Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quentin_KR

0 bejegyzést írt és 528 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Dinamo Kijev elleni idegenbeli mérkőzéssel kezdi nemzetközi szereplését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s az Olimpiai Stadionban próbálhatja feledtetni a Crotone elleni nyújtott rendkívül gyenge teljesítményt. Andrea Pirlo keretéből továbbra is hiányzik Alex Sandro és Matthijs de…..
Quentin_KR 2020.10.21 12:17:53
@MdewC: +1
A Juventus tárgyalásokat folytat Paulo Dybalával egy szerződéshosszabbításról, ám mindeközben a Chelsea is figyeli a torinói helyzetet, mivel a londoni kékek szeretnék az argentin játékossal megerősíteni a keretet, állítják olasz források. Az olasz Tutto Mercato Web beszámolója szerint a…..
Sergej Milinković-Savić idén nyáron valószínűleg elhagyja a Lazio együttesét, és egyes források szerint az egyik legvalószínűbb cél a Juventus lehet. A szerb válogatott neve már felmerült nem egyszer például a Real Madrid vonatkozásában is, azonban a CaughtOffside beszámolója szerint a középpályás…..
Quentin_KR 2020.08.24 11:58:32
@Thuglife!: milyen edzőre nincs pénzünk?
Quentin_KR 2020.08.24 15:44:47
@Thuglife!: nem tudnék olyat mondani akit szívesebben látnék Pirlonál. Végre elindul egy csapat reformálás, fiatalítás, ahelyett hogy évről évre toldozgatjuk-foltozgatjuk a keretet hogy legalább a scudetto meglegyen. Én örülök ennek, s eleve úgy készülök hogy ez egy 2-3 éves folyamat lesz minimum. Nem várom hogy bajnokok legyünk jövóre, de nagyon pozitívan állok Pirlóhoz. Semmi szükség egy túlfizetett, klubhoz kötődés nélküli "sztáredzőre" szerintem.
Quentin_KR 2020.08.24 16:12:12
@Thuglife!: mondjuk abban bízok is, hogy egy túlárazott, túlértékelt Savicra nem lesz felesleges pénz...
A tegnap több forrás is megerősítette, hogy Andrea Agnelli, Pavel Nedvěd, Fabio Paratici és Andrea Pirlo a minap hatórás találkozón vett részt, amin a következő szezont illető terveket beszélték meg a felek. Gianluca di Marzio beszámolója szerint a tárgyalások központi eleme egy csatár leigazolása…..
Quentin_KR 2020.08.14 12:16:05
@Andras74: őszintén? Mióta olvastam a 15 milliós bérigényt, én is egyre kevésbé. Én kedvetlen Dybalát, de be kell látni hogy túlzás a 10-es mez és a "gyémánt" jelző is. Előbb pl. nem ártana ha félévenként nem 4-5 meccsen hozná az extrát s utána nem tűnne el hetekre. Borzalmasan instabil a formája sajnos. A 15 millió pedig vicc.
Maurizio Sarrit villámgyorsan menesztette a Juventus vezetősége a BL-ben elszenvedett kudarcot követően, s a vezetőség villámgyorsan döntött is az utódról, rengeteg embert meglepve Andrea Pirlót ültette le a padra. Andrea Pirlo pár napja vette át a Juventus U23-as csapatát, most azonban a…..
Quentin_KR 2020.08.10 12:18:20
@JeetTrader: nem szabad ilyen magas elvárás okát támasztani felé.Triplázás óriási, s legfőképp átgondolatlan túlzás lenne. Elvárás lehet a fiszalítás/csapatépítés és hogy Bl. induló helyen végezzünk, ennyi. Én már ennyi től boldog lennék.
Quentin_KR 2020.08.10 13:12:24
@JeetTrader: meglátjuk, s persze álmodozni jó :)
Quentin_KR 2020.08.10 14:34:08
@Rikoo: teljesen másképl látjuk, ez egyértelmű. Nekem, Pirlo kinevezésével az az üzenet jött át Agnellitől hogy komoly fiatalítások, és lépésről lép~sre fogunk haladni az európai gyors foci felé.Ha sikerül a nagytakarítás, egyáltalán nem lehet jogos elvárás a bajnoki cím, persze ettől még összejöhet. Szerintem sötétben tapogatózik az aki azt hiszi Sarri a Bl. kiesés miatt lett elküldve.... Így ha lesz fejlődés, tuti nem küldik el Pirlo-t egy esetleges bajnoki bronz esetén...
