Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Avenarius

0 bejegyzést írt és 171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
A köztévé nem gyakran hallgatja meg az ellenzéki mozgalom vezetőit, konkrétan most először fordult elő, hogy behívták egy műsorba az Egymillióan a magyar sajtószabadságért mozgalom egyik képviselőjét, persze csak azért, hogy mondja már el, hogy miért akarják tönkre vágni ezt…..
Avenarius 2012.03.16 20:26:40
@Nem Penny hajója:
úgy tudom, a testvére
    A hír, amelyre megközelítőleg tizenöt éve várunk. Hisz ez a márka az, amelynek olyan fantatikus rajongói vannak Magyarországon, akik barátokkal hozatták be mindig a terméket külföldről. Itthon üzletük nem volt, egy két éve online tudtál rendelni a…..
Avenarius 2012.03.06 18:05:31
@travelnyuszi:
hú, te aztán elkötelezett vásárló vagy. mehetnél önkéntes biztonsági őrnek is a body shophoz. (az lesz a legjobb, amikor a különböző termékek fogyasztói fognak háborúzni egymással. leszóltad a termékemet? te szemét, felkoncollak! bár végül is ez már régen megy a politikában.)

amúgy a márka jó, tényleg welcome!
A kirúgott Galkó Balázs és az önként távozó társulattagok helyét tudósokkal és pándimenzionális lényekkel töltheti fel Dörner György. "Itt mostantól csupa olyan ember lesz a társulat tagja, aki tudja, hogy léteznek másfajta dimenziók, amiket nem tudunk tapasztalni,…..
Avenarius 2012.02.17 11:42:57
@mehet/mégse:
az a szomorú a hozzád hasonló agyfelépítésű emberek gondolkodásában, hogy nem kétkedtek soha, semmiben. ilyen volt például bencsik, amikor 1986-ban cikkeiben a SZU-t éltette, és ilyen most is, amikor egy pillantásra sem bír kibújni orbán seggéből. ejnye-bejnye miniszterelnök úr, ez a mondat soha, semmi pénzért(?) nem hagyná el a száját.

imádjátok dörit, orbán, a fideszt vagy miépet, szívetek joga. de hogy soha ne találjatok kivetnivalót a viselkedésükben! miért nem lehet átlátni: ez a poszt egyszerűen arról szól, hogy dörner faszságokat beszél. nem pedig arról, hogy ki ő, és mit vezet.
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..
Amikor a pasi magát ajándékozza meg karácsonykor a barátnőjén keresztül, egészen addig ártalmatlan művelet, amíg más nézőt nem ránt bele. Ugyanis előzőleg megbeszélték, hogy nem követik ezt az őrületet, nem költenek, és nem vesznek egymásnak semmit. Levélírónk parányit…..
  Hogyan gondozd a pasidat? - Atergó Annamari férfikezelői rovata   Sziasztok Csajok! Egy újabb - lassan évszázados - tabut döntögetünk a mai cikkben, ez pedig nem más, mint a prostítúció; még közelebbről a bordélyház és a lányok. A prostitúció lealacsonyító, a…..
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..
Már épp el akartunk szomorodni, hogy hosszú hetek óta egyetlen írás sem érkezett a kedves kikapcsolódóktól, amikor terméskő csobbant a medencébe és egy ábrázatként derült fel a szerkesztőség arca: levelet kaptunk (lájf! ;-)).Az érintett szolgáltató neve és telefonszáma…..
Avenarius 2011.09.05 16:56:37
@Puch Cavette: touche, ott a pont, valamint +1
A szombati Fehérvár FC–Dunaújváros NB II-es labdarúgó-mérkőzés 88. percében pályára lépett a fiatal tehetség, Orbán Gáspár. A számára jutó 120 másodperccel ügyesen sáfárkodott, volt egy rövid sprintje, egy jó passza, és közös erővel szerelte az ellenfél…..
Avenarius 2011.08.22 11:48:01
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Avenarius 2011.07.28 16:46:39
@tizenot:
get a life, ócska troll.
addict 50 év igazságtalanság 2011.07.11 10:00:00
Idén 50 éves a világ legnagyobb független ember jogi szervezete, az Amnesty International. Az 1961-ben indult egyéni kezdeményezés Peter Benenson, angol ügyvéd nevéhez fűződik, aki ekkor írta meg az „Elfelejtett foglyok” című cikkét az angol „Observer”…..
Kiszel Tünde egy büdös geci! Fluor TomiSzegény Tomi, Vagány You are doing it wrong. Mit szólnak majd a kislánykáák?! Via Napiszar..
Avenarius 2011.05.25 17:15:05
@Keoni: @A szerelő: @Leonard Zelig:
köszi kommentelők, hangosan röhögtem :D az élet mégis szép!

