Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makacs szennyeződés

0 bejegyzést írt és 912 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fideszes Kocsis Máté és Csampa Zsolt februárban nyújtotta be "A nemzetbiztonsági ellenőrzés új szabályainak megállapításáról" című törvényjavaslatot. Ehhez nyújtott be Demeter Ervin, az első Orbán-kormány polgári nemzetbiztonsági szolgálatokért felelős tárca nélküli…..
makacs szennyeződés 2013.05.07 22:09:40
@Minorkavidor: gyenge próbálkozás. te is jelentgettél valakiről? te is nemzeti-jobboldali MSZMP-s vagy? kis lelkiismeret-furdalás? hát képzeld el, nem mindenki volt olyan szaralak, mint te.
normális társadalomban utolsók lennétek, nem elsők, mint itt.
Idén már május elseje előtt egy nappal a szocializmusban érezhettük magunkat, ugyanis az állami tulajdonú Magyar Turizmus Zrt. eredményt hirdetett Az év turisztikai témájú szakdolgozata című pályázatán, és bizony az "Újszerű témaválasztás" nevű kategória nyertese Orbán…..
makacs szennyeződés 2013.05.02 20:01:42
@Deepthroat: a nap kommentje, hibátlan, köszi. :)

@poszt:

nemes andrea csontig akart nyalni, aztán csak szegény orbán ráhelt alázta meg.
egyszerűen túl ostobenkó volt szegény ahhoz, hogy ezt fölfogja.
ráhelt nem a "ballibek" járatják le, ahogy a türhő tarack baloghot sem, hanem a sima tények.
saját miliője.

nemes andrea túlnyalta a dolgot, és saját tanítványát járatta le. de legalább én remekül mulatok a buta csinovnyikokon. :)
A köztársasági elnöknek nagyon kell vigyáznia minden kiadott szavára, a riporternek meg minden kérdésre. Ez talán túlságosan is érződött Az első év című közös MTVA-TV2-es köztársasági elnöki interjúban, amit vasárnap este mutattak az M1-en. Az elnök úgy vette az…..
makacs szennyeződés 2013.04.29 00:08:36
Utoljára rendezték meg a világ egyik legnagyobb biciklis demonstrációját, a budapesti Critical Masst szombaton. A szervezők szerint ugyanis a felvonulással már elértek mindent, amit akartak. Kürti Gábor és Sinka Károly úgy tippelték, több bringás jött el, mint eddig bármikor,…..
Önmagát valamire is tartó publicista nem áll neki a trash-kultúrát (?) ócsárolni: nem feketepákózik, nem kiszeltündézik, nem elemzi, mivel masszírozták a nézők agyát az Éjjel-Nappal Budapest legutóbbi adásában. Jóérzésű polgár nem jelöl ki magának efféle ellenfeleket,…..
makacs szennyeződés 2013.04.18 19:25:23
@maskep: Biztos vagyok benne, hogy nem is érted, a vicced színvonalából ítélve. :)
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
makacs szennyeződés 2013.04.12 17:59:53
@Ludovikás Levente: egy szubkultúrára igaz ez, egy-egy szakmára, nem a németekre.

konkrétan pl. lízingesek ilyen gyökerek, akiket ismerek, nemzetiségtől függetlenül, általánosabban az ún. üzletemberek, a pénzügyi szektor. az embernem legalja, a jelenkori elit.

a magyarok is, sokszor súlyosabban, mivel itt olyan, hogy normális üzlet, az eleve üldözendő. nem német vonás.

szűk kis lyukon szemléled a világot.
makacs szennyeződés 2013.04.12 18:05:52
@Rebarbaraa: jájj! :D
A milánói dizájn héten mutatták be a helyi ipari formatervezők egyik új produktumát, a Cykno ebike-ot. A 26 kilós szerkezet az első benyomások alapján inkább néz ki motornak, mint kerékpárnak. A vastag kerék, a nagy lámpa, és a vaskos váz azonban a tervezők szerint legfeljebb a…..
makacs szennyeződés 2013.04.12 16:15:55
A HÖK a bölcsészhallgatókért van, működjön együtt velük és védje érdekeiket bárkivel szemben! Úgy gondoljuk, hogy a hallgatói önkormányzatiság akkor működik jól, és akkor tesz a legtöbbet a minőségi felsőoktatásért, ha választott képviselőink minden szinten - így…..
Kész, vége, eldőlt. A Heti Válasz felcímírójával szólva: kiderült. Hogy melyik a világ leghülyébb kormánya, ever. Hát a miénk. Rajzoltak egy harmincötezer oldalas kormány miniszteri rendeletet. Dolgoztak rajta éjt nappallá téve, fűtötte a keblüket a becsvágy és a nemzeti…..
makacs szennyeződés 2013.04.10 17:01:03
@B. Bíró: röhejes, ostoba túlszabályozás.

