Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bringás bosszantó

0 bejegyzést írt és 336 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közelmúltban felröppent a hír, hogy azért kék a Facebook kezelői felülete, mert az alapító, Mark Zuckerberg színtévesztő. Nem tudja megkülönböztetni a vörös és a zöld színt, viszont a kék különböző árnyalatait igen.    Ki gondolná, hogy a világon 200 millió (!) színtévesztő él?! Az európai…..
Alig egy hete Bill Gates a saját Twitter fiókján keresztül megosztott néhány fontos tanácsot minden most diplomázott fiatal számára...
bringás bosszantó 2017.05.22 08:25:10
Ugye megvan az a vidám vasárnap délelőtt, amikor az ember már tűkön ül, hogy a gyomra belsejében egyre szaporábban megkonduló, korgások formájában manifesztálódó éhségérzetét egy családi ebéd keretében csillapítsa? És mivel a szakmai tudása és egyéb hiányosságai következében az ilyenkor rendjén lévő…..
Tragédia történt a XIII. kerületben: a Kárpát utcát felújították. Ennek a környékbeli lakók és a kerületen áthaladók többsége örül. A munkát dicséretesen gyorsan, jól szervezetten, és a közlekedők érdekeire maximális figyelemmel végezték. A bringások viszont ismét háborognak. Pontosabban Kétkerekű…..
Határátkelő Létezik másik út 2016.06.29 04:42:24
„Van alternatíva, nem folyton keseregni kell, hogy semmi nem változik, hanem következetesen afelé kell menni, hogy változzon a helyzet, akkor is, ha fáj” – írja a Magyarország 2.0 pályázatra érkezett posztjában László, aki végigvette, min és hogyan lenne érdemes változtatni az országban – kezdve az…..
bringás bosszantó 2016.06.30 10:05:16
@Az apokalipszis lovasa:

"Eddig a pillanatig azonban valahogyan mágikusan kiemelni az egyházakat, hogy na pont azokat tartsák el kizárólag a híveik, minden más meg maradhat ahogy van, egy demagóg támadás. "

Vicces vagy. És erősen kevered a dolgokat. A közvilágítás mint a neve is mutatja, közérdek. Engem pl. nem zavar ha Tóth Józsi néni is lát hazafelé menet, ezek szerint téged igen, neked elég lenne ha csak neked világítanak. A hit idekeverése viszont nagy butaság, ha valaki egy csuhás előtt akar térdelni aki utána behívja a gyerekét és molesztálja, fizessen érte, legyen vele boldog, de ne nekem kelljen fizetni az álájtatos szemeteket.
MagyarTarka Autópálya? Vége! 2016.06.29 21:04:52
150 km 5 óra alatt. Azaz 30 km/h átlagsebesség. Ez volt az eddigi csúcsom Balatonról hazafelé. 30 éve járok autóval a magyar tengerhez, de még mindig képes vagyok agyvérzésig felhúzni magam a kedves tisztelt hazai autóstársak bénasága miatt. A jobbra tarts számukra totál ismeretlen fogalom! Vagy…..
bringás bosszantó 2016.06.30 09:34:40
@RHalacska:

Szabálysértés sosem indok egy másik szabálysértésre.

Jól hangzik, hogy nem lehet miatta menni, de saját tapasztalatom az, hogy 140-150-es előzésnél is pontosan ugyanúgy fél méterre jön mögöttem a baromállat mintha csak 90-el mennék. Nem a sebesség irritálja az agyhalott barmokat, hanem annak a léte aki előtte mer menni.
Amit itt a sok barom felsorolt az mind csak indok, amivel próbálja magyarázni a frusztrált lúzer életét. A problémát az ilyen seggfejek mentális állapota jelenti, nagyrészt pénztelen, csóró, munkahelyén a sámli alatt nyüszítő kis barom aki, vagy inkább ami beül az autójába és mindenkit ellenségnek tekint aki elé mer kerülni.
A Nagy-Britannia Unióból történő kilépéséért kampányolók célkeresztjében a „lengyel vízvezetékszerelők” és az „olasz baristák” álltak, vagyis azok a főként kelet- és dél-európai bevándorlók – köztük szép számmal magyarok - , akik a jobb megélhetés reményében választották a szigetországot. A Brexit…..
bringás bosszantó 2016.06.30 08:58:23
@Sexual Harassment Panda:

Szerinted a negatív IQ-s orbánisták tisztában vannak azzal, hogy mivel jár ha a csúti féreg kivezeti Magyarországot az EU-ból?

