Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gwendir

11 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Motorola újabb termékeivel a Moto X-szel és a Moto G-vel kissé átrendezte a keresők találati lehetőségeit - felbukkannak közben a motoros, vagy MotoGP-s tartalmakkal megtöltött oldalak is... Lehet, érdemes lenne inkább azokkal az oldalakkal foglalkozni...? :) A Moto X…..
Na csapjunk a lovak közé (de csak finoman , mert nem szoktam állatokat bántani). Gyorsan vissza olvastam hol is fejeztem be az utolsó „értelmes” blogbejegyzésemet. Ahogy nézem a szolgáltatok kivesézésénél. Átgondoltam a dolgot és úgy vagyok vele több szót nem pazarolnék rá,…..
Tegnap megjelent  Galaxy S 2-re a hivatalos Jelly Bean tesztverziója. Én körülbelül egy napja használom és eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy néhány apróbb bugot is felfedeztem a rendszerben. Pozitív: 48 Gb ingyenes Dropbox…..
Gondoltam egy gyors postban megosztom mindenkivel.... mintha olyan sokan olvasnának..... hogy erősen gondolkozom azon hogy abbahagyom a blogolást. Úgy néz ki a kutyát nem érdekli amit írok csak azt a pár ismerősömet aki olvassa. Nekik meg fészbúkon is ki tudom postolni egy kicsit…..
WazzEngland Just a perfect day.... 2012.10.13 13:04:37
Muszáj volt ezzel kezdenem. :D (Bocs a minőségért, de a rohadt VEVO-s videókat nem lehet beágyazni... rohadnának meg a VEVO-k, nem mintha nem lenne mindegy hol nézik...) Igaz semmi köze a tegnapi tökéletes naphoz, de ez szerintem egy vidám szám. Beszámolhatok arról, hogy tegnap…..
WazzEngland Én, mint Caretaker... 2012.10.11 22:46:24
Akkor csapjunk bele a lecsóba (hmm.... valamikor kell rittyentenem valami jóféle lecsót, mert nem mostanában ettem és kifejezetten lájoklja a gyomrom :D ) Na de térjünk a lényegre, semmi köze a lecsóhoz. Szerdán elkezdtem első „komolyabb” Angliai melómat és Caretakernek…..
A mai nappal indult útjára Lengyelországban a világ első hivatalos Android 4.1.1 Jelly Bean frissítése a Samsung csatahajójára, a méltán híres Galaxy S III-ra. A szokásos rendszeroptimalizációk mellett természetesen ott figyelnek a Google Now és a Project Butter által nyújtott…..
Gwendir 2012.09.24 14:21:43
@rockdobos: Sajnos semmi, a szolgáltatók még kevésbé szoktak nyilatkozni az update-ekről, mint a gyártók... így nehezebb őket számonkérni.
WazzEngland Csak egy nap..... 2012.09.14 20:09:52
A mai postban valószínűleg nem lesz semmi WOW effekt... (nem mintha eddig lett volna) :D A reggel nagyon korán kezdődött. 2-kor keltünk (és igen a.m. ) és irány dolgozni. Én mondjuk semmit nem csináltam csak az Attila mutatta meg, hogy melyik melóban mi a fontos és a kódokat is,…..
Hallotunk már korábban az Oppo nevű telefonmárkáról? Ha nem, akkor sincsen gond, mivel ez is egyike a tömérdek, Kínán kívül nem igazán elérhető készülékeknek, bár ezen kütyük specifikációit elnézve korántsem vehetők egy kalap alá a többi, "gagyi kínai…..
Igen nagy az esélye, hogy sokan nem hallottunk még ez előtt a SquareTrade nevezetű, különböző elektronikai kütyük kiterjesztett garanciáival foglalkozó cégről. Az említett cég néhanapján finanszíroz egy-egy töréstesztet is, hogy könnyebben megállapíthassa bizonyos eszközök…..
Végre RC2-es fázisba került a Cyanogen Mod 9-es verziószámú változata, szóval a „ROM család” rajongói örülhetnek, hiszen innen már valószínűleg a Stabil jelzővel ellátott verzió lesz a következő lépés. Új funkciót egyébként nem kapott az RC 2 az előzőverzióhoz…..
Az LG már az MWC-n bejelentette a 4X HD-t de júniustól, elsőként Európában kezdi el forgalmazni. A magyarországi premier dátuma még nem ismert, de amint információt kapunk róla közöljük veletek. Azoknak, akik netán nem követik annyira figyelemmel ezeket az eseményeket, felvázolom…..
