Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ydea

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az október 6–15-ig tartó Design Hét Budapest rendezvénysorozat egyik leginkább közönségcsalogató programpontja a Nyitott Stúdiók bemutatója. A tizenhét kiválasztott műhely látogatói betekintést nyerhetnek a tervezési és gyakran a gyártási folyamatokba is, valamint saját szemükkel láthatják, hogy a…..
Első ízben (ám hagyományteremtő szándékkal) rendezi meg a Corvin Rajziskola az urbánus művészet talán legzseniálisabb ünnepét, az ArtPride SketchWalk-ot. Szeptember első szombatján a közös rajzolással egybekötött fővárosi barangolást az intézmény kurrens művészei vezetik majd, végigkalauzolva…..
Kreatívok, figyelem! Újból lehet jelentkezni a 2018-ban immár 7. alkalommal megrendezett, neves Berlin fashion Film Festival-ra. Egy magyar indulóról már tudunk is, aki a tudatos vásárlói döntésekre, az értékekre és a helyi márkákra hívja fel a figyelmet! ..
YDEA Hozz magaddal egy ceruzát! 2017.08.12 07:13:31
A TOMS Hungary és az Art On Me augusztusban közösen segít a Tiszaújvárosi Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak az iskolakezdésben...
Megjelent a Budapest Design Map, a budapesti design szcéna legátfogóbb térképe. Az ingyenes kiadvány mintegy 200 fővárosi helyszínen, 15.000 példányban érhető el...
YDEA Divat, gyártás, CSR 2016.11.11 09:24:58
Szakmai esemény zárta a Design Terminál és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. együttműködését október 14-én, amelynek célja a magyar divattervezők és a gyártók, valamint a megváltozott munkaképességűek és a társadalom közelebb hozása. A projekt keretében – a kapcsolatteremtésen kívül - létrejött egy…..
Programot ajánlunk: Vajon szüksége van egy márkának menedzserre? Milyen feladatokban lehet egy divatcégnek segítségére? Mit jelent egy feltörekvő és egy már sikeres márka számára a PR, branding, kommunikáció, sales és projektmenedzsment? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre fogják keresni a választ…..
YDEA A nő a középpontban 2016.04.25 16:03:10
Az elmúlt évek díjnyertes nagyjátékfilmjei, kasszasikerek, de ritkaságszámba menő dokumentumfilmek is: április 29 és 30-a között rendezik meg – idén először – a Marie Claire Filmnapokat az Allee Bevásárlóközpont mozijában...