A Juventus kispadjára tegnap kinevezett Andrea Pirlo ugyan az első csapat edzőjeként még nem kommentálhatta a fejleményeket, de ma este a személyes Twitter-fókján keresztül adott hangot örömének. "Mély örömet és megtiszteltetést érzek azért, mert a Juventus ilyen megtiszteltetéssel és bizalommal…..
Quentin_KR 2020.08.09 21:19:26
@AgliOli: más a meglepetés és más egy vak túlzás. Szoboszlai lehet még jó játékos, de Salzburgból a Juvéba? Vicc lenne.
A Juventus vezetősége már a 2020-21-es szezonra készül, Arthur Melo leigazolása pedig csak a kezdetet jelenti, s nem ez hivatott az igazi különbséget jelenteni az elmúlt évek állapotához képest. A lapok által az elmúlt napokban bedobott nevek egyike a Sassuolo középpályása, Manuel Locatelli, és bár…..
Quentin_KR 2020.07.23 12:22:54
@Bodnar Daniel: pont hasonlót akartam írni. A nagy Pogba őrületre való tekintettem megnézem tegnap a West Ham ellen. Hát mit mondjak, a nulláról max. egy hajszálnyival volt jobb. És letojom hogy itt jó volt, mert szerintem itt is több volt a gyenge meccse mint a jó, csak ugye az emlékek megszépülnek :)
„Egy edző következetességet vár el a csapatától, ebből pedig hiány volt mostanában fizikailag és mentálisan. Voltak nagyon jó pillanataink az adott meccsen, aztán pedig jöttek a passzivitás nehezen megérthető pillanatai.” - értékelt a mester a Sky Sport Italia munkatársának a csapat sorozatban…..
Quentin_KR 2020.07.16 13:05:18
@Juventino86: ebben is van igazság, de az hogy 3 naponta kell játszani, azt eredményezi hogy ha hiba van, idő sincs új tsktika begyakorlására, stb. S mondom, én sem kedvelem, ha csak rajtam múlott volna, ugyan így elküldtem volna Allegrit, de Inzaghit vettem volna ide plusz a keretben bevállaltam volna egy fiatalítás, akár 1-2 bajnoki címet is beáldozva. Az a gond hogy nincs sok választás. Zidane taktikailag szerintem kevés, Pochettino ugyanaz mint Sarri, egy tsktika, vagy működik-vagy nem, Guardiola és Klopp pedig mozdíthatatlan.
Quentin_KR 2020.07.16 14:21:20
@steven.h: egy szóval nem dícsértem én sem a vezetőség et vagy Sarrit. De az ő hibájukon kívül eső dolgokat vétek elbagatelizálni. Írod Padoint, Sturarot. De ha már velük példálózol, miért nem teszed hozzá hogy azokban az években egyáltalán nem volt kihívónk? A Sassuolo és Atalanta dologban akkor lenne igazad ha csak minket "aláztak" volna meg, de nézd máshonnan, rajtunk kívül mindenkit megvertek. S hogy ezekez a sérüléseket más csapat megoldja? Ráadásul simán? Ez is orbitális túlzás, ez kb. olyan most mint ha a Reálban egyszerre lenne sérült vagy eltiltott Ramos, Vargáné és Marcelo. Na azt pl. megézném hogy "simán" megoldanák spanyol, bomba formában lévő ellenfelek ellen....
Quentin_KR 2020.07.16 17:56:43
@senky: Nem a pénz miatt... Klopp azt a keretet nem hagyná ott jelenleg) érthető) , Guardiolának pedig nem felelnének meg (jogosan) a klub átigazolási tervei. Mondjuk aki több tíz éve Juve szurkoló, csalódna is ha ész nélkül többszáz milliókat költenénk. Egy-egy kivétel (Cr7)
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus a Sassuolo középpályását, Manuel Locatellit tette meg egyik nyári célpontjának, s a napilap azt állítja, a két klub már meg is kezdte a tárgyalásokat az ügyben. A torinói székhelyű hírforrás úgy tudja, hogy a Sassuolo mintegy 25 millió euróban határozta…..
Quentin_KR 2020.07.14 12:06:36
@GodPiero: oké. Akkor sorold k~rlek azokat a neveket akik megfizethetőek, nagy eséllyel jönnének is és szerinted a Bl-ben is jól szerepelnének.
