánk. Vajon vannak még ilyen tiltott utcák Budapesten? Kaphatnánk róla egy pontos listát, elkerülve az ilyen és ehhez hasonló "bonyodalmakat" ... ?Demszky "Budapest a mi városunk és nem hagyjuk…..
min0rity r3port 2009.10.10 00:03:44
  Gál Zoltán az MSZP 20. születésnapján: „Rólunk, akik öreg kommunisták voltunk, megérezték az emberek, hogy tiszteljük a jogállamiságot, a demokráciát.”  Tökéletes, köszönjük...
„A legjobb barátnőm pasija a legjobb barátom, és az ő legjobb barátja az én pasim.” Most megtudhatjuk, meddig húzható a mézesmadzag. Ismét a kavarással, és az őszinte beszéd hiányával találkozhatunk. Az alábbi történet lassan indul, és óvatosan bontakozik ki: a…..
min0rity r3port 2009.10.08 00:52:19
Lassan hajnalodott, de végre eljött a reggel. És világosban sosem oly ijesztőek az éjszaka árnyai...A kép innenKedves Blogolvasók,Bálinttal egy Bálint-napi buliban találkoztam, egy társaságban, amelyhez ő is, én is csak lazán kapcsolódtunk. Csöndes, szelíd fiúnak tűnt, olyan…..
Hát megtörtént. Bekövetkezett a rémálom! A barna veszedelem becsattogott ormótlan bakancsával az Országgyűlésbe! Az EP képviselőknek joguk van felszólalni a Parlamentben. Tegnap szépen be is ültek a patkóba, Bokrostól Morvai Krisztináig, és a költségvetés általános…..
  A publicisztika Sas Józsefének bérelt helye van a Magyar Nemzet Nézőpont rovatának jobb alsó sarkában. Mivel Pilhál György sajátosan vitriolos stílusa a fogba nyilalló fájdalom érzetét üzembiztosan kiváltja, olvasásával csak ritkán kísérletezünk. A Kanászból is lehet…..
Mandiner blog MSZP20 - Folytatás 2009.10.07 08:01:00
Az MSZP alakuló kongresszusa A kongresszus állásfoglalása a Magyar Szocialista Pártról 1989. október 6-10.   Hazánk történelmében lezárult a Magyar Szocialista Munkáspárt nevével fémjelzett korszak. A szocializmus eddig volt koncepciója, a sztálini eredetű rendszer…..
  „Nyilván nagy hűhót csapna a szociálliberális kurzus az aradi vértanúk körül, ha a holokausztban haltak volna meg, vagy valamelyik cigánysoron lövik le őket az ügynökök.” (Sinkovics Ferenc: Miért?, Magyar Hírlap)  Pedig eddig kibírtam megszólalás nélkül.…..
    Húsz éve szűnt meg a Magyar Szocialista Munkáspárt, és alakult egy zsír új szervezet, a Magyar Szocialista Párt. A jeles évforduló alkalmával körülnéztünk egy kicsit a számítógépes világhálón, hátha találunk valami izgit a témában.…..
Tényfeltáró küldöttséget meneszt Magyarországra az Európai Parlament költségvetési ellenőrzési bizottsága, hogy az európai uniós pénzek felhasználásáról vizsgálódjon. A másik két célország Olaszország és Görögország. Ha itt kezdik a munkát, akkor lehet, hogy…..
w Elefánt a Verseny utcában 2009.10.05 19:00:00
Re: Bezárják a Verseny utcai piacotÓ, a Verseny Utcai Piac! Már a neve is csodálatos, gyönyörű könyvcím lehetne, ha egyszer elkészülnének azok a kibaszott jó könyvek a modern magyar baloldalról. Népek olvasztótégelye volt. Cigányasszonyok, románok, bolgárok, arabok és…..
Mandiner blog Polanski bűnös! 2009.10.03 13:01:00
  Nem értem ezt az egész Polanski ügyet. „Jaj szegény filmrendezőt lecsukták” - ezt harsogja a média és már kezdtem volna megsajnálni, mert a tudósításokból nem derült ki, hogy miért csukták le. Aztán végül találtam egy cikket, ami részletesen leírta…..
min0rity r3port 2009.10.04 00:01:01
@dávidka22:

Kérdés, hogy elengeded-e a közismert, köztiszteletben álló télapó-jelmezes szomszéddal nyuszihoppot játszani a nagyobbacska gyerekedet. Nincs mobiltelefonja. Kemények a törvények, nem személyválogatók. A yard a helyzet magaslatán. Gondolsz arra, hogy megtolja?

