Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szakállmetál

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszélgetésünk apropója, hogy a magyar, szakállápoló termékeket gyártó cég, az African Spa egy éves lett néhány napja. Orbán György cégvezetővel beszélgettem, és sok kérdésem volt...
Van, aki divatügyi fekete lyuknak tartja, van, aki akkor sem tépné le magáról, ha egy Alicia Vikenderbe oltott Scarlett Johannson kérné Tera Patrick olajban tocsogó medencés partiján. Na jó, akkor talán igen, de a lényeg: a hawaii ing a szélsőségek bal szegletében található nyomelem, a punk, ami…..
Hogy a "rockerség" illata nem lehet meg láb-, bőrnadrág-, illetve a gyomorban a másnapra bepimpósodott sörszag egyedi keveréke nélkül? Már hogy a viharba ne lehetne?..
  Naná, hogy mi is elengedjük a magunk focis posztját – következzen a focitörténelem közel s távolmúltjának legemberesebb szakállai közül néhány, amelyek mellé még szakállolajat is javaslunk a kedves viselő számára, illetve (ha szegény véletlenül nem olvasná) nektek, kedves pimpelők. Hurrá!  ..
Hiába kekeckedik az időjárás, hiába veszi be az ország légterét időről-időre az Apokalipszis meg a négy lovasa (mely supergroup egyik tagja tutira a csúnyán (hihi:) ELÁZOTT Aigner Szilárd), vita nincs: tavasz van, melyet óhatatlanul a nyár követ majd. ..
Ki mondta, hogy ha szakállunk van, feltétlenül úgy kell szaglanunk, mint egy 1897 óta működő illatszerboltnak, aminek a működtetését a századelőn erőszakkal vette át a francia arisztokrácia? Hol van, hova tűnt a férfias ájer: a Sziget negyedik hajnalán egy ismeretlen, de bőrnadrágos nő mellett…..
Önök, uraim, talán azt gondolják: az egyszerű dolgok rosszak, az egyszerű az használt Suzuki Swift, az egyszerűnek egyszerűen helye nincs, egyszóval: egyszerűnek lenni egyenlő a prosztóval. Önöknek nincs igazuk...
Na persze, Ön most a fejét vakarja talán: „Ki a rosseb az a Teach?” – kérdezi, vagy böki oldalba a kollégáját ekképp: „Odanézz már, ezek itt valami Munkáspárti politikussal szúrják ki a szemünket, őrület.”..
Azt is írhattam volna, hogy szemben a vadállattal, de erről később. Egy igazi nagyvadat tartok a kezemben melynek múltja, jelenje és jövője is van. És rá nagyon jellemző illata, mint ahogy az minden nagyvadnál fegyvertény…..
Amióta Sorok Írója szakálltesztelésre (wait for it:) ADTA A FEJÉT, élete gyökeresen megváltozott. A lányok megnézik az utcán. Idegenek jelölik be a Facebookon, és küldenek rajongói stickereket. Megtanult szteppelni, énekhangja pedig a közmegegyezés szerint bársonyossá vált. Sőt: mintha már inni sem…..
Avagy ... vágja a fákat baltával, és nem kel fel soha bal lábbal.  Önök el sem tudják képzelni, szakállolajat tesztelni mennyire kemény meló. Hiába, manökennek születni kell, persze aki manöken lesz, ne sírjon, ha fellöki a kifutón a Ralph Lauren. No de mégis: az ember próbálgat, kutyul, ken,…..
Megkértük a Legénykonyhát, hogy "vendégbloggoljon" nekünk ebben az igen lényeges kérdésben. Ő meg ezt rittyentette. Egyet értésben.    "Nagyanyánk idén azt kérte karácsonyra, hogy borotválkozzunk meg. Van ilyen. Annyi minden fura dolog van a világban, ott van például mindjárt a Scotoplanes…..
Nem hivatalosan régóta tesztelek már férfi kozmetikumokat, a szakállápolási termékekhez fűződ viszonyom sem új keletű, évek óta használok és rendelek külföldi termékeket. Hiszem, hogy az arcszőrzet ápolása ugyanúgy a napi rutin része kell, hogy legyen, mint például a fogmosás. Néhány hónapja itthon…..
Igen, nem csak a nők kiváltsága. Az sem, hogy keressék az akciós és csomagajánlatokat. Összeszedtem nektek néhányat... mert péntek van és én is lógok a munkahelyemen... :) ..
Nem hivatalosan régóta tesztelek már férfi kozmetikumokat, a szakállápolási termékekhez fűződ viszonyom sem új keletű, évek óta használok és rendelek külföldi termékeket. Hiszem, hogy az arcszőrzet ápolása ugyanúgy a napi rutin része kell, hogy legyen, mint például a fogmosás. Néhány hónapja itthon…..
Ez a bejegyzés egy évvel ezelőtt nem jöhetett volna létre… vagy legalábbis nem sok értelme lett volna… Ha egy kicsit is kutakodsz a neten, viszonylag gyorsan beleszaladsz jónéhány cikkbe, amelyek tele vannak azzal, hogy hogyan mosd, hogyan ápold, mit kenj rá, mit ne kenj rá… A kérdés jogos: kell…..
A helyzet az, hogy maga a szakállolaj alig 8-10 éve létezik, mint kozmetikai termék, és az illatok és összetevők variálásán kívül az is jellemző a piacra, hogy mindenki megpróbál minél ötletesebb, újszerűbb és menőbb üvegekkel, csomagolással előállni, ami egy idő után…..
Gyors bejegyzés arról, hogy mire van szükséged, ha még kezdő vagy. 1. Megfelelő fazonra. A jó borbély kincset ér, teszteljük majd azokat is, ha neked van szólj! Kipróbáljuk! Különösen várom a vidéki borbély szalonok ajánlását - Budapesten tesztelni fogom az összeset!…..
Pimp MySelf Christmas Beard #2 2015.12.28 12:04:27
Pimp MySelf Winterbeard No.1. 2015.12.09 12:34:28
Pimp MySelf Mi az a Barber's Pole? 2015.12.09 12:30:32
Jó néhány filmben láthattad már, hogy az amerikai borbély műhelyek előtt pörög egy kék-piros-fehér rúd. Talán már kérdezted is, vajon mi lehet… Piros-fehér, máskor piros-fehér-kék csíkos forgó henger az üzlet homlokzatán napjainkban azt jelzi, ez az a hely, ahol a…..