Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bétack

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Győzzön a bölcsesség, az ésszerűség, és az ezekre épülő programok! Ideje, hogy befejeződjön az ország leépülése!” – hangsúlyozta Mohamed al-Moqatei jogi professzor pénteken az Al-Quabas napilap hasábjain arra bíztatva a kuvaitiakat, hogy szavazataikkal…..
       A nepáli maoista pártnak, úgy tűnik a csütörtöki választásokat követően megvan az első biztos mandátuma.Az első négy kerületben, ahol idáig feldolgozásra kerültek a leadott szavazatok, két helyen a Nepáli Kommunista Párt, egy-egy helyen…..
Mugabe elnök államilag finanszírozott háborút indíthat a zimbabwei nép ellen, amennyiben sor kerül a választások második fordulójára, vélekedett a minap egy sajtótájékoztatón Morgan Tsvangirai ellenzéki jelölt. A Demokratikus Változásért Párt (MDC) frontembere szerint a múlt…..
Lezárultak este hétkor az urnák, ám számtalan szavazó helység előtt még órákon keresztül sorakoztak a zimbabwei lakosok. Közel 6 millióan jogosultak rá, hogy eldöntsék, maradjon-e hatalmon további öt évre a térség Angliától való függetlenedésében vezető szerepet játszó…..