Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kreanori

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok a teendőd? Nem szeretnél semmit elfelejteni? Legyen minden szem előtt!A fali naptármatrica tökéletes módja annak, hogy a teendőid szervezettek maradjanak és a tervezett menetrend szerint haladjon minden. Az emlékeztető matricát bárhová ragaszthatod, akár a konyhába, irodába, a hálószobába, hogy…..
Matricázz! Macskaimádók figyelem 2016.01.10 20:59:36
Ha megőrülsz a cicákért, ez a matrica a tökéletes választás számodra! Ez az imádnivaló cicus élénk, színes, tipikus macska mozdulatot ábrázol a szivárvány minden színében. A mesés matrica nemcsak a közös helységekben, hanem a hálószobában is jól mutat, gyermeknek és felnőtteknek egyaránt tetszhet.…..
Pipacsikrek a fürdőszobában? Miért is ne! Dekoráld a fehér falakat a virágmatricáinkkal, és hozd el otthonodba a tavaszt! Amellett, hogy szinte háromdimenziós hatást kelt, különlegessé teszi és megtöri a helység fehérségét. Egyedi és modern, emellett remek térelválasztó elem. Soroljuk még az…..
Mielőtt hazahozzátok a legnagyobb csodát, a kisbabátokat, arra törekedtek, hogy a lehető legotthonosabb helyre kerüljön a kiságy, csupa személyes tárggyal körülvéve azt. Miért épp a falat tekintve lenne ez másként? Kreatív falmatricáinkat újra fel lehet használni, nincs szükség ragasztó…..
Ki mondta, hogy egyszerű lányos szülőnek lenni? Egyáltalán szülőnek. Mit tehetsz, hogy feldobd a gyerekszobát?A szoba felújítás legegyszerűbb módja, ha a festés után beszerzel például egy ilyen dekor falmatricát, olcsó és könnyen kivitelezhető, ha meg megunja a kis hercegnő,…..
Matricázz! Ragaszd a falra! 2016.01.04 21:30:31
Sokan félnek a falmatricától. A design szerelmesei számára talán először furcsának tűnhet az ötlet, és azt mondhatják: "Matricát ragasztani a nappalim falára? Miért? Hogyan? Hiszen ez nem is odavaló!" De lássuk csak ezt a képet! Egy sportos dekorációnak talán valóban kevésbé…..
Albérletben élsz, de vannak üres falak, amiket kidekorálnál? Nem szeretnél sokat költeni erre, mert idővel úgyis elköltözöl? Erre és hasonló problémákra is könnyed megoldást nyújthat a falmatrica. Próbáld ki levehető falmatricáinkat, és vidd magaddal az élményt.Bónusz…..
A kültéri karácsonyi dekoráció szemet gyönyörködtető jelenléte csodálatos kifejezése annak, hogy itt közelednek az ünnepek. Mindenhol érezhető a karácsony, ősz végétől pedig már a házak is fényárba borulnak. A karácsony az ünneplés napja, amikor semmi sem sok és minden…..
Egyszerű ötletek kézzel készített karácsonyi dekorációhoz, ünnepi vidámság karácsonyfával a falon – ezek lehetnének jelszavai ezeknek a rendkívül ötletes és egyedi alternatív karácsonyfáknak. Most, hogy itt a tél és a rohamléptekkel közeleg a karácsony, újragondoljuk a…..
Ebben a hideg időben a legjobb, amit tehetsz, hogy a meleg lakásban maradsz és valami vidám dolgot csinálsz. Például díszítsd ki a lakásod neked tetsző dekorációkkal. Miután feldíszítetted a karácsonyfát, itt az idő, hogy következzenek a falak! Az alábbi képeken rengeteg…..
Csak némi kreativitás és kézügyesség kell, hogy igazán meghitté varázsold az év egyik legszebb ünnepét a karácsonyt. Nem kell mindig a legdrágább asztaldíszeket beszerezned, biztos akad otthon egy-két régebbi dísz, amivel fel tudod dobni a dekorációt és jó családi program is…..