Quentin_KR 2020.07.14 17:27:18
@del pipi: +1
Quentin_KR 2020.07.15 07:09:54
@del pipi: igen, hiszen az jött amire számítottam, számítottunk. Névsor helyett egy sértődött, frusztrált válasz kis mellébeszéléssel, mert nem azt írta először hogy Locatelli gyenge, hanem mellé vette Arthur-t, Rabiot-ot stb. és hogy gyengék a Bl. - re. S ezek után megsértődik s még neki áll fejebb. Szóval csak a szokásos :)
Francia értesülések szerint Juventus és további klubok is felvették a kapcsolatot az Arsenal csatárával, aki várhatóan nyáron elhagyja Londont. A 29 éves támadónak jó és rossz időszakai is voltak az ágyúsoknál, és több megbízható forrás, így például a BBC és az Arsenalhoz közel álló David…..
Quentin_KR 2020.07.07 12:13:15
@hellan: inkább egyik se.
Több hírforrás egymással egybehangzó állítása szerint Arthur Melo kész elfogadni a Juventus ajánlatát, s így a brazil játékos Miralem Pjanić játékjogáért, illetve némi pénzért hagyhatja el az FC Barcelonát. A játékoscsere már hetekkel ezelőtt megvalósulhatott volna, azonban a katalánok játékosa nem…..
Maurizio Sarri meglepettségéről és elégedettségéről beszélt, ami a Milan elleni Olasz Kupa elődöntő első 30 percét illeti, ezt követően azonban a Juventus szépen lassan visszaesett a végül gól nélkül záródó meccsen. „Nyilvánvalóan három hónap után visszatérni a partvonalra, és látni kint a pályán a…..
Quentin_KR 2020.06.15 12:27:00
@west30: ezt most építő jelleggel írom: tökéletesen fordítva látod a helyzetet. Ronaldo Madridbsn, amikor gólrekordokkal zárta a szezont, mindig centert játszott, nagyon ritkán húzódott ki szélre vagy lépett vissza. Pont az a baj hogy nem kap gól és/vagy kulcspasszokat és így kénytelen visszalépni. Én is imádom D. Costa cseleit, de 99% ban meddő amit csinál. Csel csel hátán míg végül szerelik, Dybala legalább próbál passzolni.
Az olasz sajtó értesülései szerint fordulat következett be a Juventus által kiszemelt Arthur Melo ügyében, hiszen a torinói klub igazgatói találkoztak a brazil középpályás képviselőivel, s közel került a megállapodás a felek között. A zebramezesek bosnyák játékosa, Miralem Pjanić ellenkező irányú…..
A francia Le10 Sport értesülései szerint Sandro Tonali a Juventus visszautasítása mellett döntött, és inkább az Interhez kíván igazolni.  A fiatal középpályás Európa egyik legfelkapottabb fiatalja, Olaszországban is számos jelentős klub szívesen szerződtetné, és minden valószínűség szerint a nyáron…..
Quentin_KR 2020.05.19 12:19:33
@JeetTrader: +1. Hát igen. S mikor Baggio elment még mindig volt egy Ravanelli és egy Vialli. Alex legtöbbször padról szállt be, mégsem hisztizett, mégsem látszott rajta (ami mögé mostanság szeretnék bújni) meccshiány stb. Ez az ami hiányzik, az alázat, a küzdőszellem s a kitartás a mai játékosokból. S a témához visszatérve, ha a kevés játéklehetőségtől tartva inkább nem jön, akkor nincs is itt a helye. Hogy is volt az Egri csillagokban? "Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl!" Ne igaz? :)
A pletykák szerint a Juventus vezetősége a középpályát illető változtatásokat értékeli ki, és ezek része lehet a regista kilétének a meghatározása. A Goal.com szerint a bianconero csapat nem fog mélyreható változtatásokat eszközölni a keretben ezen a nyáron, ám pár játékossal emelnék a minőség…..
Quentin_KR 2020.04.27 12:35:57
@Lanzafame: teljesen egyetértek. Pirlo nincs már és nem is lesz. Pont olyan mint ha új Del Piero-t keresnénk. Viszont, ha úgy vesszük, nekünk Pirlo passzjátéka és szeme hiányzik igazán. Ebben a tekintetben sem Tonali sem Pogba (ő nagyon nem) nem jó megoldás. Aki passzjátékban s játék intelligenciában megközelíti Pirlot az nem más szerintem mint Kevin De Bruyne. Csak sajnos ő egy elérhetetlen álom.....
Spanyol pletykák szerint a Juventus meghosszabbítaná Cristiano Ronaldo szerződését két évvel, így az 2022 júniusában járna le. Az AS értesülései szerint így a portugál csillag 39 évesen is Olaszországban futballozhatna. A játékos meggyőzése érdekében a klubvezetők szeretnének egy fiatal csatárt…..
