Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TBone

0 bejegyzést írt és 298 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Fidesz megmondóembere, a mocskos szájú Lovagkereszt tulajdonos még a 49 áldozatot követelő christchurch-i merénylettel kapcsolatban is képes volt ontani magából az összeesküvés elméleteit. Vagy tán ezek nem is összeesküvés elméletek, hanem saját magából és a Fidesz módszereiből indul…..
TBone 2019.03.18 09:05:21
@MAXVAL bircaman közíró:
Bayer annyira hiteles közíró, hogy a kormánypárt tagja, és az éppen aktuális politikai irányvonalat képviseli.
TBone 2019.03.18 09:52:18
@MAXVAL bircaman közíró:
Arról beszélgetünk most mi van, nem arról, hogy mi volt a múlt évezredben. Az elmúlt 9 évben igen is a kormánypárt érdekeit szolgálta ki, ezért nem hiteles.
István azt gondolta, hogy lehet. Milyen naiv is volt, istenem! A Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány elnökéből a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány egykori elnöke lett pillanatok alatt. Egyetlen interjú kellett hozzá. Szegény István olyanokról beszélt, hogy az újságíróknak nem csak azzal…..
TBone 2019.02.05 11:54:59
@Kukubenko: Látod, ezért kell olvasni a propaganda anyagokat, hogy ne zavarjanak össze mindenféle egyedi gondolatok. Igaz Keresztény konzervatív ember úgy sem gondolkodik, nincs önálló véleménye, meghagyja azt a libsi-bolsiknak.
Nem ez az első eset, amikor a magyar kormány vétója miatt nem képes az EU egységesen fellépni. Orbán Szijjártóval fúratta meg a Kínával szembeni uniós egységet, ahogy korábban és most is az arabok bevonását a migráció kezelésébe...
TBone 2019.02.04 15:42:10
@Minden ballib bérretteg: Szerinted Soros nélkül nem tudják majd merre kell elindulni?
AZ Állami Számvevőszék  héten kiadta a jelentését arról, hogy miképpen vizsgálta a választásokon résztvevő pártokat és ebből milyen következtetéseket vont le. Itt, akit érdekel, részletesen is elolvashatja. A vizsgálat alapja és jogszerűségének az oka amúgy elég…..
TBone 2019.02.04 08:25:19
@MAXVAL bircaman közíró: Ezzel csak az a gond, hogy a törvény alapján mindenkit megbüntettek, kivéve a Fideszt, illetve az általuk grundolt kamu pártokat. Akkor kire is nem vonatkozik a törvény?
A bio-mezőgazdaságnak a fokozott széndioxid-kibocsátás miatt nagyon negatív hatásai lehetnek a légkörre – írja a Le Figaro. Francia kutatók kimutatták, hogy a bio-kultúrák jóval több CO2-t termelnek, mint a hagyományosak. A kisebb termés miatt nagyobb területen művelik, és ez…..
TBone 2019.01.24 10:12:59
@Alick: Lehet, éppen az oktatás, és a fejlesztés lehetne az alapja a népesség növekedés megállításának. Ahol nagyobb gazdasági feljettség van, ott a gyerekre már nem mint gazdasági erőforrás tekintenek.
Izgatottan vártam a ma délutánt, hogy kézbe vehessem az előhívatott negatívot. Izgatottságom oka egyrészt annak volt betudható, hogy a tekercsen rejlő képek egy számomra fontos és kedves utazás emlékeit őrzik, másrészt annak, mert ez volt az első japán fotómasinám teszttekercse, így benne volt a…..
TBone 2019.01.04 13:21:30
@Viszlát és kösz a halakat: Nekem azt adja hozzá, hogy a filmre készült képeket sokkal jobban becsülöm. Előhivatom, és albumban vannak, a gyerekek állandóan előveszik az albumokat, imádják lapozgatni. A digitális gépel készült több ezer kép ott van a meghajtón, soha egyszer nem néztük őket vissza.
Nem kell azon agyalni, hogy mikor jön ki egy újabb gép a sorozatból, mert azon több a megapixel, és a gép vezérelte csilli-villi. Azzal a géppel kell megoldani, hogy jó képet készítsek, ami a kezemben van, és csak a saját tudásomon múlik, hogy jó képet alkotok-e vagy sem.
TBone 2019.01.04 13:56:18
@Fotósképző: Én is kizárólag a családi képeket készítem filmre.
