Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barkalot

0 bejegyzést írt és 1183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
    Hónapok óta, Magyarországon és Angliában ezernyi fenyegető és trágár üzenetet kapok egy B. Mátyás nevű személytől. Ma a blog.hu szíves közreműködésével, jotunder néven tudott belépni egy citromailes címmel és több kommentelőt is zaklatott. Amíg nem történik változás, a blogolást felfüggesztem.…..
       A jelenlegi adatok birtokában járványügyi előrejelzésekkel foglalkozó szakembernek aránylag komoly pontossággal meg kell tudnia mondania,  hányan fognak meghalni Covidban március huszonhatodikán.      "Nem. Mindig volt 1-2 százalék tévedés, de hálásak is lehetünk nekik, mert az…..
Barkalot 2021.04.08 20:43:23
@ámbátor:

De ha egy vírusosnak beadják bármelyik szert az már végső soron eső után köpönyeg esete. A vírus úgymond gyorsabb volt.
Barkalot 2021.04.11 14:55:55
@Echinocystis:

Milyen szép diplomatikus megfogalmazás arra, hogy valójában szart se ér a kínaik vakcinája :)))))
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
Barkalot 2020.12.29 13:29:22
@kemény keleti kommentelő:

Mennyi volt most Mo.-n?
Barkalot 2020.12.29 13:41:28
@kemény keleti kommentelő:

Hát ez lófasz :) Kicsit remeg a fa. Akkor azért nem éreztem semmit sem. Mondjuk én az ágyon feküdtem, itt a szobában nincs növény, meg csillár se.

Nagyobb a füstje mint a lángja. Ez talán volt vagy 3,6. "Nem jó, de nem is tragikus" hehe :)
      Aránylag biztos voltam benne, hogy az Orbán-rezsim nem engedi el a járványt és a végén nem lesz napi száz halott. Elengedte. És meghamisították a halálozási adatokat. Ezért nem tévedtem olyan nagyot látszólag.     Kásler Miklós mai bejelentése:    December 10. környékén 27-30000…..
Barkalot 2021.03.16 20:34:14
@látjátok feleim szümtükkel:

Mondom, a tudós/kutató/virológus az új papság. És ez kurvára kiábrándádító és szomorú, de sok "munka" volt ebben az elmúlt egy esztendőben. Evvan.
Barkalot 2021.03.17 12:54:16
@Muad\\\'Dib:

Milyen érdekes, Wuhanban valamiért működött a lockdown tavaly februárban. Pedig 10 milliós metropolisz.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi terror blog olvasók! Mivel teljesen aktuális és friss a történetem, ezért arra gondoltam, hogy megosztom veletek. A koronavírus-járvány a mindennapok része lett nálunk, a munkahelyen is komoly…..
Barkalot 2021.03.15 22:00:18
@Szumátriai Patkánymajom:

Vajon van esély a változásra?? Egy minimális? Egy fikarcnyi? Egy szikrányi? :((
      Amikor a féldebil Szilvay Gergely saját faji felsőbbrendűségétől és vallási fanatizmusától  megőrülve kioktatja a világot, amikor Apáti, Bayer, Megadja és a többi nyilaskeresztes szolga őrjöngve fenyegetőzik, emlékezzünk arra, hogy kb. mennyire baszarintotta el a centrális erőtér, a nemzeti…..
Barkalot 2021.03.10 17:33:51
@libernyák:

Májusra már egy csomóan tervezik a hétvégéjüket az emberek, wellness, utazások, kikapcsolódás, kirándulás, miegymás.

Kíváncsi vagyok be meri-e játszani a kormány, hogy "e-ee senki se semerre, hiába a májusi jó idő, hosszabítjuk a korlátozások időtartamát"

Független a helyzettől, meg az átoltottságtól. Mert nem lesz itt semmilyen gazdasági kilábalás még pár évig az biztos.

Semmilyen "V" alakú válság nem lesz itt, vagy mint mondanak az optimista szakértők. Hosszú gazdasági agónia lesz inkább helyette.
Barkalot 2021.03.11 18:23:18
@libernyák:

Milyen korlátozások??? Szinte minden nyitva van. Még ha szigorúan vesszük akkor az éttermek is nyitva vannak, csak bent nem ehetsz, de futárkodni lehet, elvinni lehet rendelést.
Iskolák, óvodák is PAPÍRON be vannak zárva, valójában gyerekmegőrzőként most is "üzemelhetnek".
Ennek semmi értelme.
Magyarországon az egyik legenyhébbek a korlátozások Európában.
      " Ehhez elmesélte azt is, hogy 2017 után egy évig a Farkas-hegyen készenlétben tartott egy kisrepülőgépet, hogy ha arról van szó, bármikor Bécsbe tudjon menekülni. Elmondta, hogy például Schmidt Mária felől is kapott olyan üzeneteket, hogy „felmossa vele az Indexet”.  (A 444.hu Bodolai…..
Barkalot 2021.02.13 11:43:51
@aritus:

Nem ez a barom kampányolt a fideszes Dézsinek Győrben?

