Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egygrafikus

0 bejegyzést írt és 229 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szaniszló Ferenc az ország legnagyobb standup komikusa, áll ott az EchoTv-ben, és faarccal szórja a legdurvább poénokat, amiket még Kőhalmi Zoltán sem bírna ki röhögés nélkül előadni, Nacsa Olivér processzora pedig a harmadik percben leolvadna, és attól kezdve Korda György és…..
egygrafikus 2012.09.26 16:02:27
@Sütee: a magnóra gondolsz? mert más működő holmiról nem tudok...
egygrafikus 2012.09.27 11:09:39
@Zoli74: Szerintem ez csak a főpróbája volt egy sokkal nagyobbszabású dolognak. Gondold csak végig: átrepültek fölöttünk az izraeli gépek, aztán egyszercsak kiömlött a tároló. Namármost mi van a Perzsa öbölnél vagy a Vörös tengernél? Na ugye...
egygrafikus 2012.09.27 12:38:09
@defektus: "... Kolontár térségében van valami, ami kell egy adott érdekeltségnek. Talán arany a földben, talán más, nem tudom...."

Hát épp ez az . Nem tudod, de mondod, mert az úgy nem lehet, ahogy van, az biztos máshogy volt, nem tudom, hogy miért, meg hogyan, meg kinek, de megmondta valaki, aki hallott egy szavahihető embertől valamit, amit egy tudóstól hallott aki már halott... Ne má.
A világ egyik legdrágább focistája nem csak a pályán népszerű. Reklám és szponzori szerződéseivel elég pénze van ahhoz, hogy hódolhasson hobbijának, a luxusautó-gyűjtésnek. Megmutatjuk, mit tudott eddig összegyűjteni Cristiano Ronaldo. A portugál válogatott…..
Tiger Woods remek példája annak, hogy az élsport kellő kitartással jövedelmező tud lenni. A versenyeken szerzett pénznyereményei mellett reklámszerződésekből és vállalkozásaiból jelentős vagyonra tett szert. Most megmutatjuk, mit hozott neki eddig a golfozás. Tiger Woods…..
Nem kényszerből, hanem tanácstalanság miatt indult neki Angliának Anna, aki ma már egy londoni egyetemre jár, miközben dolgozik és sportol is. Közben pedig büszke a magyarságára. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a hataratkelokommentKUKAChotmail.com címre és amint tudok,…..
Miután visszatért a Holdról, Neil Armstrong marhavásárokon licitált, füvet nyírt és ötéveseknek magyarázott asztrofizikát. Interjút nem adott, teljesen hétköznapi életet akart élni. Milyen ember volt Neil Armstrong? A továbbiakban az Enquirer által a holdraszállás 30.…..
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..
Először is szeretném leszögezni, hogy a Greenpeace szervezettel semmi bajom, annak célkitűzéseivel messzemenőkig egyetértek, és az ebben a kampányban feszegetett témában is igazat adok nekik. Ha egy multi olyan lépésre szánja el magát, amely beláthatatlan következményekkel…..
egygrafikus 2012.07.19 16:29:44
Egy igazi futballszurkoló szívvel-lélekkel támogatja a csapatát, és áldozatokra is képes érte. Földrészeket utazik át, hogy láthassa, hóban, esőben buzdítja a lelátóról a kedvenceit, és ha kell a vérét is adja a csapatért. És itt most nem a nézőtéri csatározásokra, vagy…..
egygrafikus 2012.07.16 17:31:51
1. A portugálok motíváltabbak. A spanyolok túl vannak egy eb- és egy vb-címen, míg a Seleccao most kap másodszor esélyt egyáltalán, hogy eb-döntőt játsszon. A csapat pedig egyre inkább együtt van, meccsről-meccsre jobban működik. 2. Mert a világ így akarja. Ráadásul amikor…..
Mindig csodálkoztam, hogy tudott apám elaludni egy meccsen a fotelben. Rájöttem, ez megy nekem is. Két sikeres akció, minden rendben van: Spanyolország, köszönhetően a tarthatatlan Xabi Alonso két góljának megkopasztotta a gall kakast. Annyit játszottunk, amennyit kellett, de…..
  Van-e értelme gazdasági válság idején a sportberuházásoknak, miként lehet értelme a stadionprojektnek és képes-e hatékonyan felhasználni a magyar sport szervezete a neki juttatott bőséges állami forrásokat? Erről kérdezte DÉNES FERENC sportközgazdászt Pikó András, tudva…..
Ezúttal nem a teljes államkötvény kampányról lesz szó, azt majd egy nagyobb lélegzetvételű posztban elemezzük ki. Csupán azt szeretném bemutatni, hogy miért nem érdemes üres reklámkliséket használni a kampányokban. A "sok arc egy képen mozaik formában" klasszikus, lerágott és…..
Sok mindenre számít az ember, amikor egy ATM-hez lép, csak éppen arra nem, hogy valaki ül a vele szemben lévő automata belsejében. Pedig épp ezt tapasztalhatták meg a peruiak nem sokkal ezelőtt, köszönhetően a Volver reklámügynökség ötletének, amellyel a BBVA Banknak a perui…..
addict Bepisilős modellek 2012.06.11 12:00:00
Rendkívül provokatív reklámkampánnyal sokkolja az angol népet a Harvey Nichols luxusruházati áruház, melynek flyerein és DM eszközein bevizelt modelleket láthatunk. A felettébb gusztustalan ötlet egy egyszerű angol kifejezésből ered, amely szabad fordításban így hangzik:…..
