Regisztráció Blogot indítok
Adatok
linacska

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság annyi társkereső van, mint égen a csillag. Elismerem, hogy nem is olyan könnyű választani közöttük. A választás az is nehezíti, hogy vajon megtalálod-e azt a társkereső oldalt, amely a Te igényeidet elégíti ki. A keresést, és a döntést nehezíti, hogy van olyan összehasonlító oldal, amely…..
Legjobb társkeresők Azt, hogy melyek a legjobb társkereső oldalak, talán nem is lehet megmondani egyértelműen, mert ugye kinek mi a jó? Azon kívül Mi úgy gondoljuk, hogy egy ilyen szolgáltatásért, mint a társkereső emberek online közvetítése, nem túl elegáns pénzt…..
Bárhol jársz, bármit olvasol, mindenhol rengeteg tanáccsal árasztanak el, hogy mit kell és mit tilos mondani vagy tenni, ha randizni mész. Lássuk a legbénább tippeket és szabályokat! Fizessen mindig a férfi! Ez egy elavult szabály, nem kell görcsösen ragaszkodni hozzá. A legtöbb…..
Ez a blog arról szól, hogy miért érdemes várni a testi kapcsolattal, akár a házasságig is. Nem a tiltásról, nem a kioktatásról, nem az elítélésről, nem az elkárhozásról. Csak értelmesen arról, hogy miért érdemes várni, mit nyerhetünk vele. Biztos út arra, hogy boldog,…..