Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyurmicsek

0 bejegyzést írt és 408 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne feledjük, mialatt beindul a Fidesz propaganda-gépezete, hogy a Borkai-videó nem manipulált, hanem a valóságról szól. A valóság került napfényre sok olyan választó számára, aki korábban a valóságtól elzárva élt. Nem a Borkai-videó gyengítette a Fideszt, hanem az idáig úgy-ahogy elfojtott,…..
gyurmicsek 2019.10.15 10:00:04
@Csák Norisz kettévágott egy fotont.:
"Nem az szamit, hanem az, hogy egy rakas kulfoldon kikepzett Magyargyulolo, pszihopata elmebeteg tamogatasaval jutott a poziciohoz."

Én ismerek olyat, aki szintén külföldön tanult Gyuri bácsi pénzén.... És te?
Hiába éltük meg a #metoo-t és hiába nézünk olyan sorozatokat, mint a 13 reasons why, a zaklatás és az erőszak valahogy a mai napig tabu maradt. Vagy, ha mégis megszólalunk az ügyben, könnyen rácsúszunk egy áldozathibáztató narratívára. És bár én is azt gondolom, hogy vannak bizonyos dolgok, amit…..
2017 január – súlyos balesetet szenvedett a gimnázium diákjaival és tanáraival síelésből hazatérő busz. A tragédia – melyben 16 diák és több tanár is az életét vesztette – érthető módon nagyon megrázta az iskolát. 2017 június – igazgatóválasztás volt az iskolában, az akkor 10 éve posztján lévő Tóth…..
fotó: Coca-Cola Hungary/ Noguchi Porter Novelli #loveislove Ha a Pride hónapjában nem gyűlölködte volna ki magát az ország homofób lakossága, talán azt mondanám, hogy szükség van még némi borulásra. De én tényleg elhittem, hogy elég volt a felvonulás alatt ellentüntetéseket szervezni. Elhittem,…..
gyurmicsek 2019.08.07 15:18:03
@antiinternáci: Te Rákosi rendszerben lehettél marketinges :) Beteg vagy.....
Magyarország továbbra is keresztbe fekszik szinte minden olyan kezdeményezés előtt, melyek az EU távlati céljait szolgálnák. Különösen a klímaváltozás elleni harc és a menekültkérdés megoldása számítanak elvetendő témáknak a magyar diplomácia gyakorlatában, melyhez általában a V4-ek közül sikerül…..
gyurmicsek 2019.06.24 10:10:28
@Nincs közöttünk csicska: És akkor most együtt szavaztunk a migráncssimogató németekkel?
Véletlenül sem azért, mert az autógyárak csincskái vagyunk, ugye?
System error / rendszerhiba – ez a számítástechnikai kifejezés jutott először eszembe, amikor megnéztem az HBO csernobili balesetről szóló minisorozatát. A film fő üzenetei a véleményem szerint valójában nem is elsősorban a csernobili balesetről és nem is az atomenergiáról, hanem arról a hibás…..
gyurmicsek 2019.06.24 09:56:36
@erkölcsi hulla: De a megszállást már elfelejtettük és meg is bocsátottuk, különben nem lenne Paks2.
Aki a megszállás alatt Soros pénzen tanul könnyen megbocsát :)
Szerző: Lukácsi Kriszti Mint oly sok ember, én is megnéztem a Csernobili robbanásról szóló mini sorozatot. Előjöttek az emlékek, bár még gyerek voltam, de azért van néhány. Emlékszem például, azon a nyáron nem ettünk salátát, mert azt mondták, az a legveszélyesebb zöldség...
gyurmicsek 2019.06.17 16:37:49
@MAXVAL bircaman közíró: ... és eladósodik hosszú-hosszú évekre. Persze tudom, Soros :)
Igyekszem rövid lenni. Nem állíthatom, hogy az osztrák nép a kedvencem lenne, sajnálom. Nem tudok róluk általánosságban rosszat mondani ugyan, de azt gondolom, hogy valahogy kevés bennük a spiritusz, némelyikükben meg talán túl sok, de valahogy nem tudom sajátomnak érezni a világukat. Sosem mennek…..
gyurmicsek 2019.05.22 16:57:22
@Ekrü: Persze azok, akik már a fideszben vannek teljesen korrektek lettek, igaz? Szeinted miért ültek át?

