Regisztráció Blogot indítok
Adatok
julion

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett ez a nap is, az „újesztendő” első napja a Fapál családban. Ilyenkor pezsgővel kívánunk magunknak sikeresebb és boldogabb új évet. Már nem lázadunk, már nem tervezgetünk. Csak túlélést kívánunk magunknak a következő évre. Nyolc évvel ezelőtt, 2010. december 3-án jelentek meg hajnalban a…..
julion 2018.12.04 10:14:56
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Ha bárkire nem bizonyítja rá a bíróság a bűncselekményt, az nem tekinthető bűnösnek. A bűncselekmény hiánya pegig azt jelenti, a terhelt részéről nem állapítható meg elkövetett bűncselekmény.
Az meg különösen érdekes, hogy folytonosan változi a vád. Főként, hogy most már pszichikai bűnsegédséggel vádolják. (Szerepel ez a kategória a BTK-ban egyáltalán?) Még megérjük (sajnos), hogy az ügyészség gondolatban elkövetett bűncselekményre módosítja a vádiratát.
Tarlós István megint majd egy fakockára vagy a sátán kezére foghatja az egészet. Demszkyt és Hagyót ezért már széttépték volna...
julion 2018.06.26 12:42:15
@Nagy Zoltáán: Ez a "jobban jártunk" a budapestiek döntő többségére nem - ám néhány kiválasztott számára viszont teljesen igaz. Egyetlen oka volt, hogy a felújítást választották és nem nyilt versenyben döntötték el a beszerzést. Így tutira az oroszokkal lehetett bótolni, annak pedig megkerülhetetlen eleme az "alkotmányos költség". És egy ekkiora üzletnél már dollármilliókkat kaszálhattak az arra érdemesek. Hogy a budapestziekkel és a metrókocsikkal mi lesz, arra pedig nagy ívben szarnak.
Igazából egy gondolatot fogalmazott meg Orbán Viktor március 15-én: nyernie kell a Fidesznek. Mert ha nem, akkor Magyarországnak vége...
julion 2018.03.18 22:26:50
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
"Erőszakot a liberális hatalom szeret alkalmazni.
A néphatalomnak nincs miért rettegnie."

Rákosi Mátyás: "Magyarországon a proletárdiktatúta alkotmányos keretben valósult meg. Az alkotmány kimondta, hogy a nép demokratikus egységére támaszkodó és élcsapata által irányított munkásosztály az állami és társadalmi tevékenység vezető ereje.
A néphatalom megoszthatatlan. A nép közvetlen általános és titkos választásokon fejezi ki akaratát."

Most akkor mi a különbség a proletárdiktatúra és a NER között?
Lázár János bécsi videója erőteljes csúsztatásokkal telibevert hazug propaganda, ami jól felkúrta a bécsben élő és dolgozó barátaimat. Az ő nyomásukra posztot írok róla, mert ha valakik, akkor az évtizede vendéglátásban dolgozó spanjaim azért kicsit jobban belelátnak a bécsi mindennapokba mint a…..
julion 2018.03.11 10:52:35
@Pink Petsch: Ha még csak Elios ügy lenne, de az csak a jéghegy csúcsa!
julion 2018.03.11 11:17:50
@Pink Petsch: '87-89-ben jártam nagyon gyakran Bécsbe, volt, hogy hetekre. Az osztrák kollégák már akkor azzal vivcelődtek, hogy az arabok szilárdan kézben tartják a helyi sajtót. Mivel csak arab mozgó ujságárust lehetett látni az utcákon (az ujságautomatákon túl). Messze nem igaz, hogy régen nem voltak bevándorlók. (délről) meg keletről is voltak bőven.
"Miért fizetnél olyanért, amit ingyen is elérhetsz?" - szegezi gyanútlan olvasójának a kérdést a http://gadgetscoring.com/gadgets/review/tv/hu/Gadget oldal,  amire ugye az ember azonnal kicsire töpped a lúzerség  éjsötét árnyától. A fő kérdés azonban az, utána mi tesz: -…..
julion 2018.03.11 10:32:39
@morph on deer: Miért kellene kipróbálni? Ha valaki azt reklámozná, hogy a 20 %-os ételecet rendkívül hatékony eszköz a szervezet lugosításában, csak akkor hinnéd el, ha kipróbálnád?
julion 2018.03.11 10:34:50
@kadibela: Ne hidd már azt, hogy a 60 pluszos korosztály hülyébb, mint a többi. Akik pedig már demenciában szenvednek, azok között ritka az Internet használata.
Amikor néhány napja megjelent Fanni posztja arról, milyen tapasztalat külföldön szülni, nem hittem volna, hogy így megindulnak az írások a témában. De megindultak, hiszen pár napra rá megjelent Zsófi története arról, miként zajlik mindez Ausztriában, ma pedig Németországba…..
julion 2018.02.13 22:00:43
@Virago_1000: Mégis több gyermek született akkoriban, mint most. A 70-es, nyolcvanas években az ezer lakosra jutó élveszületések száma 12 és 19 (!) között mozgott, 2010. és 2017. között viszont csak 8,8 - 9,7 között alakult.
A Fidesz örökös másodvonalbeli embere nagyon stréberkedik: akkorát nyalt, hogy a hasnyálmirigy adta a másikat. De ebben se volt sok köszönet. Akinek Deutsch Tamás a barátja, nincs szüksége ellenségekre...
julion 2017.11.19 09:39:04
@MACISAJT: Kétségtelen, hogy a nyugati országok nincsenek topon jó néhány gazdasági, társadalmi folyamat kezelésével. De erre az orbáni vízió és gyakorlat lenne a válasz, ami a hatalom totális birtoklását, a közjavak ellopását, a jogállamiság háttérbe szorítását, a bírálatok erőszakos elfojtását és a hosszútávú nemzeti érdekek figyelmen kívül hagyását eredményezi?
Aligha. Ha a nyugati országok beállnának ebbe a sorba, nagyon rövid időn belül csúnya idők jönnének - nemcsak nálunk, de az egész világon.
Meggyőződésem, hogy nem tudja eladni a viszkis dobozos politikai terméket a bíróságon a Fidesz pártügyészsége, a Központi Nyomozó Főügyészség. A termék alkotója mára főügyész-helyettes lett és éppen ma láttam a televízióban, hogy a legfőbb ügyész mellett sertepertél. Waltner Rolland megtette, amit…..
Nem szabadna ezt sokáig csinálni, mert rossz vége lesz. Bödőcs lesz az új Hofi?..