Sajnos még sosem jártam Ukrajnában, így nem tudom, tényleg annyi kóbor kutya és macska van-e az utcákon, ahogy azt sokfelé olvasni. Azt is csak most tudtam meg, hogy a közelgő foci eb miatt sosem látott tisztogatásba kezdtek a helyi hatóságok, amelynek keretében a lehető legtöbb…..
egygrafikus 2012.02.22 14:12:22
A múlt csütörtökön valami olyasmi történt a hazai reklámszakmában, amire eddig nem nagyon volt még példa, és ami még engem is meg tudott lepni. Amikor először hallottam arról, hogy az egyik legnagyobb és legpatinásabb nemzetközi reklámügynökség, a BBDO hazai irodáját egyik…..
egygrafikus 2012.01.19 16:34:12
@guakamolé:
Szóval szerinted ez úgy működik, hogy az ügynökség kap egy feladatot az ügyféltől, de lusta dolgozni, ezért inkább előás valahonnan egy nemzetközi anyagot, magyarítja (ehhez nem kell érteni ezért az éjszakás portás megcsinálja) és elkéri érte ugyanazt a pénzt, mintha eredetit forgatott volna. Az ügyfél meg kifizeti. És ezek után te azt mondod magadról hogy a bejárat ajtónál beljebb jutottál egy ügynökségen...
egygrafikus 2012.01.19 17:45:40
@ethan blow:
Csatlakozom. Én se látom azt az irdatlan szellemi potenciált ami a függetleneknél felhalmozódott, tessék megnézni mondjuk az éves Kreatív Nagykönyvet... És azt se árt tudni az okosoknak, hogy elég más dolog egy háromfős kis cégnek csinálni egy szórólapot meg egy webszájtot és megint más egy multi ezerféle előírásának, engedélyezési procedúrájának, arculatának, márkaimidzsének, anyámkínjának megfelelve csinálni valamit, ami átmegy a többkörös nemzetközi szűrőkön, istenharagján... Arról már ne is beszéljünk, hogy egy multi szemével (mondjuk Ámerikából) nézve kis hazánk egy valóban kis izé a térképen, jelentéktelen vásárlóerővel, kisebb piaccal mint egy közepes amerikai város - erre nem mindenki akar fenenagy kreatívokat fejleszteni sok pénzért ami nem is biztos, hogy behozza az árát valaha. Ezt nem muszáj szeretni, de ez van.
addict Ne tegyük fel az apródra! 2011.10.21 15:24:00
Apróhirdetés? Háhá! Ebben benn van az, hogy apró! Miben van még benne? Az aprópénzben! Á, nem jó, ez nem vicces. Nézzük tovább. Apród? Aha, aha, ez már jobb. Lehetne az apróhirdetési oldal neve az, hogy apród, és már az idegesítő kabalafigurán sem kellene gondolkoznunk.…..
egygrafikus 2011.10.21 15:46:17
Bár keringtek látványtervforgácsok a neten, most itt vannak élvezhető felbontásban is a fenti galériára kattintva: ilyen lesz a Szél Kálmán tér (vagy ahogy egy kedves ismerősöm hívja következetesen az átmenet jegyében, a Moszkva Kálmán tér). Az építészfórumon ugyanis…..
egygrafikus 2011.10.19 11:32:47
A felsőoktatás átalakításáról potyogó információkat vegyes érzelmekkel követem. A legnagyobb baj, azt hiszem, magával a potyogással van. Előkészítetlen, döntés előtt álló koncepciókból csemegézik a nyilvánosság, azután jön a cáfolat, a helyesbítés – ezek soha…..
Az „utcai politizálás” fogalma gyakran hangzott szitokszóként, pedig teljesen normális része minden demokráciának, minden jogállamnak, ahol a gyülekezés szabadsága alapjog. Magyarországon 2006 óta viszont utcai politizálásról hallva véres tömegoszlatás,…..
Josét nem a szerénysége, visszafogottsága vagy józansága szereti az, aki szereti, merthogy ezek közül egyik tulajdonsággal sem lehetne meggyanúsítani a portugált. Azt viszont, hogy ő a világ egyik legjobb edzője, még azok is elismerik, akik szerint nem más, mint egy arrogáns,…..
Néha olyan érzésem van, hogy ott fent, a minisztériumban dolgozók, mintha nem is a földön járnának... ennek egyik tipikus példája Hoffmann Rózsa államtitkár asszony, aki a mai kabaré egyik jeles képviselője lesz lassan, mert annyit röhög az ember az ötletein, mint némelyik…..
A Wikileaksről bármilyen véleményt közzétenni kockázatos vállalkozás. Annyi érdeket megsértett már ez a szivárgó oldal, annyi tyúkszemre rálépett, de egyúttal annyi előnyt is szerzett másoknak, hogy objektív vélemény már szinte nem is létezik a tevékenységéről. A…..
Éppen most tették közé QS World University Rankings 2011/12 eredményeit. Ilyen lista persze több is akad, de ők már közel 20 éve csinálják. Az idei lista egyébként némileg átrendeződött, igaz, az első két helyen nincs változás: a legjobb felsőoktatási intézmény most is…..
egygrafikus 2011.09.05 14:30:18
@fejo:

És még egy fontos adalék: a brit egyetemek tandíjára az angol állam automatikusan ad tandíjhitelt minden EU-ból érkező diáknak, amit majd a végzés után kell elkezdeni törleszteni, miután elhelyezkedtél egy zsíros állásban... Skóciában pedig nem is kell kifizetni, mert csábítják a jó diákokat (és a jó munkaerőt).