Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barta Anett

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már kaviccsal felszórt játszóterünk, meg diktátor wc-s nénis is, most pedig a zuglói önkormányzatnak köszönhetően ismét egy használhatatlanná tett játékról kaptunk hírt. Az (egyébként nem vadiúj) EU-s szabály szerint ugyanis kötelező a hinta kilengésének megfelelően…..
Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje jogász, közgazdász, szociológus, reaktorfizikus, agysebész, matematikus, reflexológus és tisztán látó.A Hírcsárda írása. Mogács 1950-ben, 1974-ben, 1982-ben és 1990-ben született, így…..
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
Régen érettségiztünk, sok éve elhagytuk az iskolapadot, sokat felejtettünk, de persze utáljuk, ha kijavítanak minket. Ezzel én is így vagyok. Mivel érzékeny a téma, első cikkemet mindjárt saját szarvashibámmal nyitom, amit 10 évvel ezelőttig én is rosszul használtam, és a…..
Barta Anett 2018.02.09 16:39:40
@Rebus: ugyanezt az oltást kaptam egyszer még:) kicsit brutálisnak tartottam de ezek szerint a hölgy plagizált mást:) ez azért megnyugtat hogy Ő sem magától találta ki a hasonlatot...:) például egyenlőre tortát vágnék mielőtt felszolgálom a vendégeknek stb (bár ez bevallom kevésbé hatásos de kisebb a "brutalitásfaktora") :)
Szendi Gábor oldalát mindig érdemes felkeresni, ha furcsaságokat szeretnénk olvasni. Lauren Geertsen: 10 ok, amiért sosem leszek vegán írásában azért érdemes elmélyedni, mert látszólag egy jól megszerkesztett, tételes érvelésre épülő kis írásról van szó. A felszín mögé nézve azonban egészen mást…..
Az alábbi listán olyan ételeket találsz (a bennük levő vas mennyiségével együtt), amelyek segíthetnek a vashiányos állapot megelőzésében. A vashiány - értelemszerűen - azt jelenti, hogy a szervezetedben nincs elég vas. Megfelelő mennyiségű vas nélkül a test nem tud elég…..
Barta Anett 2018.01.13 05:58:24
@molloy: A zabpehely vízben felfőzve is nagyon finom tud lenni!Mazsolával vagy összetört banánnal, kókuszpehellyel ízestíve!
Subba Mindennapi hősöd 2017.12.28 10:35:11
Arccal a hugyozó kisleány alá becsúszó pöfeteg B)..
Amolyan amerikai stílusú palacsinta sok sok gyümölccsel, kevés csokiszósszal reggelire készült minap. 3 összetevőből áll a palacsinta, és szuper, hogy még tojás sem kell bele. Remek kis táplálék testépítőknek, fogyókúrázóknak. Magas a fehérjetartalma. Regenerálja az idegeket, élénkíti, táplálja az…..
Ha vegánként valaki odafigyel a táplálkozására, akkor kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag étkezéseket biztosít a szervezete számára. Azonban mi is emberek vagyunk és megeshet, hogy valamilyen oknál fogva akaratunk ellenére kórházban kötünk ki.   Ez esett meg velem is még…..
Barta Anett 2017.09.21 09:37:47
@Phteven: A vegán a normális étel, minden ami attól eltér a furcsa.
Barta Anett 2017.09.21 09:44:21
@wrstjnethn: Sok kicsi sokra megy.Igen is számít ha egy tablettával kevesebbet veszel be, és ha csak akkor engedsz az elveidből ha nagyon úgy érzed hogy muszáj.Én laktózt tartalmazó tablettát semmiképp sem vagyok hajlandó bevenni.Addig kérdezősködöm a gyógyszertárban míg kiadnak helyette hasonló hatóanyagú és zselatinmentes tablettát.Vegánként az ember megtanul odafigyelni és értékelni a részleteket/részletekre.
Barta Anett 2017.09.21 09:50:58
@Kéne egy nick... (törölt): Ha az ember kórházban van csak mások tudnak Neki főzni, és 2 vegán főételt meg turmixot maximum 1 óra összedobni, nincs ebben semmi furcsa hogy a szülei gondoskodtak a kórházban lévő lányukról.Otthon főzni mindig jobb, én például sómentesen igyekszem étkezni,gyorskiszolgáló étteremben szinte lehetetlenség, szint mindent sóznak.Talán a kínaiban a rizs (tojás és zöldégmentes, hátulról kell kérni) valami salátával de hát enni meg ugye én is szeretek..:)
Amikor meghallják az emberek, hogy tejtermékeket sem fogyasztok, akkor általában elkerekedik a szemük és groteszkebb lesz az arcuk. :) Na és persze jönnek a kérdések, hogy akkor mit és hogyan helyettesítek, és hogy az biztos nagyon drága. Tény, hogy a növényi tejek drágábbak, mint…..
Barta Anett 2017.08.02 18:06:35
@Rátóti Mutyikos: Méz helyett mehet bele agavészirup, xilit, nádcukor, juharszirup és már vegán is lesz:) De biztos natúran jön át legjobban a dió Íze.
A köznyelv szerint az antiszociális személy magányos, morgós, nem szereti, ha különösebben zavarják a köreit, a pszichopata a nap 24 órájában baltával járja az országutakat, a szociopata pedig Dr. House. Ezeknek a kifejezéseknek a pszichológiában azonban nem egészen ez a…..
Gasztroszex Vallásos nyaral III. 2011.09.02 08:00:00
Ezzel elérkeztünk Vallásos nyaralásáról beszámoló harmadik, egyben utolsó részhez. Végre a beígért véres-beles részletek is kiderülnek, csak aki borzadni, szörnyülködni vágyik, az hajtson tovább. Állatvédők kíméljenek. Ahogy már korábban említettem, levágtuk azt a…..
Barta Anett 2016.11.10 19:17:47
Van, aki el tudja képzelni, napjának egyharmadát azzal tölti, hogy beszerzi a lehető legegészségesebb élelmiszereket, hogy aztán elkészítse őket szintén a lehető legegészségesebb módon? Hogy dührohamot kapjon csak azért, mert nem találta meg kedvenc biojoghurtját, vagy nem…..
Napjaink Minden vadász barbár!? 2006.06.21 18:42:00
Itt élünk az Európai Unióban, ahol a disznóvágáson el kell kábítani a disznókat, mielőtt leöljük őket. Mindezt azért hogy ezzel se kínozzuk az állatokat!Így van ez már minden állat esetében, kiéve a vadon élő állatoknál. A vadászat az más, ott nincsenek tekintettel az…..