de köszi, ismét hangosan röhögtünk itt a kollégákkal, hogy mekkora sötét tarackok vagytok. :D

mögszabályoztátok jól eztet is. :D
Mindenki életét meg akarjuk lopni Rétvári Bence, 2013. április 3. nyelvbotlás: ..
makacs szennyeződés 2013.04.08 11:50:21
@Mészáros Laci: miazélopunk meragyurcsányislopott. tehátőahibás.
makacs szennyeződés 2013.04.08 13:31:02
@Mészáros Laci: egész guszta formában nyomod az offolós-relítivizálós trollkodást. attól még persze ez az.
makacs szennyeződés 2013.04.08 14:19:37
@Mészáros Laci: nagyon unalmas kilógó lóláb ez a gyurcsányozós offolás-relativizálás.
tudom, te nem, nem te, álmodtuk.
Talán még emlékeztek, a múltkor írtam arról a bécsi konferenciáról, melyen volt szerencsém meghívottként részt venni. A beszélgetés akkor a határ menti együttműködésről, a munkaerőpiacokról, munkaerő-vándorlás aktuális kérdéseiről szólt. Megígértem, hogy az akkori…..
makacs szennyeződés 2013.04.08 11:24:03
@flash.gordon: miről? :D
olvasd már el.
makacs szennyeződés 2013.04.08 11:25:27
@flash.gordon: erről? miről?
okoskodok? :D
olvasd már el, ne égesd már magad.
makacs szennyeződés 2013.04.08 11:28:53
@flash.gordon: csak most nem.

"Beszéltem már olyan emberrel, aki Aut-ban él 15 éve. Soha nem fogadták azzal egy munkahelyen sem, hogy ő magyar és a lelkiismeretessége miatt veszik fel. Soha nem találkozott olyan osztrákkal, aki lett volna olyan munkahelyen vagy akár hallott volna olyanról, aki tudott volna ilyen helyről, ahol a magyarokat preferálják."

és ezt a poszt sem állította.
Mit ad isten, nem lesz rajta az „egyéni nyugdíjszámlán" az államosított magánnyugdíj-pénztári egyenleg. Orbán Viktor és tettestársai végighazudozták az elmúlt két és fél évet erről az ügyről. Amíg rá nem tették a kezüket a háromezer milliárd forintnyi magánvagyonra,…..
Információink szerint a Sirály és a főváros közti tárgyalásokon Pető György képviselte Tarlós Istvánt. Ez nem meglepő, hiszen a főpolgármester elsőszámú bizalmasáról van szó. De annyi furcsaság és ellentmondás volt a Sirály-ügy körül, hogy Petőnek is jobban…..
makacs szennyeződés 2013.04.08 08:24:27
@Con Storm: "Információink szerint a Sirály és a főváros közti tárgyalásokon Pető György képviselte Tarlós Istvánt. Ez nem meglepő, hiszen a főpolgármester elsőszámú bizalmasáról van szó. De annyi furcsaság és ellentmondás volt a Sirály-ügy körül, hogy Petőnek is jobban utánanéztünk. Egy volt ávóst találtunk."
A brit kormány bevándorlási adatai alapján 18.110 magyar állampolgár kérelmezett társadalombiztosítási számot a helyi hatóságoktól, tanulás vagy munkavállalás céljából. Ezzel a 10. helyet foglaljuk el a bevándorlási listán. Tavaly összesen körülbelül 600.000 kérelem…..
A jereváni rádiós bejegyzéshez, mert azt a videót töröltette az MTVA. A felvételen össze volt vágva magyar és német közszolgálati híradó, hogy plasztikusan látszódjon, hol mit is tartanak fontosnak, közpénzből tájékoztatásnak érdemesnek. És míg nálunk sonka körül…..
makacs szennyeződés 2013.04.04 00:07:30
ProgBlog Értelem és érzelem 2013.04.03 14:06:35
Fenn a létrán áll két walesi,hogy ott majd pár szivart elszí.De a létra széjjelcsusszan,s a két walesi végsőt szusszan.Kék füst írja levegőbe,ami széttör, nem forr össze! Eörsi István - Szigetországi tragédia – 1980(?)     Nem vitás: a határon túli…..
Azt írja a hvg.hu , hogy bármilyen ok vagy gyanú híján is nemzetbiztonsági vizsgálatnak szeretné alávetni a kormány, a rendőröket, igazságügyben dolgozókat, titkosszolgákat. Szóval megint egy finom törvénymódosítás  lehetősége áll fenn. Van aki kimondottan abban…..
makacs szennyeződés 2013.03.29 23:25:18
@zobod: "Mert az ellenzék olyan fontos, befolyásos, jelentős, hogy ellenük már a titkosszolgálat kell, ugye?"

elszundíthattál az eligazításon / misén: az egész nyugati sajtót a magyar ellenzék irányítja. nem tudtad?