Rohadtul hiteles a figura.
      Bakó Bea az Azonnalin írt egy igen haragos cikket lockdown-ügyben. Megnéztem, és első ránézésre hülyeségnek találtam. Mintha nem lettem volna ezzel egyedül.     Aztán elkezdtem azon gondolkozni, hogy milyen filozófiai érveket hoznék fel arra, hogy Bakó Bea hülyeséget beszél, és arra jöttem…..
         A liberális demokrácia ellenségei támadtak a Capitoliumra?  A QSámán trumpista diktatúrát akar?  Az összeesküvéselméletekbe beleőrülő szerencsétlen nő, akit közvetlen közelről lőttek mellbe, miután be akart mászni egy olyan területre, amit fegyverrel védtek a biztonságiak, fasiszta…..
Barkalot 2021.01.11 17:31:54
@combo:

"(Nem tudom elképzelni, hogy Orbánnal szembeforduljon a hátországa hasonló esetben.)"

Ha elfogy a pénz (egyszer mindenképp), akkor szembe fog.
Barkalot 2021.01.11 17:35:54
@Apic:

Orbánnak egyrészt szerencséje is van. Az, hogy az EU FIZIKAILAG tehetetlen vele szemben, az nem orbán ügyessége, simán csak mákja van mert az EU béna kacsaként működik. Alapjáraton ilyen.
          Orbán egyik vezető tanácsadója, Hegedűs Zsuzsanna, pár éve azt találta hazudni, hogy ő a világ egyik vezető konfliktuskutatója. Soha életében nem publikált semmit konfliktuskutatásról. Ő nem asszonyság. Karikó Katalin az asszonyság (akinek valószínűleg csak azért bocsátják meg női…..
          Tamás Gáspár Miklós a 444.hu-ban közölt cikket Kurta szó a szólásszabadságról címmel. Tézise szerint a rendőrség helytelenül járt el, amikor előállította dr Gődény Györgyöt, akit általában és joggal koronaszkeptikusnak szoktak nevezni.        Nem vagyok jogász, ezért csak nagy vonalakban…..
Barkalot 2020.12.15 20:51:29
@Aegopolis2:

Szíjjártó kezét miért nem engedi el Orbán a jachtos botránya után, és miért engedte el Schmitt Paliét vagy Szájerét?

Szíjjas ennyire fontos a Vezérnek? Meg a Rogán is? Mindenesetre rohadtul különös.
      Az orbáni vezérdemokrácia esete a Leeds United: Aston Villa meccsel.     A héten kerül a boltokba Körösényi András, Illés Gábor és Gyulai Attila "Az Orbán-rendszer" című könyve. Tavaly áprilisban viszont a Leeds United játszott az Aston Villa-val a Championship League-ben és a hetvenkettedik…..
Barkalot 2020.12.11 20:24:44
@libernyák:

Arra gondolok, hogy ha nagyon tele a tökük a kormánnyal, akkor az ilyen sokpárti rendszerben mint Németország vagy a skandináv államok összefogással verhető bármilyen kormány, de akkor ott az ilyesmi nem járja.
Barkalot 2020.12.11 21:07:33
@velőtanya:

Most ironizálsz, de lehet nem is fognak.
      Steven Levitt és Stephen J.Dubner a Freakonomicsban vizsgálták azt, hogy a drogelosztóhálózatokban miért vállalnak irreálisnak tűnő kockázatot a foot-soldierek meglepően csekély javadalmazásért. Közgazdaságtani szempontból ez a McDonalds alkalmazotti struktúrájára emlékeztet. Rendkívül…..
Barkalot 2020.12.06 21:31:03
@combo:

Szerintem egy fasiszta skanzent akar itt létrehozni, nagy pech, hogy erre vevők pár millióan, akiknek tényleg tetszik ez a lábszagú fasizmus.
     2018. november hetedikén fogadták el az Európai Néppárt  nyilatkozatát, amit a FIDESZ is megszavazott.  Úgy tűnt, hogy elég pontosan értik a jogállamiság fogalmát, ugyanis a nyilatkozatban KILENCSZER írták le a rule of law kifejezést.  1.   After the Second World War, Christian Democrats were…..
Barkalot 2020.12.04 18:13:21
@BiG74 Bodri:

Azt akarod mondani, hogy aki szinte egyáltalán nem foglalkozik politikával, ám mégis elmegy szavazni, az jó eséllyel "Azokra" szavaz?

