Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ru_sama

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Állatnak is csípős 2007.06.10 13:14:00
ru_sama 2008.03.10 20:06:17
Emberek...elnézve ezeket a kommenteket megint rá kellett jönnöm h páran jobban tették volna ha a fán maradnak. Mindazoknak akik beszóltak a görényt védő kommentelőknek a véleményem:
igen te mint roppant intelligens lény, evolució csúcsa eltudod dönteni h vmit megeszel e vagy nem, mert jobb esteben tudod mi az. Ez az állatokra nem igaz. Nem egy kutya pusztult már el, mert 'a hülyéje" nem tudta h az aminek olyan jó illata van és kivan téve a sarokba nem az ő vacsija hanem patkányméreg... ezen is lehet röhögni ha tetszik. Az az állat nem röhögött amelyik elpusztult vmitől amiről nemtudta mi az és megette, mert a gazdája előtte hagyta. A görények ugyanígy. Természetesen az a kis nyomi tarhálni fogja a paprikát mert nem tudja mi az, ezért kell a GAZDÁNAK okosabbnak lennie (elnézést ez szinten felüli teljesítmény egyeseknek), és eldönteni h jó ő kéri de én meg nem adom oda. Pl a görény köztudottan édesszájú és imádja a csokit - ami köztudottan mérgező a kis szervezetének. Gondolom ti, mint szerető gazdik, a cigiből is megkínáljátok egy slukkal ha éppen abből kér, mi? ;) Roppant okos.
Na hát igen a vadon élő göri bizony lehet h megkóstolja a paprikát ha szembejön vele, meg más egyebet is. De a vadon élő göri el is pusztul igen hamar. Ennyi.
Ó és még amit majd elfelejtettem : mert 3 korty víz aztán k*rva sokat használ egy paprika után! A víztől nem fog elmúlni az égés mert az nem veszi el az ízét. Szóval erről megint ennyit.

Örülök neki h vannak olyan értelmes és felelősségteljes gazdik is mint az előttem szóló, akinek érdemes odafigyelni a kommentjére mert nem hülyeséget beszél.