Regisztráció Blogot indítok
Adatok
II. János Pál

33 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a hétvége nem telt el PDC-s sztárok nélkül, illetve hősként ünnepelhettük Végső Jánost, nem csak Mülheimben, de itthon, kis Hazánkban, pontosabban Szekszárdon is pörögtek az események. Bővebben a hajtás után!..
Bár csak pár napja lett vége az EDF Soft Európa Bajnokságnak, egy magyar fiatalember úgy gondolta, hogy átugrik Szlovéniából soft után steelezni egy kicsit Németországba és elindul a PDC European Tour selejtezőjén, ami a jövő heti, Mülheimben tartandó versenyen való indulás jogaiért ment. Végső…..
Az European Darts Federation szokásos Európa-bajnoksága idén augusztus 24-től 31-ig került megrendezésre Szlovéniában. Ezen a jeles eseményen az elmúlt években kis hazánk részéről is egyre többen képviselik ezt a csodás sportot, illetve annak soft szakágát. Lássuk, mi is történt ebben a magyar…..
2016. augusztus 13-án hagyományszerűen megrendezésre került a nyár egyik legnagyobb versenye az ecseri Rábai Miklós Művelődési és Közösségi Házban. Színvonalas mérkőzések, jó hangulat jellemzi ezt a versenyt, ami idén sem telt másképpen...
9 Nyíl Darts a Szigeten 2016.08.11 19:54:21
Bár mindenki a XXXI. nyári olimpiai játékok lázában ég és Európa legnagyobb szabadtéri fesztiválja is elkezdődött, azért ne feledkezzünk el a dartsról sem. Újabb remek hír: darts a Sziget Fesztiválon!..
Székely Penge Pál sikeresen abszolválta a 2016-os Magyar Nemzeti Bajnokság második fordulóját is. Az egész napos stabil és jó játékával a 2015-ös magyar bajnok egyenes úton halad a címvédés felé, hiszen a Bajnokság első forulóját is megnyerte. A nők között Czipó Vivien remekelt. Részletek a hajtás…..
Pénteken már megírtuk, hogy két magyar, a Pestújhelyi Sport Club dartsosa, Melisek Zsolt illetve az Angliában élő Farkas Sándor elindult a PDC Coral UK Open versenyére szóló amatőr kvalifikáción, amit a Rileys Sport Bárokban tartottak a hétvégén. Tizenhárom hely került…..
Most hétvégén, egészen pontosan ma este kezdődik a Riley Amateur Qualifier utolsó szériája, ahol a játékosok a PDC egyik legrangosabb versenyére, a Coral UK Openre kvalifikálhatják magukat. Tizenhárom hely kerül még kiosztásra vasárnap estig. Két magyar úriember is szerencsét…..
Újra eltelt egy hét és ismét fantasztikus mérkőzésekkel szórakoztattak minket a PDC sztárjai. Szerencsére most már teljes volt a mezőny és senki sem lett beteg... Hogy mi is történt a harmadik menetben megtudjátok a hajtás után...
Csütörtök este újra hatalmába kerített minden dartsrajongót a PDC egyik legrangosabb tornájának, a Betway Premier League-nek a második fordulója. Az előző forduló után ismét egy kis módosítás történt, mert az a fránya "skót-influenza" most Robert Thorntont döntötte le, ennek következtében tegnap…..
A magyar darts egy újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen kedden jutalmazták az olimpia programjában nem szereplő sportágak tavaly, 2015-ben legjobban teljesítő versenyzőit, közöttük a 2015-ös EDU egyéni Európa-bajnok Végső Jánost, a Pestújhelyi SC tehetségét...
A darts egy újabb mérföldkőhöz érkezett, megszületett az első webkamerán keresztül élőben nyomon követhető kilencnyilas leg. Az osztrák születésű norvég Varázsló (The Magician),  Robert Wagner írta ezúttal a darts történelmébe magát. Bár január végi a hír, de ennek apropóján ismerjük meg őt és a …..
Phil Taylornak kilenc hónap után újra sikerült PDC ranglistaversenyt nyernie egy nagyszerű döntőt követően, amit vasárnap Michael van Gerwennel játszottak. Három nap, három győztes, egy kilencnyilas a hétvége termése. Bővebben a hajtás után.....