Tomi elnézést kér, de nagyon durván:
velvet.hu/celeb/2011/05/25/fluor_szegyelli/
Kertész Zsolt autószerelő, aki tősgyökeres kamuti, egy teljes évig dolgozott egy 1959-es Danuvia motorkerékpár restaurálásán, de az eredményt látva minden perc megérte. Zsolt, aki a járművet a parkavató ünnepségen is bemutatja majd, elmondta, hogy ő, akár csak a motor,…..
Mielőtt bárki azzal a váddal illetne minket, [IDE MINDENKI AZT A GONDOLATÁT ILLESSZE BE, AMI A POSZT VÉGÉN ELSŐ BLIKKRE AZ ESZÉBE JUT], kategorikus NEM a válaszunk! Nem célunk a vallási alapú szegregáció gerjesztése, sőt az efféle ostoba diszkriminációt is társadalmi…..
Avenarius 2011.04.19 15:47:55
@B_L:
szerintem tök oké, amit mondasz, és menj is nyugodtan oda élni. szaúd-arábia, szudán vagy egy lájtos egyiptom, széles a választék. én viszont, ha megengeded - csaj vagyok - maradnék. köszi.
akkor korteskedj, ha szívedre tett kézzel iszlám országot választanál lakhelyedül, és abban szeretnéd a gyermekeidet is felnevelni.
Avenarius 2011.04.19 16:18:02
@B_L: most már biztos, hogy troll vagy, nézd meg a kommentjeink hangvétele közötti eltérést.

számomra lenyűgöző, hogy valaki ennyire nem érti meg a lényegi különbséget. éspedig azt, hogy nem a kultúra magasabbrendűsége, hanem a szabad választás lehetősége itt a kérdés.

lám, arra, hogy a tiédtől eltérő véleményt fogalmaztam meg, számodra az a releváns válasz, hogy biztosan kurva vagyok, és a kurválkodáshoz való jogomért tüntetek. érved nincs.

válaszodból arra következtetek, hogy számodra tényleg egy muszlim ország lenne az eszményi lakóhely. ott savval nyakon öntheted az asszonyt, vagy a férfirokonokkal összefogva álmában megkéselheted, ha különvéleménye van.
Avenarius 2011.04.19 16:22:25
@"the dragon":
jaja, kétgyerekes anya. avenarius professzor meg egy kundera-hős, csak nem sokan ismerik.
de találkoztam női professzorokkal is az egyetemen.
Mit válaszolnátok arra a kérdésre, hogy szeretnétek-e New York legdrágább lakásában lakni? Jó Burzsuj-olvasóként vélhetően azt, hogy naná, hogyne, mikor lehet költözni? Én viszont most mégis azt tanácsolnám, hogy fontoljátok meg. Hogy miért? Azért, mert láttam a képeket.New…..
Avenarius 2011.03.19 16:09:09
@Avenarius professzor: oké, bocs, előbb kommenteltem és aztán olvastam.. ha 100 évvel ezelőtt csinálták, akkor más.
azért megnézném, aki meg-/kiveszi.
-Ki a következő? Ó, és itt van Baláska, Baláska a Fehéréktől, hát de régen láttalak, hogy megemberesedtél, ez igen! Látszik, hogy jól tartanak. Mi van veled, mesélj!-Igen, Tanárnő - még harmadikban kezdtem el rendszeresen thai-boxolni, és azóta is lejárogatok a terembe a…..
Avenarius 2011.03.02 15:20:58
@Mojzes Pál:

ezek szerint jobbikosnak születni kell, mint cigánynak vagy zsidónak? én azt hittem, azért lesz valaki jobbikos, mert vevő a párt üzeneteire, és mint ilyennek, bizony könnyen sablonosítható a gondolkodása. azt hiszem, az analógiád hibás.

te vagy idióta :)