Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laszlo Ador

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 29-én hallgatja meg az Európai Néppárt Orbán Viktort az utóbbi időszak eseményeivel kapcsolatban. A közvélemény azt latolgatja, hogy kizárják-e Orbánékat a Néppártból, vagy még ez előtt a saját lábukon távoznak. A miniszterelnök mindenesetre azt nyilatkozta a távozásukat firtató kérdésre,…..
Laszlo Ador 2017.04.24 19:23:27
@MaxVal BircaMan HJCD: Istvá Tamási:
Most akkor melyikötök a nagyob szar?
Ha összefog a demokratikus ellenzék, Orbán legyőzhető. Ahol megosztottság van, ott még a gyengülő Fidesz is nyerni tud. Az LMP helyzete kritikussá vált. A Jobbik indulása tovább gyengíthette volna a Fideszt. Fontos a pártok és a civilek együttműködése. Gyurcsány Ferenc és a DK nélkül nincs győzelem.…..
Laszlo Ador 2017.04.24 15:21:29
Zseniális stratéga a szocik új reménysége. Nehéz eldönteni: sírjunk vagy nevessünk. Botka László két hónapja úgy jelentette be igényét a miniszerelnöki székre, hogy egyetlen szövetségest sem sikerült találnia az ellenzéki oldalon. Mereven elzárkózik a személyétől az Együtt, a DK, a Moma, a…..
Amióta Magyarország kerítést épített a határon és határvadászokkal toloncolja vissza a menekülőket Szerbiába, sok százan vagy ezren rekedtek a szomszédos országban. Persze csak átmenetileg, mert az embercsempészek előbb-utóbb megtalálják a kerülő útvonalakat. Magyarország…..
Laszlo Ador 2017.02.15 17:59:23
@Ballib cenzúrázók réme 24:
Akkor most,hogy van ez?
A Blog hazudik.
A kormányunk hazudik.
Akkor magyarország a hazugságok hazája?
Laszlo Ador 2017.02.17 00:32:42
@eszkütyü:
@masada: @Cycmen: Nem kell aggodnod:Sem dolgozni sem lopni jönnek,csupán a lányokat eröszakolni!
Okos, de legalábbis meglepő húzásnak tűnik Botka László lépése, hogy elsőként az LMP-vel akar egyeztetni Orbán leváltásáról. Ez máris azt üzeni, hogy a Mesterházy-féle, fideszes kétharmadhoz vezető szektás szövetségépítés ideje lejárt Molnár Gyula pártja és az esélyes miniszterelnök-jelölt szerint…..
Laszlo Ador 2017.02.13 12:53:37
Hetek óta igazából egyetlen fontos kérdés várt megválaszolásra a magyar politikában: újabb mutyikhoz, gátlástalanságokhoz vezet-e az, hogy a Fidesz népszerűsége nő, hogy egyre biztosabban legalább hat évre tervezhetnek. Azt tippeltük, hogy igen, de meglepően sokáig csak…..
Laszlo Ador 2015.12.06 20:31:37
@a nagy hohoohooo: Bravo!!!
Egyet ertek a hohoohooo-ban leirt szöveggel.Itt tart magyarorszag.