"Hisz másról sem szól az egész ellenzéki oldal csak ,hogy hogyan is lehet bevinni összefogással ezeket az embereket a jó kis zsíros (no meg mentelmi jogos) helyekre... "

Erről szól mindkét oldal tevékenysége, jó reggelt!
Mostanában diktátorok és populista pártvezérek előtt hajbókolnak a magyar kormány vezető politikusai, ami része a Fidesz uniós választási kampányának. Nem nehéz észrevenni, hogy a magyar kormányfő még rá is tesz egy lapáttal, amikor olyan figurák mellett pózol, Mint Matteo Salvini, olasz…..
Nagyot. A magyar politikában nemcsak pártok vesznek részt kezdettől fogva, hanem közvéleménykutatók is. 29 éve vitatott, hogy a gyakran szorosan politikai szereplőkhöz köthető kutatóintézetek működése mennyire megbízható. Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás, a közvéleménykutatás vagy a közvélemény?…..
gyurmicsek 2019.05.06 11:45:04
@moonlight777: Ha zavarnak a poszt komcsik ne szavazz senkire :)
Azt tudjuk, hogy 2010 óta a NER-korszakában élünk, amelyről igazából majd olyan 20 év múlva tudják megmondani, hogy mennyire sötét korszaka az országnak. Azt azonban látni kell, hogy a NER él, dübörög, és egy olyan párhuzamos társadalmat épített ki, amely úgy működik, mint egyfajta állam az…..
gyurmicsek 2019.05.03 14:45:45
@Kivlov: "Nem. Az értelmesebbje látja azt, hogy habár a mostaniak sem a legjobbak, mégis jobbak mint az, amit a többi más kínál. "

Akkor maradjanak, ha azt akarod szavazz rájuk, de ha nem zavar a korrupció beteg vagy. Attól még egy két embert el lehetne távolítani, ha tolvaj nem? Neked is jobb lenne ha G embereket kivetné magából a közélet, aztán kiverheted minden nap a FIDESZ-re, ha akarod, leszarom.
Már ha volna Neki, de nincs. Így aztán marad az, hogy szerintem ott fent valahol már jó sok éve fogja a fejét, és azt ismételgeti, hogy „…ezeken már az ima sem segíthet…”. Még mielőtt majd kommentek sokasága zúdulna rám, hogy égjek a pokolban, meg hogy muszlim-simogató pogány-fajzat, közölném,…..
A fakenews rosszabb, mint a tűz. ..
gyurmicsek 2019.04.17 09:34:17
@midnight coder: Ez az igazi keresztény duma, gratulálok. Ne lopj csak ha másik is?
Egyébként az átkozott lopós Gyurcsánynak lett a buta haverja az ország leggazdagabb embere? Vagy épített stadiont, kisvasutat a saját falujában? A kollégista társai lettek közjogi méltóságok. Stb. stb.
Ha nem akarod ne küldd el Orbánt, szavazd meg, a te dolgod, de ne mentsd fel a lopás alól. A közöny miatt lett ilyen szar ez az ország.
Nem csak a vizitdíj miatt lehet az utcára menni, hanem a tisztább közéletet követelve is.
De mire ez megtörténik már az utolsó értelmes ember is kimegy, aztán lekapcsolhatjátok a villanyt. :)
Orbán simán megszegte a Néppártnak adott ígéretét; Lehűlt a német-francia viszony, miközben erősödnek Európában a populisták, ám azok aligha tudnak közös frakciót létrehozni Strasbourgban; Az unió saját magának tesz keresztbe, noha az EP-választás előtt éppen hogy fokozottan kellene készülnie a…..
gyurmicsek 2019.04.16 09:01:39
@Helga Beauty Salon: "Noha nyílt titok, de mégis érdekes leírva látni, hogy nem is az EU vezetők irányítják az EU-t."
Eddig úgy tudtuk Soros irányít mindent. Most akkor mi van?
• A Liga vezére a Fidesz korifeusait győzködi, hogy a magyar párt csatlakozzon a populisták-demagógok európai összefogásához  • Orbán azok közé tartozik, akik gátlástalanul meglovagolják a zsidóellenességet, ha politikai érdekeik úgy kívánják  • A nyugati elhárítás sem érti, miért ennyire…..
Egyetlen dolgot tudok szeretni a kormány "világhírű" családvédelmi intézkedéssorozatában, hogy nem nevezték el Orbán valamelyik nagy példaképéről, ahogy a kormány eddigi összes tervét Szélltől Wekerléig. Pedig milyen jól mutatna Gömbös Gyula akciótervként a program, aki háromszor nősült, gyermekei…..
gyurmicsek 2019.04.03 11:22:10
@Gyorgy007: "Helyette bejön a Mi hazánk mozgalom... Tudod az anyag nem vész el, csak átalakul.
Az szdsz se tűnt el, ott van lmp néven. Agyhalottak se tűntek el, ott futnak a DK alatt "