Gwendir 2012.06.11 04:36:11
Az idei Society for Information Display (SID) alkalmával igen nagyot dobbantott a Tactus Technology az érintőkijelzők forradalmasításával. Mindannyian tudjuk, hogy csupasz üvegpaneleken gépelni mennyire (nem) hatékony a hagyományos laptop billentyűzetekhez képest: a okostelefonok és…..
Hiába a "megvásárolva" felirat, letöltéskor és frissítéskor mégis hibaüzenet? Végre megérkezett a megoldás! A Google Play áruháznak (leánykori nevén Market) már születése óta megvolt az a gyerekbetegsége, hogy olyan alkalmazásokat is felsorolt a sajátjaink között, amelyek…..
Sikeresen befutott a harmadik nevezőnk is a design versenyre Németh Viktor személyében, aki amellett, hogy designol a BacktotheUK blogon is szórja az infókat az öreg Egyesült Királyságról és az ottani életről.Ha nagyobban is szeretnétek megnézni, kattintsatok rá...
Bevallom, én azért sejtettem, hogy őrültek háza lesz hétfőtől, az idei Mobile World Congress első hivatalos napján (február 27-e), de az azért engem is meglepetésként ért, hogy már előtte nap, azaz vasárnap este nem tudtam, hová kapkodjam a fejem, hiszen a gyártók java része…..
Ugyan a Google még 2011 augusztusában bejelentette abbéli szándékát, hogy szeretné felvásárolni a Motorola mobileszközökkel foglalkozó üzletágát (a Motorola Mobility-t), az Egyesült Államoknak és az EU-nak is kellett még egy kis idő, hogy erről a lépésről a saját…..
A Samsung már megnevezte a következő telefont, amely nagy érdeklődésre számít. Ez a sikeres Galaxy S sorozat következő darabja, a Galaxy S és S II utódja, a Galaxy S (GT-I9300) III.  Sokan, jómagam is, nagyon várjuk, hogy láthassuk ezt a telefont, de az már most biztos, hogy erre az…..
Bár ezen a blogon most már igyekszünk elkerülni azt a bizonyos forró kását, amely az Android kontra iOS körül forrong, de vannak olyan horderejű dolgok, amelyekről mégiscsak illik említést tennünk. Ilyen például egy, a Crittercism mobil alkalmazásokat vizslató cég által…..
Gwendir 2012.02.08 12:00:17
@kuzzikan: Elnézést kérek, javítottam az elírást, természetesen az iOS 5.0.1-ről volt szó (a PhoneArena oldalára is rossz került át). Az eredmény lehetséges okairól természetesen lehet elmélkedni, de attól még a számukra rendelkezésre álló adatokból ezek az értékek jöttek ki, tehát tényekre épül. Az meg, hogy esetleg valaki nem küldött nekik adatot... ilyen ez a statisztika, csak abból tud építeni, ami van.
Gwendir 2012.02.08 12:32:48
@kuzzikan: Nézd, a statisztika ugye az adatokra épít, nekik ennyi adatuk volt, ebből csináltak valamit, aminek lett egy számszerű eredménye. Az, hogy ezek az adatok mennyire voltak reprezentatívak, illetve, hogy ezek az eredmények mit sugallnak, mindenki fantáziájára rá vannak bízva. Igaz, hogy én ennek a blognak vagyok a szerkesztője, de az iOS-Android csatában teljesen pártatlan vagyok, mindkettőnek megvannak a maga keresztjei, illetve üdvözítő képességei. :)
Nemrégiben figyelmes lettem egy bizonyos Androidos oldal, az androidcentral.com egy új rovatára, nevezetesen az "Android A to Z"-re, amely rendkívül jó pillanatban került a képbe. Tudniillik, mostanában egyre többször szembesülök azzal a problémával, hogy hiába beszélek…..
Samsung Mob!lerként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a Samsung által készített összes készülékhez hozzáférhetek. Ha időm engedi, akkor szoktam is kérni egy-két eszközt, hogy leteszteljem, hogy mit is tudnak és mennyire használhatóak a mindennapi életben. A legutóbbi…..
Gwendir 2012.01.23 22:17:15
A Google saját ablaka az éjszakai égboltra már készen áll, hogy elinduljon a nyílt forráskódúság útján. A Google Sky Map alkalmazás őrült sikereket ért már el, jelenleg is több, mint 20 millió felhasználóval büszkélkedhet. Nem rossz teljesítmény, tekintve, hogy az app…..
Bizonyára mindannyian voltunk már úgy, hogy ugyan teljesen meg voltunk elégedve a már a telefonunkon meglévő képernyőzárral, de aztán a buszon* ülve megláttunk valakit, akinek a kütyüjén valami olyasféle feloldórendszert pillantottunk meg, hogy mi is rögtön olyat akartunk.…..