Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OtiDog

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai képet Blackhawk küldbe be nekünk: "Az unalom nálam sem volt tétlen, és ezt a képet csináltatta meg velem :) Úgy érzem több opcsal is van benne, mert nagyon zavarja a szememet :) de így hirtelen csak egyet tudok mondani mindenkinek: egyetlen görbe vonal sincs a képen!…..
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
Rossz PC játékok sorozat Wow 2009.02.06 09:28:00
Felhívták a figyelmem, hogy az Index bulvármagazinjában írnak rólam. O.o!Kérem szépen, tudhattam volna, csöcsökkel sokkal nagyobbak a lehetőségek ;)Csak még azt nem tudom, hogy olyan hírek mellett szerepelhetek, mintLábujjszopás: perverzió vagy művészet?Sorra vetkőznek a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.01.30 09:28:48
Ember azt hinné, hogy több mint másfél év után végre megoldódnak ezek a hülye jelenet felvételes gondok, de mindig meglepnek ezek a fránya programok. Anarchy volt a mélypont, de Lula barátnőnk sem adta könnyen magát. Csinálhattam amit akartam, zöld felvételeket kaptam. Próbáltam…..
OtiDog 2009.01.30 15:21:52
@FeketeLovag: Elemgyógyintézetbe?:D
Amúgy freddy ugye csak véletlen hogy egy pornós játéknál írsz arról hogy 'bevágások' készen vannak?:D
Orosz programozók flashjátékkal cikizték ki az elmúlt napok gázválságának másik főszereplőjét, Ukrajnát. A Gas Lord című játékban Putyint irányítjuk, akivel medvéket lőhetünk ki, elpusztítva a Tyimosenkóra és Juscsenkóra bizonyára csak véletlenül hasonlító zombikat.…..
Szilveszter szellemében zárjuk az évet fesztelen robbantgatással. A Boombot hőse egy elpusztíthatatlan lény, akit bombákkal, TNT-vel és más pirotechnikai eszközökkel kell a célba juttatnunk. A játék fizikája egész korrekt, ez adja a kihívást is: akadályokon kell átrobbantani…..
Sonny, a jóarcú zombi verekedései a KMK olvasóinak egyik kedves játéka volt, és most itt a folytatás. Nem tudtam még rendesen kipróbálni, ezért Zoli fedőnevű munkakerülőnket hívom segítségül: „Még csak béta de 4-5 órát így is bele lehet tenni. Sajnos nincs újdonság…..
Nehézsúlyú munkakerülés következik, a Sonny című stratégiai-harci játék (Saricsnak köszönjük a linket). A program a japán szerepjátékokra emlékeztető egyszerű harcrendszerben meséli el a jóarcú zombi címszereplő kalandjait, vagyis elképesztő mennyiségű hullát fogunk…..
A sok logikai játék és reflexpróba után a hardcore gamereknek is tartogatunk valamit: egy olyan szerepjátékot, aminek murloc a hőse. Aki nem tudná: ez a lény a Warcraft-játékok legnyomorultabbika, egy murloc falut kiirtani egyetlen hőssel is ujjgyakorlat, a murlocok vegzálása a…..
NEM, ez nem a borítós nyereményjátékra készült! Ilyen komolyan van. Már tényleg csodálkozom, hogy még miért nincsen Sex Shop Tycoon/Manager vagy ilyesmi. De viccet félretéve, ez az ötlet nem is kell hogy rossz legyen! Ski Parknál biztos jobb. Nézzük mit ígér:Szemetesek. Minden…..
Beindultak már a videók is, kezdenek már szépen gyűlni.Aki lemaradt volna, itt van újra a versenykiírás:-Készíts egy rövid kritizálós videót, ahol egy JÓ játékot próbálsz rossznak bemutatni: Gondolok itt olyanra, hogy pl badarságokba köttök bele, hogy a Super Marioban miért…..
Ez a szar ezeknél a nyereményjátékoknál... Annyi ember megérdemelné, különböző okok miatt... Elkezdtem válogatni és összegyűjteni a favoritokat, volt 52 kép... Aztán újra szelektáltam, volt 39. Aztán 27 és mondtam, nincs tovább, 26 kép lesz a szavazáson és kész. Elég…..
