Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poszáta

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol is kezdjük? Meredith két és fél részen át haldokott, ebből 42 percet a pokol tornácán töltötte, ahol találkozott Kyle Chandlerrel, de elbalfaszkodta a dolgot, és életben maradt. A muternek ezzel szemben nem jött össze a dolog, így most Mere félárva vagy mi. Azt mondjuk annyira…..
Kérem szépen, a kisebbik/nem annyira nézett kertévé, a TV2 megint nekiesik a műsorrendnek, és kicsit belenyúl, mert ha már kihajítottak annyi pénzt a Hal a tortán című gasztrorealityre, akkor nem nézhetik tétlenül, hogy sorozatosan szívjon az RTL hasonló műsorával szemben. Az…..
Én kérem elhatároztam, hogy hinni fogok. Annyian támadták szegény Gyuri Gellert, hogy megsajnáltam. Mi bajuk van az embereknek ezzel a jóravaló parafenoménnel? Megint az irigység és a szakmai féltékenység! Ezer példa van arra, hogy az emberek mennyire nem tartják tiszteletben a…..
hogyvolt House 3x19 - Légy gyerek 2008.04.10 09:00:00
Ebben az epizódban senki nem a korához illően viselkedik (innen a cím, eredetiben Act Your Age), és a szokottnál többet operálnak érzelmi vonalon, de nem kell félni cunamitól, ez nem olyan sorozat. Ismét gyerek-hetibeteges sztori van, az ilyesmi mindig izgalmas, ráadásul most ketten is…..
A Társulatban ma este Laborc szerepéért folyik a küzdelem (m1, 20:15). Ilyenkor látjuk, hogy mennyire nagy fába vágták a fejszéjüket a műsor kitalálói, hiszen ki más lehetne Laborc, mint Nagy Feró? Nincs más Laborc. Na, de majd kiderül. De előtte mindenképpen nézzük meg a mai…..
A harmadik évadnak ezen szakaszában olyan színvonalat hoz a sorozat, amiről most már érdemes beszélni, mert zsinórban jönnek az élvezetesebbnél élvezetesebb epizódok. Most pl. akik élvezik a House és Cuddy között folyó rendszeres verbális előjátékot, azok ezt a részt…..
Az RTL Klub biztosra ment, a Tv2 stábja meg szokás szerint csak imádkozott, hogy jól süljön el a dolog. A két főzős, celebes reality közül az RTL szerkesztett meg mindent matematikai pontossággal, a Tv2 meg csak felskiccelt néhány celebet az 'ahogy esik, úgy puffan' szerkesztési elv…..