Igen, a digitálisat is ki lehet nyomtatni,de az egy extra macera. A filmet csak beviszem, és következő héten meg is van.

Az én filmes gépem kicsit többe fájt nekem. Csak az objektív volt egy kezdő tükörreflexes váz ára.
A karácsony egyik legkedveltebb szaloncukor íze a kókuszos, a szaloncukor maga pedig a karácsonyfa jellegzetes kék dísze szokott lenni. Még 20 nap van karácsonyig, mi már alig várjuk, ezért teszteltünk most le Nektek 10 féle országosan kapható kókuszos szaloncukrot. Lehet-e finomat venni 800 Ft…..
Az érintettek minden bizonnyal emlékeznek rá, hogy már a nyár végén milyen nagy sikerpropagandás hadjáratot indított a kormány a „téli rezsicsökkentés” jelszavával. Mára kiderült, hogy ez Mari néninek is nagy csalódással ér majd véget, ám az igazi rácseszés az önkormányzatok költségvetését éri…..
Reflektor A szabad szólás az mi? 2018.11.28 09:23:55
  Orbán Viktor(Fidesz) Magyarország miniszterelnöke mondta, hogy "mi sohasem vetemendénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk." Aztán szolgalelkű Lezsák Sándor megoldotta neki okosba', és elhallgattatta a munkavállaóknak hátrányos túlórák ügyében felszólaló egyet nem…..
TBone 2018.11.28 13:36:10
@Grand Prix 1800: Gyere, sírd ki mgad a vállamon.
"Menekültügyi szempontból rengeteg sebből vérzik a történet. Ami a külképviseleten benyújtott menedékkérelmet, illetve a kérelem benyújtására vonatkozó szándéknyilatkozatot (a kormány állítása szerint ezt tette a tiranai magyar nagykövetségen Nikola Gruevszki) illeti, vannak olyan államok, amelyek…..
TBone 2018.11.22 10:01:39
@Éhesló: Igen, Magyar állampolgárok részére. Nem egy köztörvényes bűnöző részére.
A Corinthiában várja a menekülteljárást Orbán barátja. ..
TBone 2018.11.14 12:04:47
@balcán maxval bircaman: Pont le volt írva az első hírben is, hogy a Maceónok elvették az útlevelét. Anélkül pedig hogyan léphetett be, ráadásul mint menekült, az országba?
Rétvári Bence újra nyilatkozott. Őszinte leszek, Hajnal Gabriella után nagyon keveset várok ha egy oktatással kapcsolatban lévő államtitkár/vezető szólal meg. Ami viszont most történt, az egyszerűen elképesztő! Rétvári Bence kijelentette, hogy: Nincs korszerűbb pedagógia, mint az egyházi, hiszen…..
TBone 2018.11.08 08:13:47
@maxval balcán bircaman: Csak azért, mert pár ókori szakállas kecskepásztor kitalált magának egy szigorú szakállas bácsit, aki égben lakik, azon kívül semmi nem támasztja alá Isten létezését.
Kis hazánkban a legújabb probléma a szemétszállítás, vagy éppen annak az elmaradása. Mint ismeretes, kb két hete röppent fel a hír arról, hogy összeomlóban a szállítócég (Zöld Híd Kft), és kérdés, hogy ki fogja elvinni a szemetet, aminek a díját már előre befizették.…..
TBone 2018.11.07 09:37:10
@maxval balcán bircaman: A szelekív hulladék maffia az önkormányzatok kezében van. Mint a legtöbb hulladékkezelő cég. Nonprofit önkormányzati társaságok végezhetnek már csak lakossági szemétszállítást. De ez téged ne zavarjon.
Az Orbán-rendszer lényege, hogy valamitől vagy valakitől mindenki féljen az országban. Úgy alakították ki a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, hogy akár kormánypárti, akár ellenzéki, akár politikával alig foglalkozó egy állampolgár, valahogy mindig a hátában érezze a hatalom szúrós tekintetét. Vannak…..
TBone 2018.10.04 08:41:04
@maxval balcán bircaman:
Soros pénzét felváltotta az orosz és kínai dugipénz. Sokkal jobban jártunk.
TBone 2018.10.04 08:44:23
@Hollandexxonvaldez: Egy ilyen totalitárius rendszerben te is bármikor kerülhetsz a másik oldalra. Elég ha feljelent a szomszédod, mert csúnyán néztél rá. Akkor aztán nincs aki megvédjen.
