Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zuzm0

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az égadta világon semmi bajom a vallásos emberekkel. Sőt, az a tapasztalatom, hogy aki igazán, belső meggyőződésből, mélyen vallásos, az a hitéből nem arra merít erőt, hogy másokat kioktasson; mit szabad és mit nem, hanem őszintén örül embertársai boldogságának,…..
zuzm0 2013.01.19 15:19:51
@Wendriner Piroska sakál és balerina: "akkor igenis van" - többször is elolvastam Deák Tamás hozzászólását és a neki címzett választ, de nem egészen értem. Akkor igenis mi van?
Nyilatkozta Dr. Adalbert Rebić katolikus teológus. A Horvátország-szerte erős baloldali és liberális felháborodást kiváltó eszmefuttatás az új kormány szexuális oktatással kapcsolatos tanerőreformjára kifejtett bírálat. Reprezentatív felmérések szerint a lakosság…..
zuzm0 2013.01.10 22:17:16
@Styxx: "öltönyös-kosztümös felvonulást hatékonyabbnak tartanék, de ez legyen a melegszervezetek belügye." - mivel kiviszik az utcára, innen kezdve nem csak az õ belügyük.

Nem mondtam, hogy az állatkínzás jó, vagy bármi hasonló, de ha ez a legfelsõ körök érdeke lenne, idõvel le tudnák nyomni a világ torkán (a többségén). A világot formálják, mint az agyagot, vagy mint, ahogy a gyereket nevelik.

Az oktatásról pedig alljon itt egy nagyon jó cikk: "1990. január 31-én hangzott el ez a beszéd, amikor a szerző átvette New York városának Év Tanára díját." - komlomedia.wordpress.com/2011/09/25/miert-nem-oktatnak-az-iskolak/

Egyébként mi baj van a prûséggel, azokkal akik meghúznak egy bizonyos határt szekszuális téren? Tudom, tudom: ne erõltessék rá másokra a hozzáállásukat és akkor semmi. Viszont mi van, ha õk látnak valami veszélyt, melyet a többség esetleg már nem lát és csak ettõl akarják megvédeni a társadalmat melybe õk is beletartoznak? Van ám olyan szitu, mikor a korlátok a bajtól akarnak védeni.

@jog-ász: "én azt mondom, elfogadom a katolikus álláspontot, csak éljék meg a négy fal között, otthon, és ne legyen kötelező!" - nem is kötelezõ. Ám felhívnám a figyelmet egy érdekes tényre: ez pont a fordítottja, annak ami volt jónéhány évtizeddel ezelõtt. Akkor épp a melegek szekszualitására mondták volna ugyanezt, hogy a négy fal között éljék meg (én most is ezt mondom). Nem érdekes, hogy ez így 180 fokosan megfordult, pár évtized alatt? Vagy ez hasonló, mint a lyukkártyá számítógépektõl eljutni a mai tabletekig? Én nem hiszem. Úgy látom, hogy ez a média és a lobbi következtében változott meg. Ha csak a médiát vesszü alapul, akkor pedig belátható, hogy az nem a többség véleményét tükrözi, hanem a többség tükrözi lassan, de biztosan vissza a média véleményét. Mint mondtam már: nevelés. Ezt sem nehéz meglátni.
Kis túlzással a budapesti melegfelvonulók szélsőjobboldali zaklatóinak a randalírozása tejszínhabos leszbishow ahhoz képest, amilyen durván támadnak a belgrádi homofób huligánok a szivárványszínű zászló alatt vonuló melegekre, leszbikusokra, biszexuálisokra, transzneműekre…..
Egy péterrévei (szerbül Bačko Petrovo Selo; tiszaparti bácskai falu) Auschwitzban elhunyt gazdag zsidó, bizonyos Fischer Mátyás leszármazottai július 5-én nyújtották be kártérítés iránti keresetüket egy amerikai szövetségi bíróságon. 38 millió dollárt követelnek a Magyar…..
zuzm0 2012.07.18 13:41:53
@SZDSZPistike: Nem, nem léceltem le, bár megfordult már a fejemben.
Ha úgy érzed, hogy be kell perelned őket, hát tedd meg. Viszont.
Te (és mások is) ha vettél fel hitelt vagy ha nem, akkor is hitelt törlesztesz. Az adód nagyobbik része megy a hitelek törlesztésére. Ez a 38 milla, csepp a tengerben, nem kell úgy mellre szívni, ha érint is, észre sem fogod venni.
Ők tényleg csak kisebb porszemek és nem sok vizet zavarnak (a követeléseikkel együtt, anyagilag). Semmi különös. Ám amit a bankok, multik, és az egész világgépezet csinál, na az már valami! Ami miatt te is és mindenki más is fizeti a sarcot, az igen! Az ilyesmit nem kell komolyan venni, téged és engem sem igazán érint a dolog (mármint a követelésük), ellenben az igazi rablókkal (a nemzetiségüktől teljesen függetlenül).

