Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medvemackó

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltételezett ügyfél: TEVA Magyarország Feltételezett ügynökségi levél: Szia Tibor! Egy jó és egy rossz hírem van, melyikkel kezdjem? :) Nos talán a rosszal: bár nekem tetszett az „Ambroxol – már a neve is olyan, mint egy felköhögés” irány, Lajosék szerint – idézem…..
medvemackó 2013.02.18 18:19:18
A mai posztból kiderül, hogy milyen az, amikor sokféle náció fiatal felnőttjei élnek együtt egy campuson, megtudjuk azt is, vajon anyu pakol-e a hétvégén sült húst az egyetemista kisfiának / kislányának, és fény derül arra is, hogy a gondnok mindenhol ugyanolyan, dolgozzon bár…..
medvemackó 2013.02.13 14:09:40
@hothead:
Szerintem te értetted félre amit írtam, olvasd el mégegyszer:
"Valami ilyesmi lehet (bár sokkal magasabb szinten) az a klub is, ahol Kate és Vilmos, a brit trónörökös egykoron megismerték egymást."

Én erre a félmondatra reagáltam, és mint tudjuk, Vilmos és Kate a skóciai St Andrews egyetemen ismerkedtek meg, nem Middelburgban (tudom hol van, évekig éltem Hollandiában...). Az ottani "társadalmi rétegződésről" volt szó, ki kivel barátkozik, meg ilyenek. Érdemes figyelmesen olvasni...
A fenti képet az Urbanista Facebookos idővonalán kaptuk, a címnél jóval szellemesebb szöveggel. Ahogy Gáspár Sára írta: "Bécsi út III. kerület. Még nincs szerintem leleplezve, szóval leplezetlenül." Aki nem tudná belőni, itt a pontos helyszín. Alighanem a mostanában…..
Tegnap a német vendéglátóipart néztük meg egy kicsit közelebbről, ma a spektrum másik vége kerül terítékre. Mai szerzőnk, Er ugyanis egy angliai egyetemen végzi a PhD-jét, onnan küldte el beszámolóját. „Valamikor összevitatkoztam az osztályfőnökömmel a kis falusi…..
medvemackó 2012.11.28 15:26:06
@bpetya75:
Nem. Részint cikizem, részint ő maga írta még az elején, hogy nem túl fényes az angolja, részint szinte biztos vagyok benne, hogy nem beszéli a középkori angolt...
medvemackó 2012.11.28 15:37:44
@bpetya75:
Ők a kortárs angolt se nagyon (más-más okból persze)... :)) Igaz nem is fikázza egyik se a humán értelmiségieket, egyik azért mert azt se tudja van ilyen, a másiknak meg több esze van, mint nekünk együttvéve.
medvemackó 2012.11.28 16:07:52
@Megmondó1:
Neked nagyon a bögyödben vannak a kávézók ablakában laptopozó csávók, irígyled őket?
Angliában van kb 150 egyetem, a poszttoló által említett Russel Group egyetemei (a vidékiség brit földön ezügyben nehezen értelmezhető kategória) UK legjobbjai közé számítanak
Hetek óta sztrájkkal fenyegetőznek a pedagógusok, érdekes módon mégis csupán annyi történik, hogy folyamatosan engednek a követeléseikből. Sztrájkbizottságot alakítottak, szót emeltek többek közt az iskolák állami fenntartásba vétele, a béremelések elhalasztása ellen, de…..
A Melbourn Metro közlekedési vállalat balesetmegelőzés reklámja nem elborzasztani vagy sokkolni akarta az embereket, hanem elültetni a fejükben, hogy a sínek közé esni az egyik leghülyébb, legértelmetlenebb és leginkább elkerülhető halálnem. Ezért készítettek a McCann Australia…..
medvemackó 2012.11.19 12:14:33
A magyar gazdaságpolitika alfája, omegája, agytrösztje, az ország legnagyobb showmestere, csak sajnos idáig már olyan 2000 milliárd forintba került a szórakoztatása.Pedig tudjuk, hogy sose szabad fullba nyomni a kretént, de mégis, ő megint és megint megteszi. Volt már simplicity,…..
LMP: Háromkulcsos szja-t! Nagy örömmel olvastam az amúgy még sajnos mindig fideszhívő Mandineren, hogy a gazdagoknak kedvező, a költségvetésen elképesztő lyukat ütő, a nincsteleneket még nagyobb nyomorba taszító egykulcsos adó eltörlése lesz a demokratikus ellenzék első…..
medvemackó 2012.11.09 12:33:48
@parttalan:
Még mindig nem értem: ha tényleg olyan kevesen csak a "gazdagok" jártak jól az egykulcsossal, akkor hogy lehet az, hogy ekkora lukat ütött a költségvetésen? Nem lehet, hogy valójában a legalsó réteg kivételéve mindenki jól járt egy kicsit?
És igen: kicsi, takarékos állam szemben a mostani, nagy, mindenbe belepofázó, költséges állammal. Ezzel lehet pénzt teremteni/spórolni, nem avval, hogy elveszünk pénz a jobbaktól és szétosztjuk a szegények között: nekik nem lesz több (mert a nagyobbik részét ellopják útközben), továbbra se fogják azt érezni, hogy nekik is tenni kéne valamit, akitől meg elvesznek az tényleg végiggondolja, érdemes-e a megmaradt pénzért güriznie, vagy elhúz innen, esetleg átmegy feketébe...
medvemackó 2012.11.09 13:21:43
@parttalan:
"Az egykulcsos adó tetemes bevételtől fosztja meg az államot,..."

Ez hogy lehet, ha csak párezer ember járt jól vele? Csak nem úgy, hogy eddig is ők fizették a közterhek nagyrészét, a többiek meg minimálbérre bejelentve lébecoltak?
addict Metróból Mercibe? 2012.02.08 09:00:00
Míg a tengerentúlon a konkurens autómárkák másodpercenkét 26 millió forintért mutogatják modelljeiket egy-egy reklámfilmben, addig a Mercedes-Benz egy berlini metróaluljáróval is beéri. A német cég itt népszerűsíti Viano nevű áruszállítóját, ám sokkal ötletesebben és…..
medvemackó 2012.02.08 17:52:10
@KevinMulder:
Ja és körbejárod Münchent nyomogatva a cuccot, hátha ugrik rá egy autó...
"Gyakorlatias elképzeléseim vannak a gyereknevelésről. Minden gyerek szobájára kiteszek egy cetlit: ellenőrizni 18 év múlva." (Erma Bombeck) Egyre többször jut eszembe ez az idézet. Ma alig jöttem haza, máris fogadott a hír: unokahúgomat csoportosan verik az iskolában. A…..
Grafter Ki jött, ki maradt? 2009.11.23 12:53:00
A Class FM kampányának második szakaszában fény derült a „ki jön?”, „ki marad?” kérdésekre.Nagy volt a felháborodás, hogy megszűnik a Danubius Rádió. De az igazán érdekes az, hogy tulajdonképpen mi volt a nagy veszteség az emberek számára? Azt a zenei…..
"Már hónapok óta lehetett sejteni, hogy marketingkommunikációs feladatokra tendert ír ki a UPC. Most ez megtörtént. A cég meghívásos pályázaton keres kreatívügynökségi és médiaügynökségi partnert. Online tender egyelőre nem lesz. A médiatendert már kiírták, a…..