Ezek a szerencsétlenek elhiszik, hogy minden tuti és szép lesz ha bőgatyában karikást csattogtatva újraélesztik a téeszes melléküzemág rendszert és raktárra gyártják a bőrös kulacsok millióit.
bringás bosszantó 2016.06.30 09:07:05
@rozsomák:

A rengeteg nagy eszeddel azt nem fogod fel, hogy nem az 5% a lényeg hanem a folyamat ami elindult és nem látni mi lesz a végeredménye. Az angolok kiválása miatt a szigetországot elhagyó cégek tojnak rád meg a hiedelmeidre, továbbállnak mert az éri meg, és arra is tojnak, hogy az addig ott dolgozók mennek velük vagy maradnak, hazamennek oszt jónapot.
Az Egyesült Királyság a világ egyik legrégebbi (ha nem a legrégebbi) liberális demokráciája. A választópolgárai mégis úgy viselkedtek a néhány nappal ezelőtt sorsdöntő népszavazáson, majd azt követő napokban, mint az óvodások, akik a délutáni alvás után nem tudják eldönteni, hogy álmukban vagy a…..
Tegnap elzavarták Tóbiás Józsefet. Elfogyott a türelem a teljesen dilettáns pártelnökkel szemben, aki a Kétfarkú Kutya Párt szintjére juttatta az MSZP-t. A gerinctelen dunaújvárosi taktikázás után (ami a szocialisták csúnya felsülésével zárult) végleg bebizonyosodott, hogy Tóbiás „politizálása” a…..
bringás bosszantó 2016.06.26 18:11:27
@new_boy_on_the_block:

"Neked az életed miben változna, ha nem Fidesz lenne hatalmon?"

Próbáld meg ezt azoknak a szemszögéből nézni, akiknek a munkahelye a fideSSkdnp selejtes férgeinek köszönhetően szűnt meg. Úgy 100 ezer emberrel lazán lehet számolni, de elég megnézni a királyi tévé tavalyi szerencsétlenkedését a 80 milliárdból, oszt ha már ennyire penge vagy talán magadtól i rájössz, hogy miért rossz az országnak, és benne az embereknek, ha munkahelyeket nem szakmai hanem rokoni és nyelvhosszúsági alapon töltenek fel.

Lehet, hogy vállalkozóként jól élsz, de ugye nem próbálsz másokat hülyíteni azzal, hogy az utolsó fillérig minden bevételedet bevallod és tisztességesen adózol utána. Olyan tuti, jólmenő vállakozókat én is ismerek akiknek a minimálbérből amivel be van jelentve lazán fussa Telki magánkórházra, Hawaii-ra, havonta wellness fürdőre, szóval ne arcoskodj, hanem húzd meg magad és örülj, hogy a rendszer talpnyalójaként jobban élhetsz mint az átlag.

Amúgy nekem mindkét, a fideSSkdnp selejtjeinek hatalomra jutása automatikusan a munkahelyem megszűnésével járt, 1998-ban egy kis tahó köcsög nyíltan a szemembe mondta, hogy a haverjainak kell a helyem. Aztán amikor kérdeztem, hogy a garanciális javításokkal mi lesz, akkor azt találta ki az agyhalott barma, hogy majd küldik a számlát. Na erre küldtem el a retkes kurva anyjába ahová az összes fideSSkdnp selejt való, és még ő volt megsértve.
Azóta ezt csak tökéletesítették, de ha valóban vállalkozó vagy akkor tisztában kéne lenned a nyelves valósággal amit bevezettetek.
bringás bosszantó 2016.06.26 18:20:35
@new_boy_on_the_block:

"Én nem hiszem, hogy Orbán egy harácsolós ember lenne..."