"Közvélemény kutatási adatokat láttatok mostanában?"

én láttam, a szavazók fele szerint nincs kire szavazni. ők libsik? vagy ballibek?

egyébként engem hívott ilyen közvélemény kutató, annak rendje és módja szerint megmondtam, hogy csakis a fidesz, mindig a fidesz.

pedig dehogy. :)
csak hát családos ember vagyok, tudod hogy van ez.
Balról Negyedszázadnyi Fidesz 2013.03.29 16:09:57
Ha Orbán Viktornak 25 évvel ezelőtt azt mondják, hogy a Fidesz kétharmados kormánypártként lényegében titokban fogja ünnepelni negyedszázados születésnapját, valószínűleg kinevette volna a jóslat szerzőjét. A Fidesz 25 éve elsősorban nem azt mutatja meg, milyen magasra…..
makacs szennyeződés 2013.03.29 19:41:30
@torró: "Na és mire mentek azok a pártok akiknél nem volt úgymond"diktatórikus vezetés"?"

@Sir Galahad: "Tényleg, mert ügyes volt a provokáció, a rendőrség meg nem tehetett mást, ha tartani akarta magát a jogszabályokhoz. Na és?"

de ismerősek ezek a dumák a szocializmusból!
mire ment a hanyatló nyugat a nagy demokráciájával?
azok a szerencsétlen demokrata pártok, ejj.

és hát mit csináljon szegény állampárti "rendőrség", ha egyszer provokálják őt az ellenforradalmárok, minthogy bevisz gyerekeket, hogy a párt első titkára és az elvtársak nyugodtan ünnepelhessenek? hát mit tudna mást csinálni?

kész is van az új kádár-rendszer, és ti, az új munkásőrök büszkén vállaljátok ezt a szégyent.
Európa szégyene vagytok, újkomcsik.
szánalom.
„Ha cigánygyerekek potyognak az égből, akkor is meg kell teremteni 10 év alatt 1 millió munkahelyet.” – jelentette ki Orbán Viktor 2013. január 23-án Vásárosnaményban. Az üzenet meglehetősen egyszerű, a célkitűzés ambiciózus. Vajon van bármi realitása az ígéret…..
A Gyere Haza Program szervezői nagy derültséget váltottak ki korábban 10 pontjukkal, melyben közhelyeket és – szerintük – megdönthetetlen érveket próbálták meg összeszedni, ami ma egy fiatalt Magyarországon tarthat. Tegnap délelőtt végre „új sebességbe kapcsolt” program:…..
makacs szennyeződés 2013.03.23 12:51:41
@Azbej Tristan: "praktikus tanácsokat adunk az otthoni boldoguláshoz"

azonnal látszik, hogy a maffia újabb sima pénzcsapja vagytok.

normális országban börtönben ülnél te is.

közvetve vagy közvetlenül miattatok, az ilyen bűnözők miatt mennek el innen a legtöbben.
Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója ma a felháborodástól reszkető hangon fordult a nyilvánossághoz. "Épül a Bajnai-adatbázis – fogalmazott. – Egészen elképesztő a módszer a hírek szerint. A hazai média arról adott közlést, hogy a Haza és Haladás Alapítvány…..
Ebben a posztban a hallgatói röghöz kötés körüli mizériát szeretném körbejárni. Kezdjük tehát az elejéről! Adva volt egy probléma, miszerint sor fiatal orvos vándorol ki külföldre, sőt még egy rakás rezidens is ezzel fenyegetőzött.Erre az volt a válasz, hogy akkor majd jól…..
makacs szennyeződés 2013.03.22 14:48:22
@Puskát kellett volna hozni: nincs hát. tandíj sincs, mert máshogy hívjuk.
makacs szennyeződés 2013.03.22 14:59:46
@Puskát kellett volna hozni: ja, meg recesszió nincs még, ha jól értem (negatív növekedés van) oligarchák sincsenek (nemzeti nagyvállalkozók vannak), kommunista fideszesek sincsenek (visszamenőleg nem mszmp-sek már), megszorítások sincsenek, nem is voltak (azok kiigazítások voltak), a forint nem gyengül (negatív erősödés figyelhető meg), nem üldözi el az állampárt a fiatalokat (egy részük marad, a hülyébbje) és így tovább.

ja és tessék, most kiderül, hogy röghöz kötés sincs, mert ezt is máshogy hívjuk.

sajnállak titeket, hogy ez a munkátok.
makacs szennyeződés 2013.03.22 15:01:28
@Puskát kellett volna hozni: "Hívhatnánk tandíjnak akkor azon menne a sírás. Tökmind1. "
:D
:D