Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énlennék

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robin Cook Halálcsapda című regényének fordításán már szörnyülködtünk egyszer. Érdekes módon viszont John Doe beküldésben még nem szerepelt, pedig sokszor fordítják félre, mint említettem is korábban, és persze kommentekben is már volt. Most ez a két téma találkozik…..
Egy a mai napon kelt részletes tájékoztatásában a jászalsószentgyörgyi AGIP benzinkút tulajdonosa a miheztartás végett arról értesíti a lakosságot, hogy a továbbiakban „az általam üzemeltetett és tulajdonomat képező benzinkutat BEZÁROM A ROMA, CIGÁNY KISEBBSÉG…..
Néhány héttel ezelőtt, mikor Szabó II. László sachsenringi hősies tolásáról írtam, bele sem gondoltam egy fontos ténybe. A mester most ünnepli hetvenötödik születésnapját. Hála az égnek másnak eszébe jutott: tegnap a Budapest Sportaréna mellett található SportAgora…..
énlennék 2009.11.06 12:57:58
Eddig sokan csak legyintettek, vagy nem is hallottak róla, mert csak a szélsőséges portálok (Kuruc, Barikád, SzentkoronaRádió) írtak arról, mi történt a Pest megyei Nagykátán szeptember végén. Mindenhol ugyanazt, az állítólag Morvai Krisztinának írt  levelet idézték:…..
Ha már ez egy ilyen nap ... akkor hadd szóljon! Ha már mindenki összeszedte magát a 10 fatuskó okozta látványon, akkor utazzunk Várgesztesről Besencére. Besence egy picike zsákfalu Baranya megyében, a horvát határ mellett. A wiki szerint 128 lakosa van. Ignácz József…..
énlennék 2009.10.30 10:09:15
@Laibach: erre írtam, hogy nincsenek illúzióim, nem fog tőlük jobban menni az ország.
De azt nagyon szeretném, ha ezek, akik most lopnak, legalább egy kicsit kezdjenek el rettegni.
(Persze, a legjobb lenne, ha zárt kapuk mögé kerülnének, mint a Hunvald, vagy kevés másik.)
Urbanista Ilyen lesz a Köki 2009.10.15 07:29:00
Elnagyolt skiccek már tavaly nyáron voltak a Köki Terminálról, aztán a Csillagok háborújába illő metróállomást lebontották (amit egyesek lefényképeztek, mások megfestettek) és most az Építészfórumra felkerültek a 2011-re tervezett központ látványtervei. A D3SIGN…..
Na, nem fog ki rajtunk a poll-r szentimentális mimóza lelke! A színpadon fosta össze magát az álomzenekar billentyűse cikk, de végre megjavult a szavazás modul (a Korg japán technikusai is ezen ügyködtek), szóval semmi sem ment meg benneteket, hogy (újra) elolvassátok nosferato…..
énlennék 2009.10.08 11:42:44
vizit Kanossza 12. – Szétesőben 2009.10.01 07:29:00
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - 11. A gyógyulásom érdekében tett erőfeszítések mellett az idő előrehaladtával exponenciálisan növekvő extra feladatokkal ajándékoztam meg környezetemet. Az ápolók részéről egyre több  türelmet igényelt a…..
  Az elején leszögezem/előrebocsátom/a lábak elé helyezem: a képviselőknek igenis el kell számolniuk a költségtérítéssel és ugyanúgy kell adózniuk, mint bárki másnak.   De.   Az országgyűlési képviselők költségtérítéseinek elszámolásáról szóló…..
énlennék 2009.07.20 12:52:11
@Grift:

nincs mit. :-)
és -elhiheted- nem szívesen.
Sok helyen leütődött a festék, lassan megérdemelne egy új, matt fényezéstBokámig ért a tyúkhúr, kezemben balta volt. A megzavart szúnyogok nem késlekedtek, csípéseikkel is sürgettek, hogy mihamarabb túl legyek az egész bontáson. Hiába állt megroggyanva a majd' száz éves…..
Mintha nem lenne elég a forróság, az Ab is kiosztott tegnap egy nagy pofont. Nem tartható népszavazás a képviselők költségtérítéséről az Alkotmánybíróság (Ab) keddi határozata értelmében. Az Ab határozatában emlékeztetett arra, hogy az Országgyűlés 2009. június 29-én…..