Amikor valakik zsidóznak, azt sima gyűlöletből, de talán inkább irígységből teszik, de mi alapján? Hisz ha útálják őket nem azért útálják (bár most már lehet ennyi is elég), mert zsidó, hanem inkább azért mert hatalma, pénze rengeteg.
zuzm0 2012.07.18 14:29:57
@valakitalánvagyok: Te is károsult vagy. Lehet, hogy te nem érzed magad annak, és nem is érdekel különösebben a dolog, de attól még kihat rád. Ha a nagyanyádtól több millió dollárban mérhető vagyont vettek volna el, nyílván most nem így beszélnél :)
zuzm0 2012.07.18 22:29:10
@Bundiboy: Magyarország nem ez miatt fog leszegényedni, ahogy pedig te is írod, ha jogos kapjanak. Azt pedig, hogy hogy jött ki a 38 millió dollár, tőlük kell megkérdezni. Szerintem épp annyira lehet reális is mint amenyire nem.
Az utolsó, tavalyi népszámlálásról még nem találtam hasonló ábrát [Styxx] Örülünk, ha az olvasó veszi a fáradtságot és vendégposztot küld. Rothstein nicknevű kommentelőnk gyakran éles kirohanást intéz blogunk szerzői ellen, illetve a blog szellemiségével szemben.…..
myjesus micsoda csodanap! 2010.06.27 20:19:00
amikor pénteken reggel kiderült, hogy meghalt édes drágám nagymamája, biztosra vettem, hogy anyósomék másnap nem jönnek el a diplomaosztómra. mondtam is nekik pár napja, hogy ha nem jönnek el, azt maximálisan megértem, sőt, kérem is őket, hogy ne hagyják magára az…..
myjesus veszély! danger! pericolo! 2009.09.20 21:02:00
megdöbbentő, hogy rövid időn belül két szeretett ember is, egymástól függetlenül, hozzám fordult új ötletével: jógára, illetve agykontroll tanfolyamra készülnek. ilyenkor sír ám a lelkem. megírtam nekik, hogy mibe is kezdtek bele, de ennél többet nem tudok tenni (?). ők…..
zuzm0 2009.09.24 16:04:23
Szétnéztem az oldalon amire a link utal, háát nem semmik vannak ott, az alap linkről ide:

www.karizmatikus.hu/teveszme.htm

aztán pedig a Baptista szóra kattintva ide juttok:

