Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RXTX

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint nem múlt el balhé nélkül a Budapest Pride, pedig a tavalyi rendezvény után azt várhatta az ember, hogy idén még kevesebb olyan szerencsétlen lesz, aki jobb dolga híján mocskos buzizással üti el ezt a napsütéses szombat délutánt, és akkor talán jövőre már kordonokra sem…..
RXTX 2014.07.10 07:59:46
@bbjnick:

1) Ha a kuruc.info-n olvasom, akkor kb. tényleg ez a vélemény, de én tudod úgy vagyok vele, hogy inkább megnézem személyesen... Te voltál a Berlinin? Én igen. Te voltál a Bécsin? Én igen. Jártál már Barcelonában? Kb 40km-re egy egész falu erre rendezkedett be, ahol nem dobálnak meg sem a spanyolok, sem a katalánok, ha kézen fogva végig sétál két lány vagy két fiú a Plaza de La Industrian, de ugyanígy Rómában a Colosseum mögött egy egész utcányi szórakozóhely, kávézó színültig tele van, sőt az egész utca és nem mennek dobálózni a digók.
És még sorolhatnám...

Olvasni sok mindent lehet, de a valóság sokszor egészen más...

2) Érdemes lenne összevetni a családon belüli erőszakkal, hogy hány családban alkoholista apuka és/vagy anyuka, a válások számával, az apuka által elkövetett erőszakok számával, amire anyuka szemet huny. De persze ettől függetlenül a buzik többsége (99%) is azt vallja, hogy a gyereknek anyuka és apuka mellett van a helye.

3) Te Kálmán Olgáról, Bolgár Györgyről és tsi-król beszélsz.

3+1) Szodoma? :D Te hanyadik században élsz? De ha már itt tartunk, ha az imádott vallásod legfőbb helytartója azt mondja, hogy "Mégis ki vagyok én, hogy ítélkezzek mások felett?", akkor te mint egy utolsó senki a földi emberek közül, mégis kinek képzeled magad?
RXTX 2014.07.10 11:28:29
@bbjnick:

1) A szemednek akkor higgy , ha nem a médián keresztül látod azt amit látsz. Nekem meg azért, mert én is benne vagyok rendesen ebben a világban.

2) Mert te az 1%-ot látod vonulgatni. Komolyan azt hiszed, hogy Mo. jelenlegi, nem tudom, tippelek 9M lakosa közül össz-vissz annyi a buzi, mint amit a felvonuláson lehet látni? :D :D Wake up Neo. Nem tudom külsőre hogy nézel ki, de ha van egy helyes arcod, egy sportos testalkatod, akkor menj végig az utcán napszemüvegben és figyeld a tekinteteket. Nagggyon meg fogsz lepődni. :) Nem véletlenül mondtam, hogy csak a felszínt kapirgáljátok, annak is csak a harsány túl színes-felszínes rétegét...

3) A buzikat ugyan úgy felhasználják az alapvető értékek rombolására, a saját céljaik elérésére, mint a cigányokat, a koncsitákat, a Májkül Szemeket, stb, sajnos mindig akadnak olyanok, akiket meg lehet téveszteni. Mindig generálni kell a feszültséget bizonyos célok eléréséhez, csak a kirakat nem mindig egyezik a hátsó raktárral...

3+1) Google...
"A homoszexualitásod nem számít. Így vagy úgy mindannyian Isten gyermekei vagyunk, ezért a jócselekvés útján kell haladnunk" - mondta Ferenc pápa a telefonba annak a meleg francia férfinak, aki azért írt neki levelet, mert nehezen tudta összeegyeztetni vallását szexuális orientációjával - írja a Huffington Post.
Az RTL elkezdte előkészíteni Stohl András visszatérését. A jelenleg börtönbüntetését töltő színész-műsorvezető valószínűleg nemcsak anyacsatornájánál kap majd fontos feladatot, hanem az új csatornának, az RTL2-nek is az arca lehet, írja a Bors. A jó magaviselet esetén…..
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..
Annyira közhelyes, hogy "nagy az Isten állatkertje", de erre nem tudunk jobbat kitalálni: egy csávó fogta magát, és egyhuzamban véginézte a Jóbarátok című sorozatot. Steve Misiura azért vállalkozott az embert próbáló feladatra, mert így akarta felhívni magára a…..
RXTX 2009.08.07 14:26:04
@morrisal_: Fröcsögni? :-) Micsoda liberális hozzáállás. Bocs, hogy mást merek gondolni. Még jó, hogy nem "fuck youuuUuu, very very fuck youuuUuu"-t kapok érte...
RXTX 2009.08.07 13:00:31
@ügyfélszolgálatos: Te meg mindenkinek ezt írod :-)
Hunvald György tiszta fejjel gondolhatta végig, hogy polgártársai, akik a múlt héten, a hőség idején kinnrekedtek a VII. kerület forró falai között, segítségre szorulnak. A polgármester tollat ragadott, és a hűvösben papírra vetette intelmeit a kívülmaradottak számára, hogy…..
RXTX 2009.07.20 23:05:58
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
'78-ban még csínján bántak ezzel a Húsvét-dologgal, mint a tegnapi posztból láttuk is. Még a Húsvéti kivánságműsor címébe is valószínűleg csak hosszas gondolkodás után írták be, hogy 'húsvét'. Ehhez képest 1988-ban az MTV kettes csatornája A református egyház húsvéti…..
RXTX 2008.03.25 08:33:56
Végül is népszavazott az ország, valami háromszáz forintos bagatell tételről, három iksz, igen-nem, lila lapok, sok unalmas vágókép. Kit érdekel ez?Ha még a jégtáblán sodródó orosz horgászokat sem kapcsolta egyik országos kereskedelmi televízió sem, miért pont egy…..