Olvasgass kicsit történelem könyveket.
De azért ezt is megpróbálta „magyar érdekként” eladni. Ügyes...
TBone 2018.09.24 09:04:40
@Helga Beauty Salon: A migránsok vödörben fogják elhordani a földet a talpunk alól.
TBone 2018.09.24 09:11:57
@Helga Beauty Salon: A migránsok vödörben fogják elhordani a földet a talpunk alól.
Orbán Viktort megalázták Strasbourgban, ami azt jelenti, hogy a közeljövőben tartani kell a bosszújától. Mindenki félhet tőle, akinek része volt a Sargentini-jelentés elkészítéséhez és elfogadásához. A magyar miniszterelnök azonban a hazai ellenlábasokon is elverheti a port, így eléggé…..
TBone 2018.09.13 06:32:57
@balcán maxval bircaman: Brühühü Soros, Brühühü
A magyar kormányfő korábban sem volt finnyás a politikai szövetségesek keresésekor, de most már szinte mindenkinek a tenyerébe csap, aki pénzt és paripát ígér neki a hanyatló Nyugat elleni küzdelméhez. A türk népekhez ugyan nem sok rokoni szál fűzi a magyarságot, de a történelem és a politikai…..
TBone 2018.09.06 12:19:42
@maxval balcán bircaman:
Nem akarokvitába bocsátkozni veled,depont a liberalizmus az, ami a kisebb állami befolyást propagálja. Az államnaka lehető legkisebb mértékben kell belefolynia az emberek életébe. Vagy részedre annyira teher a szabadság, hogy jobban szeretnéd, az állam minden percedet beossza?
Egy olyan repülőgéppel ment Biskekbe, aminek ez a feladata...
TBone 2018.09.03 15:48:16
@Rettegek mert ballib vagyok: Igen, pl a Szlovákoknak van. Képzeld,ők kormánygépnek vették, nem kellett arról hazudozni, hogy a hadsereg részére veszik.
Volt idő, amikor a szakértelem csak egy trükk volt, a legfontosabb állások betöltéséhez nem hozzáértésre, hanem megfelelő - munkás-paraszti – származásra vagy kis, piros könyvre volt szükség. Ma más világot élünk: piros helyett narancssárga párttagsági kell...
"Nemzeti identitástudatot és keresztény kulturális értékeket" kell ezentúl közvetíteniük az óvodáknak, vagyis immár a 3-8 éves gyerekek is a kormányzati propaganda eszközévé váltak. Orbán Viktor tényleg úgy védi meg keresztény hagyományainkat, ahogy senki más...
TBone 2018.08.07 10:50:48
@ogli dzsí: Szerintem is szar dolog a liberalizmus. Engem is felháborít, hogy a nők szavazhatnak, vagy dolgozni járnak. Sokkal jobb lenne, ha eltörölnék a parlamenti választásokat, és az urad döntenének az ország sorsáról. Mi kisemberek ehhez úgy sem értünk.
Sőt, az állam döntsön helyettünk mindenben. Ki hol dolgozhat, mi mennyibe kerüljön, ki mit olvashat, nézhet a TV-ben. Sokkal boldogabb lenne az életünk.
TBone 2018.08.07 11:02:10
@Fülig José: Te még kiengeded az utcára? Milyen rohadt liberális világban élünk? Hova jutunk így?
TBone 2018.08.07 11:05:39
@Fülig José: Te még kiengeded az utcára? Milyen rohadt liberális világban élünk? Hova jutunk így?
A Nemzeti Kommunikációs Hivatal megmondta: ha a Mikulásünnepségen nincs catering és apu öltözik be Mikulásnak, nem kell közbeszerzés...
TBone 2018.08.01 15:04:46
@Willkommenskultur: Mivel az magánegyetem, nem az állami csecsen lógó intézmény
Tökéletesen az ellenkezőjét állította annak, ami oda van írva, de bízik abban, hogy a szavazói nem tudnak angolul...
TBone 2018.07.19 08:36:29
@Quercus erdész: Komolyan? Még mindig ez a lemez?
1.) Költségvetési vészhelyzet van, ezen is takarékoskodnak. 2.) Az újra „kézi vezérlésűvé” vált pártállam nem tűrheti sem az egyetemi, sem az akadémiai autonómiát, mert ezek szellemi műhelyek adtak otthont az egyéni módon, világra nyitottan gondolkodóknak. 3.) A reakciós, magát „keresztényinek”…..