Az elmúlt hétvégén zajlott le a Budapesti Darts Szövetség által szervezett Budapest Bajnokság steel és soft szakágának második fordulója, ahol megdőlt egy közel évtizedes rekord, hiszen szombaton a Bajnokság steel II. osztályába 101 fő (!) nevezett be, illetve a délelőtti páros versenyen 53 duó vett…..
Ramona Eriksen vasárnap - azaz január 24-én - délután, írt történelmet, amint azon kiváltságos hölgyek közé csatlakozott, akik tökéletes leget dobtak. A hajtás után bővebben.....
Amióta a PDC Éves Díjkiosztó Vacsoráját London egyik legexkluzívabb hotelében a The Dorchesterben rendezik meg, azóta első alkalommal a legrangosabb elismerést, azaz az Év Játékosa díjat megosztva két játékos kapta meg csütörtök éjjel. A 2015-ös év lezárásaként következzenek a díjazottak, amit a…..
Úgy gondolom, hogy eléggé sokan követitek a PDC versenyeit és már sokszor hallottuk ezt a bizonyos Pro Tour Card-rendszert, most ejtsünk pár szót erről is. A PDC Pro Tour egy televízió által nem közvetített versenysorozat a Professional Darts Corporation szervezésében. Magába foglalja a Profi Darts…..
Ahogy azt ígértük, a sportág minden fontos eseményén ott szeretnék lenni, zászlóshajónkra tűztük a népszerűsítés minden lehetséges eszközét. Egy remek beszámoló következik most az első idei komolyabb magyar versenyről. Székely Penge Pál nyerte az idei első fordulóját a steel egyéni nemzeti…..
A 2016-os év egészen jónak indult darts szempontjából, azért sajnos egy rossz hírrel is kell, hogy szolgáljunk. Colin Lloyd a Cápa, a nagy közönségkedvenc nem vesz részt az idei PDC versenyeken, írta a hivatalos honlap, miután kiesett a top 64 játékos közül. Sok vidám illetve meghökkentő pillanatot…..
Lassan lecsengeni látszik a PDC és a BDO vb által gerjesztett darts-láz, de azért - ha már született három  világbajnoki cím az elmúlt egy hónapban - kanyarodjunk vissza egy picit és néhány mondatban kicsit ismerjük meg ezek birtokosait, a főszereplőket...
Elérkeztünk a British Darts Organisation által szervezett világbajnokság döntőjéhez. A PDC vébédöntőjéhez hasonlóan 7 nyert szettre játszottak a játékosok. Az angol Scott Waites és a kanadai Jeff Smith küzdött meg a trófeáért és a 100 ezer angol fontos fődíjért. De mi történt a meccsen?..
Pénteken lejátszották a BDO darts-világbajnokság férfi negyeddöntőit. Ezúttal is volt csillaghullás és nagyszerű meccs. A 2013-as világbajnok például akkora lendületet kapott a csütörtöki, 0-3-as fordítástól, hogy ezzel a lendülettel elsöpörte az első kiemeltet is. De nézzük a részleteket...
Elérkeztünk a 2016-os PDC Világbajnokság döntőjéhez. A regnáló világbajnok, Gary Anderson megdobva az idei vb első 9 nyilasát menetelt a döntőbe. Az elődöntőben Anderson a holland Jelle Klaasent ejtette ki egy 107,32-es körátlaggal és zsinórban nyert 6 szettel. A másik…..
Mivel már a világbajnokság közvetítései alatt elég sokszor beszéltek a szakkommentátorok blogunknak a nevét adó 9 nyilas, azaz tökéletes legekről, gondoltam ejtsünk pár szót mi is róluk. Egy 501 dupla kiszállós leget legrövidebben 9 nyílból lehet abszolválni. A dartsosok…..
A PDC-világbajnokság tizedik játéknapján is túl vagyunk. Parádés mérkőzések, whitewash, drámai pillanatok - ez volt tegnap. A délutáni szakasz során tanúi lehettünk egy nagyon izgalmas meccsnek benne két 9 nyilas kísérlettel és Mensur Suljovic drámai győzelmével. Az esti…..