www.lmrkat.hu/szektak.html#bapt

Szerintem a többség aki olvassa ezt a blogot (a szerkesztővel együtt) lehidal tőle. Nehéz felfognom az ilyesmit, teljesen már nem is tudtam végig olvasni.
myjesus az attól függ... 2009.07.06 08:37:00
egy kosárlabda az én kezemben kb. 3000 forintot ér. egy kosárlabda michael jordan kezében kb. 290 milliót. attól függ, kinek a kezében van. egy baseball-labda az én kezemben kb. 1000 forintot ér. ugyanez thomas mcguire kezében kb. 130 milliót. attól függ, kinek a kezében van. egy…..
zuzm0 2009.07.06 09:13:03
Az önmaga által kinevezett új Világmegváltó Tel-Avivban él. 55-éves, Goel Racon a neve, 32 felesége és 89 gyereke van. Hívei szerint Racon földöntúli képességekkel van megáldva. Minden felesége önkéntesen él vele, egyiküknek sincs oka inségre panaszkodni, mindegyiknek saját…..
a www.40nap.org nagy kihívások elé állít. nem csak arra gondolok, hogy a kemény fizikai munkát végző férjemnek hogyan tudok hús nélküli, mégis „normális” ételt adni… sőt, még a húsmentes étkezés sem készít ki. a szellemi érzékenység, a magamba nézés, az…..
Ifj.Lehoczky József: Bábel tornya!?Isten temploma!?                       Előszó   E füzetsorozat megírását azért kezdtem el, mert újjászületésem (1985.) óta foglalkoztat…..
(FIREFOX böngésző ajánlott az oldal zavartalan olvasásához) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Megerősödve és szinte zsigerből támad az emberekre a félelem, ország és világszerte, és sajnos…..
myjesus hé, te ott! 2008.11.17 09:47:00
kisebb közlekedési fennakadást okoztam, mikor hazafele bicikliztem a suliból, és leesett a hátsó lámpám a zebránál. a szerencsétlen lámpa pirosan villódzott tovább a járdaszegélyen, én meg keserűen néztem odaátról: na, vajon mikor tapossa el egy éppen kanyarodó jármű.…..
A zsidó hit eredetének vizsgálatához vissza kell kanyarodni a zsidó nép eredetére.Izrael a névadó, egy fontos bibliai személy: Eredeti neve Jákób, de Maga Isten változtatta Izraelre, a Vele való találkozás után. (1. Móz.32;28.)Az ő egyik fia Júda, akiről nevezett a "judaizmus"…..
a beteg előkészítve a beavatkozáshoz. a műtő üveg ablakán át látom, éppen felfektetik a műtőasztalra. egy idős, súlyosan beteg asszony a mai első eset. a műtét nem ígérkezik nehéznek, de aprólékos munkát igényel, ezért fárasztó. a bevonuláskor nem szólnak fanfárok,…..
  tegnap óta zsibbadt-örömmámoros-csodálkozós hangulatom van. sosem voltam még ilyen közel egy frissen megtérőhöz. angliában már volt, hogy én hívtam meg embereket gyülekezetbe, akik rendszeresen látogatták is utána a helyet, de nem értesültem jézussal való megrázó…..
myjesus írok, írok, írok... 2008.08.26 11:58:42
ha nem egy csöviszállón ülnék, és nem szorongatna a hétfői pályázati határidő, nem zsizsegnének mellettem a kollégák, akkor biztos elsírnám magam azon a rövid üzeneten, amelyet egy iwiwes ismerősöm küldött ma reggel:"szia, fura, hogy több közös állomás is volt az…..
zuzm0 2008.08.26 18:14:13
myjesus mit tanultam noétól? 2008.07.17 13:38:00
mindent, amit az életről tudnom kell, noé bárkájának történetéből tanultam meg... 1. ne késd le a hajót! 2. ne feledd: mindannyian egy csónakban evezünk! 3. tervezz előre! amikor noé a bárkát építette, még nem esett az eső! 4. légy mindig fitt! még hatszáz éves korodban is…..
zuzm0 2008.07.17 16:07:48
:)
sok idő a pihenésre nem volt, mert a szombat hajnal már a keleti pályaudvaron talált minket édes drágámal és pár teológiás osztálytársammal együtt. tázlárra mentünk két napra. ez egy kis település soltvadkert mellett, ahol a helyi baptisták elkészítettek egy nagyon vagány…..
nagyon szeretem a férjemet. vannak dolgai, amit nem értek meg, de elfogadom. szeretett volna akció filmet nézni, így elmentünk a moziba azzal, hogy én megnézek a kedvéért egy filmet, aztán meg ő az enyémért egy másikat.valamit nagyon elnézhetett, mert megvett két jegyet a hulk-ra,…..
példabeszédeket olvastam a villamoson: példabeszédek 14:30 „a szelíd szív a testnek élete; az irígység pedig a csontoknak rothadása.”példabeszédek 13:18 „szegénység és gyalázat lesz azon, a ki a fenyítéktõl magát elvonja; a ki pedig megfogadja a dorgálást,…..
myjesus a fiú 2008.06.09 11:03:00
nem volt elég a huszonkettedik kerületből pénteken, így visszatértem szombaton is, hahaha. :) a fiú című darabot néztük meg a kultúrházban, amelyet a rózsakert baptista gyülekezet amatőr tagjai adtak elő. a fellépőket az a kolléganőm sminkelte, aki az én fejemet is…..
zuzm0 2008.06.09 12:37:00
végre el tudtam menni a bankba, megváltoztatni a nevem, és betettem azt a pénzt, amit extraként kaptam egy film lefordításáért. és, ha már a westendben voltam, elcsattogtam egy újságoshoz, hogy beszerezzem a piac legigényesebb esküvői magazinját, a "templomi esküvőt".…..