Persze.
Hiszen teljesen életszagú, hogy a felesége 5 gyerek, GYED-GYES mellett felhalmozzon 30-40-50 különböző birtokot.
Teljesen életszagú, hogy a lánya 1-2 év munka után lazán kifizet 15 millát továbbtanulásra.
Teljesen életszagú, hogy a vejének a cége kezdőként a piacon minden pályázatot megnyer.
Teljesen életszagú, hogy a gyerekkori haver csak úgy szívjóságból annyiért ad neki bérbe kastélyt amennyiért Pesten egy 30 négyzetméteres lakótelepi lakást nem kapsz.
Teljesen életszagú minden ami körülötte történik.

Vagy nagyon buta vagy, vagy nagyon elvakult ha a te értékítéleted szerint ez így rendben van.

Azon meg külön jót röhögtem, hogy orbán nem tudja, hogy pedotóni meg a többi mekkora maffiózó, mert az ismét csak azt mutatja esetedben, hogy mennyire buta emberek kapnak ebben az országban szavazati jogot, mert az fel sem merül benned, hogy egy miniszterelnöknek azért a főbb hírekről kéne némi tájékozottsággal rendelkeznie abban az országban amit vezet.
bringás bosszantó 2016.06.26 18:23:09
@HaCS:

"Amíg az "öreg" szocialisták nem veszik észre, hogy a fél ország miattuk is marad otthon, addig ez így is lesz. "

Ennek orbán örül a legjobban, mert ezek az "öreg" szocialisták az ő pártját erősítik, és rá szavaznak.
Azért a maga perverzitásában szerintem nagyon izgalmas és történelmi időszaknak lehetünk tanúi. Az elmúlt években folyamatosan kénytelenek vagyunk olyan eseményeket átélni, amiről biztosan tudhatjuk, hogy akár már az unokáink történelemkönyvében benne lesz. Most itt a hangzatos nevű BREXIT, ami azon…..
Aki gyurcsányozott, megbukott, Molnár Gyula ha vékonyat is, de mégis csak felhatalmazást kapott az együttműködésre - ezek a legfőbb tanulságai az MSZP kongresszusának. Ősszel már okosabbak leszünk, és látni fogjuk, hogy képes-e az ellenzék másfél év alatt összekalapálni egy kormányváltó…..
bringás bosszantó 2016.06.26 12:19:50
@karandash:

Európa határa jóval arrébb van.

A nagyon agyhalott selejtes fideSSjobbikkdnp közmunkaéhes jobbágyai elhiszik, hogy egy útvonal közepén ér valamit egy 100 méteres kapu, de mint látható volt a migránsoknak azért valamivel több agyuk volt mint a selejtes putyinbérenc orbánistáknak és elmentek a végéig, oszt jónapot, mentek tovább.

A menekültáradatot a kiindulási pont után kell megállítani, ez az amit a selejtes agyú csúti geci és az agymosott hívei nehezen tudnak felfogni.
bringás bosszantó 2016.06.26 15:53:49
@karandash:

A többi idiotizmusa nem mentesíti orbánt és a tudatlan követőit.
Ha valamit sokan csinálnak, az nem jelenti azt, hogy jó, csak azt, hogy sok buta ember van aki követ egy másik butát.

Rejtő már megírta, nem segítek, hogy melyik volt, próbálj meg magadtól rájönni a rengeteg nagy eszeddel.
bringás bosszantó 2016.06.26 16:00:17
@cipraszon:

Ez igaz. Velem lehet a baj, de ha valamit teszek akkor vállalom a felelősséget.
Hogy is volt ez a fajta hozzáállás a példaképeddel?
Mesélj, hányszor mert kiállni olyan szituációban ahol a kérdéseket nem a lefizetett kérdezők tették fel.
Mesélj, hogy is volt, amikor a gyáva féreg a függöny mögött bujkált, mert a saját Parlamentjében gyáva volt kiállni a kérdések elé.
Mesélj, hogy is volt amikor az utóbbi években szinte minden nemzeti ünnepünkről kiderült, hogy a gyáva féreg csak fizetett tapsolók elé mer kiállni és a nagy kordonbontó "hős" az utolsóra már csak úgy mert kiállni, hogy még a belátást is akadályozó fóliát tettek a kerítésre.

