Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fat23

29 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre befutott ez is, A Comic Conon, San Diegoban debütált a hetedik évad előzetese. Nagy meglepetések ugye nem értek senkit azzal, hogy a Negan előtt térdelő társaságról nem tudunk meg semmit perpill, de fura is lett volna ha ellövik a poént már most. Ellenben ami biztos Ezekiel és Shiva a porondra…..
Holnap, azaz 21.-én startol San Diegoban az idei Comic Con, amire a walking dead fanok rágyúrhatnak, ugyanis 22.-én pénteken végre előzetes. Ugye, hogy mennyire vártuk már ezt a napot? Hallottunk már infókat arról például, hogy minden szereplő részt vesz a forgatásokon, nehogy kibukjon valami infó.…..
Már csak két epizód van hátra az első évadból és attól függetlenül, hogy épp minden szétesni látszik, valószínűleg épp most áll össze. Természetesen berendelték a 2. évadot is, amiben semmi meglepő nincs és az epizódszám is 13-ra növekszik. Az, hogy végre beindul-e a roadmovie, majd 2017-ben…..
20.-án debütál a Dead Rising második epizódja, amihez pattintunk egy kis trailert. Az első rész alapjában véve egy teljesen pofás kis horror vígjáték. Fogalmam sincs mennyire igazodik a Dead Rising játékokhoz, amik az alapját adják, nekem sajnos kimaradtak ezek, de maga a film teljesen…..
Mindig mély alapot ásna egy horrornak Tony Todd szerepe, de jaj... frankón beleszerettem ebbe a trailerbe, a kedvcsináló nekem kedvet csinált. Ezt látnom kell. A náci zombik cápa háton repkednek... mi kell ma a horrornak,ha nem ez? Megmondom, egy beöntés. Viszont ez akár egy jó kis horror vígjáték…..
Épp a minap beszéltem arról, hogy már tele a padlás, meg más is a szellemekkel. Lassan mát tényleg nem merek kezet mosni se, mert a csapból is ezek folynak. Aztán tegnap este nagy unalmamban szembe jött velem a Living and the Dead széria, gondoltam adok neki egy esélyt, hátha... és az első rész…..
Végre itt az első hivatalos kép a Bill Skarsgard által megszemélyesített Pennywise-ról. Úgy tűnik a hidegrázás adott lesz a figurától és a színész által elmondottakból pedig reménykedhetünk, hogy egy új, félelmetesebb teremtményt fogunk látni a vásznon, nem pedig egy Tim Curry utánzatot. 2017…..
Tales from the blog Dead of Summer 2016.07.10 12:55:49
Elrajtolt a nyár legújabb ijesztgetős sorozata, csak egyenlőre az ijesztgetés hiányzik belőle. Ugyanis klisével tele van nyomva rendesen a story, amivel ugyan még hatalmas probléma nem is lenne. A francot se érdekli ha működik, nem? Itt ott még működik is, hiszen egész jól idézi a 80-as évek…..
Angyalok, démonok, papok, vámpírok. Túl vagyunk újabb két epizódon Jesse Custer történetéből és még mindig remekül működik a dolog, annak ellenére is, hogy még mindig építkezik felfele. A tempó viszont határozottan emelkedik részről részre,  ennek köszönhetően az utolsó epizódot már rövidnek is…..
Az ősszel debütáló második évad rövidke trailere rengeteg darabolást ígér ismét. Igen csak várós a történet folytatása...
Tales from the blog Ez vagy Az 2016.07.01 23:38:34
Úgy tűnik végre összeállt a dolog, Megvan Stephen King klasszikusának az újrázós stábja. Gyerekkorom egyik hideg rázós horrora végre új rucit kap. Régóta ment az adok kapok, rendező váltás, szereplőgárda csere, két dolog volt fix, Maine és a genyó bohóc. Aki kicsit is horror párti az nyilván képben…..
Egyenlőre elég kevés infót szivárogtatnak ki a 2017 március 10.-én bemutatásra kerülő új King Kong filmről, de azért már némi morzsát szórogatnak. Ami biztos, hogy Tom Hiddleston és Samuel L. Jackson mellett az eddigi legnagyobb emberszabású érkezik. Az eddigi méretek a 6-9 méter között imbolyogtak…..
A road movie még mindig egy helyben toporog, bár ez nem is tűnik egyenlőre nagy bajnak. Szép lassan azért elkezdenek kibontakozni a szálak és valószínűleg hamarosan nagyobb sebességre is kapcsolnak. Egyenlőre viszont lassú a tempó, de abszolút nem tesz rosszat a sorozatnak és szerencsére a vészes…..
