Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bircaman szarkesztő maxval

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén sokakban elszakadt a cérna, amit a facebookos aktivitások és csoportalakulások nagyon jól mutatnak. Van, akinél az állam által elvárt új női ethosz több fronton való deklarálása után, másoknak a Telenor reklám véget nem érőnek tűnő ismétlése miatt telt be a…..
Van miből válogatni, de azért fontos, hogy méltányosak legyünk a jelenlegi kormányzópárttal. Az utóbbi 25 évben ugyanis nem csupán a Fidesznek voltak olyan balhés ügyei, melyek végére valószínűleg soha nem kerül pont, és mivel ezekben az esetekben nem babra ment a játék,…..
Vajon mennyire megdöbbentő, hogy a Fidesz ekkora előnnyel vezet a politikai paletta többi szereplője előtt? Kormánypárt 1990 óta még soha nem állt ilyen jól hasonló időszakban egyetlen közvélemény-kutatás szerint sem. Ez pedig nem véletlen. A Medián legutóbbi - november 27. és…..
Öntömjénező, a Magyar Dolgozók Pártjának kongresszusaira emlékeztető, bornírtságukban is hasonlóan rettenetes beszámolók érkeznek a Fidesz kongresszusáról. A Facebook-ellenzék háborog, de azért adódik itt néhány kérdés. Tettél-e bármit, kávéházi olvasó? Kimentél az…..
A „Védjük meg az országot!” jelszó jól jöhet a nyugdíjcsökkentéshez, az új adók kivetéséhez, a katonai szolgálatra kötelezéshez. A ravasz jelszó – „Védjük meg az országot!” – jegyében zajlott december 13-án, vasárnap a Fidesz tisztújító kongresszusa:…..
Vackot küldünk, de mivel vacak, ezért nem állhatsz el, hanem majd jól megszervizeljük neked. Érdekes logika mentén próbálozik a kander.hu. A levelezést mindeképp érdemes  végigolvasni, mert nagyon szépen látszik, ahogy az udvarias határozottságból mindkét fél a befeszült…..
bircaman szarkesztő maxval 2015.12.10 21:52:44
@bircaman szerkesztő maxval: @McZozo: @Válasszunk:
És persze ilyenkor az sem számít hogy .hu-s a weboldal és magyarul van (azaz a cég célzottan kínálja, a termékeit Magyarországon), akár mit is mond az EU:
europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/buying-services/faq/index_hu.htm
Én, mint bölcs jogtudós és háttérelemző, jobban tudom.
A magyar közoktatás soha nem volt tökéletes, de az sem hozott javulást, amit a Fidesz ezen a területen végrehajtott. Sőt, helyette a forráskivonással és központosítással (ugyanakkor a szakiskolák átgondolatlan decentralizálásával) a kormányzat csak mélyítette az addig is…..
A Medián 2015. novemberi felmérése alapján a Fidesznek és Orbán Viktornak nincs semmi oka a búslakodásra. A teljes népesség 34, a "biztos" szavazók 44, a választani tudók 52, a választani tudó "biztos szavazók"  51 százaléka szavazna a nagyobbik kormánypártra. A…..
bircaman szarkesztő maxval 2015.12.10 17:48:55
@bircaman szerkesztő maxval: Még annyit tennék hozzá, hogy az én bölcs háttérelemző kommentjeim nélkül ez nem lenne annyira evidens (mert én nagyon jól ismerem a történelem szemétdombját).
A 27 éves cigány nemzetiségű, brit és ír állampolgárságú bokszoló Tyson Fury ellen hatalmas médiakampány kezdődött Angliában, különösen mióta a múlt hónapban sikeresen legyőzte Wladimir Klitschko* ukrán profi világbajnokot, az ukránellenes nyugatpárti agresszió egyik…..
A patinás TIME magazin szerint Angela Merkel "a szabad világ kancellárja" az idei év embere. Nancy Gibbs vezető szerkesztő szerint döntésük meghozatalakor közrejátszott az, hogy a Merkel vezette Németország többszázezer menekült előtt nyitotta meg határait és az, hogy a német…..