Hát ez az, vaze. Polanski büdös.
min0rity r3port 2009.10.04 00:03:15
@dávidka22:

A közkeresett gyilkosoknak meg mondják meg már a zújságban, hogy nem szabad cigányt ölni. Javaslom egyébként, lehengerlő érveléseddel jelentkezz védőnek, ha eljön az ideje, és majd a címlapon hozzák:

"ne már, hogy nem szabad meglőni a bibást?!"
A rejtély, a titokzatosság mindig vonzó, de ennek is megvan az egészséges határa. Egy fiú rendszeresen összefut egy gyönyörű lánnyal, van erotika, vibráció, félreérthetetlen vonzalom, számcsere és ajánlatok, de a mondat végére valahogy nem kerül pont.   Sziasztok! Nem…..
A szerelem megtalál, nem számítanak az évek. Egy idősebb férfi egy jóval fiatalabb nővel a Paradicsomban találja magát: minden tökéletes, csak 350 km. választja el őket, de áthidalják a távolságot. Ha a férfi mindent felad, sokat kockáztat, mindent elveszíthet. A posztíró…..
min0rity r3port 2009.10.06 00:28:29
  Negyven éve, 1969. október 5-én este vetítette le a BBC a Monty Python társulat első műsorát. Megunhatatlanul lökött angol kedvenceink, Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin (és az amerikai Terry Gilliam) dicsőségére álljon itt néhány…..
min0rity r3port 2009.10.06 00:26:04
Jó estét, jó szurkolást! Péntek este kiderült, hogy Rio nyerte el a 2016-os Nyári Olimpia Játékok rendezési jogát, a budapesti olimpia bűvöletében élők a "Csak ne Madrid nyerjen" jeligével szurkoltak. Egy madridi győzelem esetén csak 2028-ban jöhetett volna újra…..
Vastagbőr Ahogy még nem láttuk 2009.10.05 08:01:00
Reggeli könnyed találós kérdés: ki a fényképen nyíllal jelölt kisgyerek? Kinek a fiatalkori énje? Mivel sose találnátok ki, megmondom. A kép a Pénzügyminisztérium balatonmáriafürdői nyaralójában készült valamikor nagyon régen. A pöttyös labdás kisfiú (nem, nem Tibi…..
A múlt héten kitett kérdőívünket rengetegen, egészen pontosan 2008-an töltöttétek ki, köszönjük szépen! Ugyan nem reprezentatív, de a 2008 válaszadó olvasó tekintélyes adatmennyiség :-) Íme, az eredmény: Lányok, lányok, asszonyok, hol vagytok? Értelmiségi…..
min0rity r3port 2009.10.04 20:35:52
@jozicsenko:

Horvát Röfinek lófaszt a valagába, ménesnyivel. Rohadjon meg. A svejci egészségügy meg olcsóbban működik, mint a magyar. De hát kell is, mert a pár százalékos adókat nem lehet ellopni, be kell osztani. Az egészségkassza meg külön ügy.

Az SZDSZ által vetített vízió sok ponton egy jobb változat - lenne, ha nem az ellenkezőjén fáradoztak volna. A hazug köcsögök. Mondjuk engem csak 89-ben bírtak átverni.
Mandiner blog Extremely magyar 2009.10.04 08:01:00
  Azt mindig is tudtuk, hogy a magyar kreatívok - a vásári kikiáltók és cégérpingálók nagypofájú modern utódai nevezik így magukat - tehetségtelen senkik, akiknek a Müszi-reklám óta nemigen volt egy jó ötletük sem. Azt is tudtuk, hogy ha bármi, akár érintőlegesen…..