Szóval örülök, hogy más vagyok mint ő... és mint te. Nekem van gerincem, ember vagyok, míg ti a takonygerincű férgek osztályába tartoztok. A génselejtes gyáva törpe nekem csak papíron miniszterelnököm, a valóságban még arra sem méltó, hogy a seggemet kinyalja.
Kérdezd meg egy cimborádat, mi jut először eszébe Colorado államról. Valószínűleg azt fogja mondani: South Park. Most pedig kérdezd meg egy motorsportbubus cimborádat, mi jut először eszébe Colorado államról. Szinte biztos, hogy azt fogja mondani: Pikes Peak. Pontosabban: a Pikes Peak-i nemzetközi…..
bringás bosszantó 2016.06.26 15:49:20
@Pista Bácsi:

Igen, az indexes önjelölt pulitzeresek nem az eszükről híresek. Mai újságírónál alapkövetelmény a "nem éteni és ínyi mágyá".
NemGogol Lex London 2016.06.25 11:26:16
Óriási szerencse, hogy a kilépés traumája egy multikulti kultúrállamnál csapódott be. Az európai identitástudatot most először látom közösségi szinten működni. Kaya Mar brit karikatúrista festménye. Forrás: http://www.kayamarart.com/ A reggeli sokkhatásból, a Magyarországon is felrobbant online…..
Belebukott az Unió-ellenes pávatáncba David Cameron. A brit miniszterelnök egy éve azzal az ígérettel nyerte meg a választásokat, hogy ő majd „visszaadja az emberek kezébe a döntést”, és népszavazást rendez az ország uniós tagságáról. Két oldalról szorongatták az ellenfelei, szüksége volt egy erős…..
Tök szuper a magyar csapat, pezseg a gatyám a sztoritól, de mégis állítsák már le magukat a magyar focit amúgy totál kisajátító, stadionban balhézó gennyek, akik szurkolóknak nevezik magukat, közben szimpla huligánok, akik az otthoni stresszt a szurkolás indokával vezetik le. Hát kanapédrukkerként…..
Az angol autógyártó méltán van a világ legexkluzívabb márkái között, és ezt a különlegességüket demonstrálják is egy, a NASA technológiáját használó fotóval. Az 5,8 méter hosszú Bentley Mulsanne EWB (hosszított tengelytávú modell) a San Francisco-i Golden Gate hídon hajt éppen át. Ebben mi a…..
Az elmúlt bő egy hónapban a nyugat-európai média döntő többsége, a hazaihoz hasonlóan, a britek EU-ban történő maradása mellett foglalt állást. A Királyság maradását azonban nem csak újságírók, színészek, zenészek, vagy ismert politikusok szeretnék, hanem ma már komplett tagállami kormányok is, mint…..
bringás bosszantó 2016.06.24 10:57:34
@midnight coder:

Aha. A mennyiséggel nem számolsz.
Nálunk 100000 egyetemistából évente lesz 10 amelyik valóban ér valamit, lesz 1000 amelyik legalább a szakmája alapjaival tisztában van, a maradék meg összeszerelő vagy értékesítő droid lesz a helyi betanítás után.
Rakd mellé India és Kína létszámát és hasonlítgass mennyi lesz a valóban jó szakember.
bringás bosszantó 2016.06.24 10:59:56
@Alick:

Az elitista eurokraták pontosan ugyanolyan jó fognak élni ezután is, mint eddig.
A helyi diktátorok meg a te zsebedből veszik ki a lóvét, hogy nekik ne legyen rosszabb.
De azért örülj, jönnek a hazatelepülők, csordában szedik majd a falevelet éhbérért az önkormányzatoknál.
Azután, hogy Tarlós István "egy radikális kisebbség terrorjának" nevezte a budapesti bringásokat, és bejelentette, hogy egyes buszsávokból és egyirányú utcákból is kitiltanák a kerékpárosokat, már mindenki tudhatta, hogy a budapesti közlekedéspolitika milyen irányba fordult a bringázáshoz való…..
bringás bosszantó 2016.06.24 06:26:50
@mt-03:

