Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fehalo Faja

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Problémájuk akadt: szembement velük a valóság...
Fehalo Faja 2017.01.02 08:42:58
@RablOrbán:

"Rettegjél csak a migráncsoktól, addig se veszed észre, hogy szétlopják az országot."

Hát igen, nekem is érdekes volt egy közeli rokonomtól azt hallani, hogy "Bizony, félnek az emberek". Aztán felszállt az egyik buszra a sokszáz közül, és elment a bécsi karácsonyi vásárba...
Az elmúlt időszakban, ha velem tartottatok megismerhettétek már a világ leghosszabb repülőjáratait, és a világ legforgalmasabb repülőtereinek tavalyi listáját. Most nem rangsort szeretnék veletek ismertetni, hanem el szeretnélek repíteni titeket a világ 5 legkülönlegesebb repülőtereire. A következő…..
Most írhatnék arról, hogy Rákosi-féle Magyarországon 1949-ben megrendezett Világifjúsági Találkozó jelmondata szerint: „Fiatalok, egyesüljetek, előre a tartós békéért, a demokráciáért, a népek nemzeti függetlenségéért és egy jobb jövőért!” Ezen a VIT-en résztvevők az akkori propaganda szerint, még…..
Elfogtunk egy levelet, amihez egy pfd is járt, benne a Nemzeti védjegybejelentés adatbázisának "tv2 média csoport" kifejezésre és a 2016.04.25 - 2016.05.03 időszakra vonatkozó lekérésekkel, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a tavaly télen már kábelportfólióbővülést ígérő TV2 úgy tűnik, elég fura…..
Megelégelte a Nyílt Kormányzati Együttműködés (OGP) felerészben kormányok, felerészben pedig civilekből álló vezető testülete (Steering Committee), hogy az együttműködésnek tagja lehet a civil szervezetek ellen rendszeresen keményen fellépő Azerbajdzsán, ezért 16 igen, 3 nem és 3 tartózkodás mellett…..
Fehalo Faja 2016.05.06 16:08:30
@Ballib cenzúrázók lidérce 1:

"Soros Gyuri fizetett csicskásai csak teszik a dolgukat...

Lejáratják az országot ahol csak tudják."

Itt konkrétan kikre gondolsz? Csak nem rájuk?

www.atv.hu/belfold/20140930-tele-van-a-kormanyzat-soros-fiokakkal
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
Sok helyen látom és tapasztalom, hogy az emberek milyen hozzáállással vannak a kenyér iránt. Főleg azt a kérdést boncolgatom, hogy melyik a jobb, a fehér vagy a teljes kiőrlésű kenyér egy diétázó számára? Kezdjük azzal, hogy mit is jelent ez pontosan. A fehér kenyér héjatlan búza szemekből készül, a…..
Boris Johnson? Ugyan már... Az igazán kúl városvezetőket Magyarországon kell keresni! Alexandra szemtelenül fiatalon, alig 27 évesen lett humán területért felelős főpolgármester-helyettes Budapesten, és persze sokan azonnal nekiestek, akik nem bírták elviselni, hogy egy fiatal,…..
Fehalo Faja 2015.12.09 19:40:12