Értelmezhetem így?
Barkalot 2020.12.04 19:06:39
@rdos:

Ha a német vállalatok szépen kivonulnak innen (Győr Audi, Kecskemét Merci...), akkor szerintem tényleg megkapta orbi a selyemzsinórt.
       Az Örülünk Vincent blog szerint az Amerikai Egyesült Államok következő elnöke Joe Biden lesz.      Indoklás: Georgia államban a legtöbb még el nem számolt szavazat az erősen kék Gwynnett megyéből származik, Trumpnak tehát semmi esélye arra, hogy fordítson.  1584 szavazattal vezet Biden.   …..
       David Manzheley, a brüsszeli meleg szexpartik szervezője elmondta, hogy kilenc fideszes politikus járt a bulijain. Grrr kolléga javaslatára megnéztem Manzheley-t az academia.edu-n.      Dawid Manzheley néven Tel-Avivban (hello Bencsik, hello Bayer) Ph.D hallgató (lehet, hogy csak volt?). …..
Barkalot 2020.12.03 21:31:54
@rdos:

Portugálok?
Barkalot 2020.12.03 21:38:04
@rdos: @velőtanya:

Mintha ők felvetették, hogy vétóznának, valahol olvastam.
Barkalot 2020.12.03 21:55:00
@Strawdog:

Egyenként fogják levadászni őket. Szájeren kívül még 8 másik fideszes is ott volt a melegbuliban, helló!
       „Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele” (Orbán Viktor , miután Szájer, nyilván önként és dalolva, kilépett a FIDESZ-ből. )        Szájer József lockdown idején vett részt egy meleg szexpartin és volt nála esetleg egy szem…..
       I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!      A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék…..
         Ha Orbánról az elkövetkező napokban kiderül, hogy megdugott egy struccot, az azért lesz, mert el akarja terelni a figyelmet arról, hogy een Hongaars parlementslid dat intussen al onstlag esetleg pikáns helyre dugta be a kis fütyijét, persze csak azért tette, ha egyáltalán tette (jogi…..
Barkalot 2020.12.01 16:46:05
@kisa:

Hidd el, hogy van. Az MSZP is bőven megfeleződött 2006 és 2010 között szavazatszámban.
Barkalot 2020.12.01 17:27:44
@libernyák:

Nagyon mélyre ásta magát az a fickó. Csoda, hogy még nem rakták ki a HVG-ből.
       Demeter Szilárd egy százötvenhárom centiméteres utcai harcos, aki kultúrpápai pályafutására táskahordozóként készült fel, hol Tőkés doktor táskáját hordozta, hol Habony doktorét, közben írt egy novellát, lecserélt egy lehasznált erdélyországi feleséget friss pesti húsra az egyetemi tanári…..
Barkalot 2020.11.30 15:12:40
     Demeter Szilárd szerint a szolidaritás olyan, mint a Zyklon-B, a multikulturális társadalom pedig maga Auschwitz, nyilván Priti Patelre és Rishi Sunakra gondol, esetleg a francia kormány muszlim gyökerű tagjaira, vagy arra a két török származású tudósra akik a Pfizer vakcinát fejlesztették…..
Barkalot 2020.11.29 18:04:43
@Lacopini:

Az, hogy a fideszes, vidéken élő gyári munkás buta mint a tök, az nem a "belpesti" értelmiség hibája. Ha érted mit akarok mondani..
Határátkelő Összeomlás Balin 2020.11.29 06:30:00
Amikor az ember 11 ezer kilométerre Budapesttől kap egy emailt a légitársaságtól, hogy törölték a járatát, de ne aggódjon, akkor az első dolog, amit csinál, az természetesen a heves aggodalom. Különösen, ha mindez egy harmadik világbeli országban történik járvány idején...
Itt van ez a Demeter nevű ember, a legújabb határátlépő. Nincs azonban egyedül a silányságában, gondoljunk csak a legutóbb bevetett -- ismertebb -- harcosok közül Parraghra, Káslerre, Vidnyánszkyra, Palkovicsra, Vargára, Deutschra, Kövérre. A silányság alapvetően erkölcsi kategória, de van szabad…..