De a legtöbb átment a fideszbe. Ezt mivel magyarázod?
Egyre többször jut eszünkbe a magyar miniszterelnök szerepléseit látva a „nyomják Krahácsot!” szállóigévé vált mondás Baktai Ferenc kabaré-jelenetéből. Olyan helyzetekre használjuk ezt a kesergést a magyarok, amikor úgy érezzük, hogy az egész világ összefogott ellenünk. Kétségtelen, egyre fogynak a…..
gyurmicsek 2019.04.01 09:34:32
@conchita wurst: "a lopas sosem erdekelte az EUt, hisz azt a legnagyobb nyugati cegek honositottak meg itt "
Ja, a Nyugat fertőzött meg minket a lopás vírusával :)
Én is kérek abból, amit bevettél......
• Európa példát akar statuálni a populistáknak a Brexittel, de félő, hogy éppen őket erősíti meg  • Orbán annyira gátlástalan ragaszkodik a hatalomhoz, hogy még saját korábbi szövetségesét és jó barátját is megpróbálja felhasználni saját céljai érdekében  • Fukuyama szerint Kína még sok bajt…..
gyurmicsek 2019.03.27 10:27:24
@Lakatos Rodolfó: "haszon meg ezek után megmarad, azt elteszi"

És a haszon tisztességes, hiszen csak 300 milliárdot tudott összegyűjteni eddig :)
Amúgy annak mi a haszna a mi szempontunkból, hogy megvette a Balaton partját, ami eddig is magyar tulajdon volt? A legtöbb cég amit megvett eddig is magyar volt.
Arról nem beszélve, hogy a fél vagyonát külföldre vitte eddig is.
A Strabag idejében legalább a verseny látszata megvolt. Nem úgy ment, hogy Lőrinc alapít egy céget és ő nyer. Emlékszel a Tocsik ügyre? 800 milkát akkor tisztességtelenül nagy sikerdíjnak itéltek. Lőrinc naponta többet kaszál a közbeszerzéseken. És ez nem árbevétel, hanem nettó haszon. Aztán beleöntik Felcsútba. Hát ez nagyon előre visz.
Lehet verni a mellet, hogy Magyarország jobban teljesít. Aki hajlandó levenni Orbán rózsaszín szemüvegét, észreveszi, a korábban mögöttünk kullogó országok ülepe is előttünk tart. Nem is kell ehhez messzire menni, elég, ha egy napra átugrunk Szlovákiába. Brrrr, igen, Szlovákiába. Brrr, de hát ők…..
gyurmicsek 2019.03.25 12:56:20
@Pipas: Azt mondd meg mit adtak nekünk a magyar csilliárdosok.
Gondolj Simicskára ő is milyen fasza becsületes NER vállalkozó volt egy pár évig és most hol is van? Vagy milyen hozzáadott értéket képviselnek Mészáros érdekeltségei? Más lett a tulajdonos a kitalicskázott közpénzekből. Ennyi. Az országnak teljesen haszontalan maga a tulajdosos váltás. Semmi inováció semmi új csak a felhalmozás, de a sírba nem viheti magával egyik sem a pénzét. A 2. vagy 3. generációs örökösök meg elköltik majd a családi vagyont ez törvényszerű..... Amiért elvileg mi dolgoztunk meg.
Teljesen nyitott, hogy miként határoz a Fidesz tagsága ügyében az EPP ma délutáni elnökségi ülése. A konzervatívok vezetése szokásához híven se hideg, se meleg kompromisszumot szeretne, azaz egy időre felfüggesztené a magyar kormánypárt tagsági jogait. A Fidesz már európai szintre emelte az…..
Amikor megszülettem, Baló György már tíz éve az MTV-ben dolgozott. A következő emlékeim már a gimis, és azon túli időszakból jönnek, amikor apámmal  rendszeresen együtt néztük az MTV1 meghatározó hírműsorait (A Hét, Az Este). Ha Baló György vezette a műsort, garantált volt a pezsgő vita, a sarokba…..
gyurmicsek 2019.03.19 16:18:55
A totális tudathasadáson túl immár az értelmetlenség sem probléma az állampárt számára. Az uniós választások előtti „tájékoztató” kampánnyal nem csupán saját magukat köpik szembe, de a józan észt is...
Friss hír: az Orbán-kormány 1400 arab fiatalnak kínál ösztöndíjat magyarországi egyetemeken. Miközben magyar gyerekeknek erre esélye sincs. A Fidesznek tényleg Magyarország az első - jelszavakban. Valójában egyáltalán nem érdeklik őket a magyarok. Egyre kevesebb magyar fiatal jut be az…..
Elvégeztünk 2 közvélemény kutatást, az egyikben az autóvásárlási támogatás kihasználásáról, a másikban a 18-40 év közötti házas hölgyek ingyen hiteléről kértük olvasóink véleményét. Meglepő vagy sem, íme az eredmények!..
A napokban a bejelentett új családtámogatási rendszertől volt hangos az ország. Részletek ugyan még nem ismertek, de valószínűleg hatalmas összegek fordítódnak a jövőben arra, hogy 3 bevállalt gyerekért különböző támogatásokat lehessen igényelni. A cél egyértelmű: megállítani a lakosság lassú…..