OtiDog 2008.12.14 11:12:15
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Nem kellett sokáig várni az amerikai elnökválasztás után az első obamás flashjátékra: a Zensoft nevű játékfejlesztő cég a választás után alig egy héttel előállt a Super Obama Worlddel. A program egy régi klasszikus, a Super Mario World egy feldolgozása, csak ebben a játékban…..
Emlékeztek még a Hoshi Sagára (esetleg a folytatására)? Furmányosan elrejtett ötágú csillagokat kellett keresni, rengeteg ötlet volt a játékban. Most megjelent a harmadik rész, és bár már kicsit kezd fáradni a sorozat, még mindig nagyon szórakoztató...
OtiDog 2008.09.29 16:15:04
Próbáljátok ki ezt a játékot:www.jatekbarlang.eu/game.php?kod=10088
Öt perc után könyörögni fogjátok a Syobon Actiont.
OtiDog 2008.09.30 13:48:44
ark@elte
Tudom, nekem is ezzel szarozott, ráadásul én még tablet PC nélkül is bírtam cheatelni:D
Csak egy másik Firefox ablak kell hozzá kicsinyítve.
Mindig öröm, ha magyar flashjátékot ajánlhatok, fogadjátok ti is szeretettel Ficsor Gergely alkotását, a Treasure in the darkot. Át is adnám a szót az alkotónak: „A játék lényege, hogy minden szinten meg kell jegyeznünk az adott barlang útvonalát, majd emlékezetből el kell…..
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
A pókerrel mindig úgy voltam, hogy élőben kell játszani, nem számítógépen, de a Governor of Poker mégis nagyon bejött. Szép és aranyos grafika, korrekt játékmenet, sok-sok órára elegendő munkakerülés. Köszönjük RoToRnak, aki beküldte a linket...
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.06.30 14:24:00
A következő bemutatandó játéknak a mentési rendszere szerintem még a "Heat of War"-ét is veri... A jelenetek felvétele egy abszolút rémálom, mert nem lehet szinteket az elejéről kezdeni, csak ott ahol befejezted, vagy kezded a leges legelejéről!És elsőre nem tudhatom,…..
És hogy valami értelmes játék is legyen mára, jöjjön egy logikai-kaland hibrid, olyasmi, mint annak idején a megboldogult Lost Vikings volt. Három szereplőnkkel egy elmeotthonból kell megszöknünk, induláskor mindhárman más szobában vannak. Mindegyikük más speciális…..
Manapság a sok beküldött kép mellett alig tudok kibontakozni, de most egy szuper képet találtam nektek, ez lesz ám a kihívás! A következő képen, kérem szépen, 100 filmnek a címe megtalálható. Én 35-ig jutottam el, lássuk ti hogy haladtok? :)Ha ráklikkelsz a képre megnyílik…..
Keveset kommenteltek :( ..
OtiDog 2008.06.26 09:52:29
Ndani hívta fel figyelmemet a techline.hu-nak a viszonylag aktuális cikkére, ahol a szerzők összeállítottak egy Top 10-es listát. Bár nem játszottam egyik játékkal sem, azért elég szigorúak voltak szerintem. Ha ez a 10 legrosszabb, én mi a fenével töltöttem eddig az időmet? De…..
Valaki a minap disztrojt hiányolt a kommentekben, hát tessék, most megkapja az Elite Forces: Afghant. A játék a régi jó Abuse-ra emlékeztet, de sajnos nem annyira jó (lehetne simább az irányítás és változatosabbak a pályák). A grafika viszont nem rossz, és ideig-óráig egész…..
A Neon Layers könnyed kis levezetés péntek délutánra (tudom, hogy délután postolni olyan, mint beülni egy moziba a film végére, de sajnos ma nagyon sűrűsödtek az egyéb - o tempora, o mores - elkerülhetetlen munkák). Logikai-ügyességi cucc, amiben a különböző színű neoncsövek…..
OtiDog 2008.06.22 08:43:40
Jóskapista
Itt egy filmszereplős Mortal Kombat:
bloody-rage.freeonlinegames.com/
Remélem elég disztroj mert fejleszedős meg szívkitépős kivégzések vannak benne:)