Quentin_KR 2020.03.17 12:16:05
@del pipi: egy dolgot mindenki elfelejt CR 30 milliós fizujáról. Ha ő el egy, nem marad 30 millió plusz a fizetésére. Azt a Fiat kimondottan az ő fizetésére adta, az a szerződés azonnal érvényét veszíti ahogy Ronaldo eligazol tőlünk...
Az elmúlt napok, és különösképpen a tegnap este fejleményei után már borítékolható volt, azonban az UEFA ma hivatalosan is bejelentette, hogy bizonytalan időre elhalasztják a Juventus-Olympique Lyon mérkőzést.  A francia csapat a hazai 1:0-ás győzelemmel a zsebében látogatott volna Torinóba a…..
Quentin_KR 2020.03.13 06:59:42
@Il Principino: Azon az alapon hogy a vírus miatt Kínában decemberben kezdődött a járvány és a tegnapi napon bejelentették hivatalosan hogy a járványnak náluk vége, tuti nem fog évekig eltartani....
Egyre aggasztóbb hírek érkeznek Olaszországból, ahol a legújabb intézkedések szerint a gyógyszertárak és az élelmiszerboltok kivételével minden kereskedelmi egység határozatlan időre zárva tart. Estére Torinót és a Juventust is elérte a koronavírus-járvány, a klub hivatalos közleményben jelentette…..
Quentin_KR 2020.03.12 12:39:32
@rockitbaby: respect! Teljesen igazad van. Ami elszomorító hogy 3-4 komment elég volt ahhoz hogy legalább az egyik mocskolódás legyen. Az életem ez a csapat, de a szurkolóitól agyf*szt kapok egyszer, tisztelet a kivételnek. Kis mellékvágány: Kína hivatalosan bejelentette, náluk véget ért a járvány. Kitartást s jobbulást Rugani nak. Forza Juve!
Olaszország Olimpiai Bizottsága (CONI) bejelentette, hogy fel kívánja függeszteni az összes sporteseményt az országban április harmadikáig. A koronavírus gyors terjedése és a számos haláleset miatt már így is visszás helyzetek keletkeztek, így például a vasárnapi Derby d'Italiát a Juventus zárt…..
Quentin_KR 2020.03.10 12:21:48
@venember83: így van. Ráadásul a hozzáértőket szerint ahogy melegszik aaz idő, úgy fog visszahúzódni a járvány is.
A torinói kaland végül nem lett sikertörténet Emre Can számára, s a Liverpooltól a Juventushoz szegődő német középpályás januárban a Borussia Dortmund együtteséhez igazolt. A 26 esztendős játékos másfél évet töltött a zebracsíkos mezben, s most a klubváltás okairól beszélt. "Mindig is szerettem a…..
Maga a Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas beszélt arról, hogy nagyon szeretne üzletet kötni a Juventusszal. Megemlítette, hogy nyáron próbálta Blaise Matuidit az OL együtteséhez csábítani, de nem járt sikerrel, azonban a következő mercato során ismét megpróbálkozik a francia világbajnok megszerzésével.…..
Sam Allardyce, aki számtalan Premier League-klubot edzett már, és rövid ideig az angol labdarúgó válogatottat is irányította (még 2016-ban), a minap reagált azokra a híresztelésekre, amelyek szerint a Juventus nyáron szeretné megnyerni a kispadjára a Manchester City trénerét, Pep Guradiolát. Az…..
Quentin_KR 2020.02.12 13:26:03
@pedronegroo: Cr-nek ehhez semmi köze. A madridnál is rá épült a játék, de volt egy Modric, egy Casemiro a középpályás s nyertek is 3 Bl-t sorban. A baj hogy nálunk Pjanic van és Matuidi..
Quentin_KR 2020.02.12 13:51:31
@pedronegroo: vitatkozni nem akarok, de Sarri napolijában egy emberre, Highuainra jutott az ami nálunk Cr-re. Tartom magam ahhoz amibe Allegri is belebukott, nulla középpályával minden sokkal nehezebb, a bajnokság is és a Bl is.
Továbbra is szoros a verseny, a Juventus a bajnokság huszonharmadik fordulóját 3 pont előnnyel várja az Inter előtt, míg a szezon egyik meglepetése, a Lazio mindössze négy pont hátránnyal folytatja kiváló szereplését.  A címvédő Juventus most a Hellas Verona otthonába látogat, amely az eddig…..
Quentin_KR 2020.02.09 08:51:46
@Juventino86: én sem vagyok elégedett Sarrival, de hogy mégegyszet Allegri... Isten ments!