énlennék 2009.07.15 15:51:17
@anti_troll:
Mikola, a jó édes =+%)"+/"Ö)=!(Ü!+)ját neki, a saját testvérét tüntette ki az "év gyógyszerésze" címmel, amikor ő volt az eü. miniszter.
:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
Mekkora gerinctelen férgek ezek, atyaúristen.....
:-DDD
Vazze: lámpavas.
énlennék 2009.07.15 15:54:07
@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!:
Akkor csak-csak lehet valami kis "rendeződés"....
énlennék 2009.07.15 15:57:32
@derelyegrádi szellem:
oké, vettem.
Alacsony fogyasztást ígérő öt különböző autó, egy útvonal, 10 eredmény. Melyik éri be a legkevesebbel?  Vélemények az azonos című írásunkról...
ÁSÉS Brigád Körömvágás 2009.05.21 08:10:00
Férfiak bal kézzel körömvágás elsajátítás képtelenség, csipesz alkalmazása, emiatt körömélek, hegyesség kialakulása. Körömvágó ollót használó ügyesebbek, de azzal mindig köröm EGYMENETBEN levágás próbálás! Nem cakkozás így. Ha nem sikerülés, világvége gondolás…..
Félrefordítások Fix me 2009.05.14 17:52:00
seth_greven beküldése saját bevallása szerint is kicsit eltér a blog eredeti témájától, de volt már erre példa, tehát lássuk:A következő dolog az nem illik klasszikus értelemben a blog profiljába, én mégis megpróbálkozom vele.Eszembe jut az Üvegtigris (1, vagy 2, hirtelen nem…..
Következzen kgl története, aki 18 hónapon keresztül próbált állást találni magának sikertelenül, a végén már kenyérre sem volt pénze. Számítógép programozó/rendszergazda voltam több mint 25 évig, 6 nyelven profin programoztam, további 4 nyelven is eléggé jól, de abban…..
Ilyenkor érezzük, hogy érdemes volt dolgozni. Kuncze Gábor reflektált múltkori posztunkra. Na jó, nem magától, hanem mert Kárász Róbert provokálta tegnap reggeli Mokkában. És végül is nem az egész bejegyzésre, csak az egyik bekezdésére. Meg végül is nem is mondott semmi…..
énlennék 2009.02.03 12:22:42
Harley FLH 1200, ahogy a Bratstyle szeretiMi a japán épített motorok titka? Néhány éve még senki sem gondolt rájuk, ma meg sorra nyerik a custom-bajnokságokat. Egyre terjed a letisztult stílus; már nem csúfolódás, hanem dicséret, ha egy építésre azt mondjuk, hogy japános. 1950-es…..
énlennék 2008.12.05 12:36:53
A forrást közreadja: PErényi A forrást közreadja: Perényi RolandA Miksa császár mexikói kalandjában (lásd például itt, itt és itt) résztvevő osztrák és magyar önkéntesek közül többen is megörökítették a hadjárat eseményeit naplóikban, visszaemlékezéseikben (ezekből…..
Amióta posztolunk a Sztárok a fejükre estekről, azóta megy a találgatás itt a blogon is, hogy ezek a celebek tényleg ennyire irritálóak, vagy csak megvágott, neadjisten megrendezett anyagról van szó. Csakhogy a konkurencián megjelent Csősz Bogi-interjúban a modell azt…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.11.18 09:53:23
Nu, ha eddig valaki esetleg nem tudott volna aludni az izgalomtól, akkor most meg lehet nyugodni: Miley Cyrus valóban fellép majd a Dancing With the Stars döntőjében. Énekelni fog, nem versenytáncolni. Brooke Shields szerint a Lipstick Jungle című sorozatot még nem kaszálta el az…..
Moody Girl megírta nekünk, hogy bosszantja az My Gym Partner’s a Monkey címének változatos fordítása (edzőtársam, osztálytársam, tornatársam) és még ezt is hozzátette: Pedig a "gym" szó egyike azon angol szavaknak, amelyeknél nem győzzük hangsúlyozni, hogy ne…..
Vagy már megint a végtelen valószínűtlenség hajtóművét izzították be az RTL Klubnál, vagy asztrológust alkalmaznak a programtervezéshez. Mert mégis, hogy lehet, hogy Imi pont aznap kezd el nyomozni a hamis rokkantkártyák ügyében a Mátyás téren, amikor rabosítják az RTL Klub…..