Az a fránya tolerancia.
Tökéletesen igazad volt, de megpróbálnád beleélni magad a fordított szituációba?
Csont üres kerékpárút, bringás az autósok között, lámpánál előre. Előzgetés centizgetve, következő lámpánál bringás megint előreküzdi magát, kezdődik a centizés előröl. Csodálkozol, hogy a hozzátok hasonlóan alacsony értelmi képességű autós kiborul és ugyanúgy meggondolatlanul viselkedik mint ti?
Kétoldalú ez a játék, és pillanatnyilag ti vagytok a sérülékenyebbek, ezt kéne elsőként megérteni, és nem azért küzdeni, hogy Győzikére hazaérjen a tekerő és ezért tojik minden szabályra.
Mint mindig, két hülye egy pár, jobban érezted magad a beszólással? Nem elég elmenni mellette és otthagyni a tószba?
bringás bosszantó 2016.06.24 06:54:16
@Burgermeister:

Így van. Aki tisztábanvan azzal, hogy a zsebére megy, az nem próbálkozik.
Meg lehet nézni, nem a Suzuki meg a többi alsó-közép kategóriás autó szabálytalan, hanem jellemzően a felső kategóriások, akik röhögve kifizetik a büntetést. Érték arányosan kéne, Suzuki gyorshajtás 1-2 kiló, 10 millás BMW 3-5 milla. Azt azért már ezek a mocskok is meggondolják.

Remélem olvassa valami döntésképes féreg fideSSjobbikkdnp selejt is:

A megoldás egyszerű. Minden járműre vizsgánál állami finanszírozású kamera felszerel. Csak a génselejtes féreg orbánpurdék a többszörösét lopták el annak amibe ez kerülne, szóval pénz lenne rá. Minden beküldött szabálytalanságnál a beküldő a behajtott összeg 25%-át kapja. Oszt hirtelen rend lenne, ha tisztában van a gyökér BMW-s meg Audis azzal, hogy az index nélküli sávváltogatással a Szentendrei út teljes hosszán összejöhet 1-2 milla, akkor meggondolja.
Három rúgott góllal simán meccset lehet nyerni egy Eb-n, nekünk szerdán azonban nem sikerült. Szomorkodni emiatt most nem fogunk. A franciaországi Európa-bajnokság eddigi legjobb meccseként emlegetik a szurkolók a szerda esti Magyarország - Portugália találkozóról, amely őrült végeredménnyel…..
Kiszáll a nevét viselő cégből Wáberer György – robbant a hír szerda délelőtt. Az alapítónak 40,4 százalékos részesedése volt a cégben, ami becslésünk szerint 32,4 milliárd forintot érhet jelenleg (a nemrég leadott, konszolidált beszámoló alapján EBITDA-alapon). Ha ezt összehasonlítjuk tavalyi…..
bringás bosszantó 2016.06.23 07:24:21
@novaccu:

Roppant jól hangzanak ezek a modern technológiák.
Volt már valami közelítő számítás arról, hogy mivel jár a gyártása?
Mivel jár az életciklus utáni feldolgozása?

Nagyon szép és nagyon jó, ha nem döglünk bele a fosszilisbe, de csak a nagyon egyszerűek örülnek annak ha helyette valami másba nyekkenünk bele.

A Földet már nagyon rég kinőttük, az ilyen fajta szarfűrészelések már nem teszik rendbe, a század közepén leszünk vagy 10 milliárdnyian, egyre többen akarnak beszállni a modern világba, egyre több nyersanyagra van szükség és baromi messze van még a valódi Nostromo.
bringás bosszantó 2016.06.23 16:34:36
@Peetee:

"min 50,1% tulajdonrésze lett/maradt benne."

Ezzel együtt is ki lehet pörgetni valakit a cégből. Megvannak rá a módszerek, aztán kapaszkodhat a hajába és nézheti, hogy hülyét csináltak belőle. Mondjuk ehhez ész is kell, elég jól kell ismerni a cégjog apróságait, nem egyszerű feladat de lejátszható.