Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JolikaTe

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsonyi bevásárlási dömpingben szinte fel sem tűnik, hogy néhány hétvégére ismét visszaállt a régi rend, ugyanis nyitva vannak az áruházak, plázák, kisboltok attól függetlenül, hogy milyen nap van. Az Ipsos minapi felméréséből kiderült, hogy a magyarok döntő…..
JolikaTe 2015.12.06 17:34:12
@Sebestyén Mária: Az az igazán siralmas, hogy ti körömszakadtáig védtek egy olyan húzást, ami miatt ti is szívtok, amit titkon ti is a pokolba kívántok. De mivel számotokra a párthűség az első, így a végsőkig kiálltok mellette, miközben azokat fikázzátok, akik kimondják mindazt, amit legbelül ti is szeretnétek, csak nektek nem lehet.
JolikaTe 2015.12.06 17:43:09
@Proud Mary: Felvilágosítanálak, hogy a munkás minden vasárnap dolgozik. Vagy te hallottál olyanról, hogy bezár vasárnapra az Audi? Nincs ahhoz itt elég hely hogy felsoroljam neked, hányszáz szakma képviselői dolgoznak vasárnap is, de azok valahogy nem érdekelnek titeket, csak és kizárólag a bolti eladók. Még a boltokban is dolgoznak vasárnap, hisz vannak ott biztonsági őrök, raktárosok, sok helyen még árufeltöltők is, csak eladók nincsenek. Ők viszont cserébe a "nagylelkű" zárvatarásért, tovább dolgozhatnak minden nap, beleértve a szombatot is, mert hála a vasárnapi zárvatartásnak, azok az üzletek amik korábban csak 6-7-ig voltak nyitva, többségben már nyitva vannak 8-10 óráig, minden nap. De ez nem kizsákmányolás ám...

Persze ők még mindig szerencsések ahhoz a több mint 2 ezer emberhez képest, akiknek megszűnt a munkájuk, ugyanis ennyivel csökkent a kereskedelemben dolgozók száma a boltbezárás hatására:
index.hu/gazdasag/2015/06/22/vasarnapi_zarva_tartas_tobb_ezerrel_kevesebben_dolgoznak/

Orbán Viktor esetleg felkereshetné ezt a 2 ezer munkanélkülivé vált embert és elmondhatná a gyerekeiknek, hogy idén miért nem kapnak ajándékot karácsonyra.