Az összes kurva démon felkötheti a gatyáját, Ash szeptember 23.-án visszatér. Az előző évad három főszereplőjét biztosan újra láthatjuk és a Raimi fivérek közül Ted Raimi is részt vesz a munkálatokban. Nem mellesleg Craig DiGregorio, a sorozat showrunnere még több vért és még több fekete humort…..
Mick Taylor visszatért ismét és amint látszott nem esett át semmilyen kórházi kezelésen. Kedvenc Ausztrál pszichopatánk semmit sem változott az utolsó mozivászonra vitt mészárlása óta, még mindig hadilábon áll a turistákkal. Mi ennek csak örülhetünk, mivel tökéletesen hozza az előző filmek…..
Már két rész lepörgött az AMC újabb saját gyártású képregény adaptációjából és azt kell mondjam én csak ajánlani tudom. Igaz, a legtöbb AMC gyártmánnyal így vagyok, mivel elég sok minőségi sorozatot gyártottak/gyártanak. Elég csak a Breaking Bad-re, The Walking Dead-re vagy a Better Call Saulra…..
Folytatódott Alexandria túlélőinek története és azt kell mondanom még mindig, hogy a 6. évad második fele torony magasan a legjobban sikerült szakasza eddig a sorozatnak. Nagyon jól adagolja a feszültséget, majd hogy nem hibátlanul. Persze fanyalgók mindig akadnak, hiszen mindenkinek megfelelni…..
Baszd ki ... ezzel azt hiszem tovább is léphetnénk az adott epizód jellemzésén. Na jó, talán mégsem, de meg kell hagyni elég pofásan összerakták ismét a dolgot és nagyon is jól működött. Hozzászokhattunk már ahhoz, hogy morális kérdéseket feszegetnek epizódról epizódra, de talán most volt ez…..
Lassan érkezik a Damien című sorozat és mivel is lehetne jobban felvezetni, mint az alapjául szolgáló filmmel, az Ómennel. Természetesen az 1976-os darabbal és nem a remakkel, ami hagyott némi kívánni valót maga után. Nem az a klasszikus értelemben vett horror a mű, viszont…..
Ismét Hétfő van, ismét esik az eső és végre ismét The Walking Dead frissen, melegen tálalva. Mit frissen, tűzforróan.. olyannyira, hogy az ember nyelvét megégeti. Imádom a sorozatot, de ritka, hogy ennyire feszült állapotban álljak fel mikor vége van, most sikerült elérniük ezt is. Csodálkozom, hogy…..
Ismét eltelt egy hét és elérkezett a várva várt hétfő. A legtöbben valószínűleg nem az Oscar díj átadó miatt vártuk, hogy legyen vége a hétnek, bár azért én innen is gratulálnék a nyerteseknek, legfőképp a hazaiaknak! A másik nagy esemény pedig, hogy tovább gördült a holtakat szállító szekér kereke,…..
A hétfők mindig nehezen indulnak, míg az embernek reggel az eszébe nem jut, hogy boldog Walkin Dead nap van. Már is sokkal jobb így szembenézni egy klasszikus hétfővel. Folytatódott a történet, persze ahogy várható volt kicsit lazább tempóban, viszont szerencsére a legtöbb néző két kedvence, Rick és…..
Elérkezett végre ez is és nem csak hogy elérkezett, szó szerint keresztül is hajtott rajtunk a félévad nyitó. Azt hiszem sokak nevében beszélhetek, ha most azt mondom ilyen brutál erős kezdést még nem kaptunk, mivel nagyjából elejétől a végéig maximumon pörgött az epizód. Én az a fajta TWD függő…..
Nyomozó párosunk a héten ismét visszatért, a paródiát mellőzték, viszont akad helyette vér és dráma is. A múltheti kis karikatúra után visszatértünk a rendes kerékvágásba, de mintha egy félkész epizódot kaptunk volna. Félreértés ne essék, tetszett a dolog, csak valami hiányzik belőle. Szerintem…..
Ez az epizód tényleg gyík volt. Régebben is volt egy-egy lazább, kicsit mókásabb rész a sorozatban, de ez most kb olyan volt, mintha önmaga paródiája lenne. Szörnyes epizódok is voltak gazdagon, de ilyenre sem emlékszek, hogy az első 3 percben egyből a képünkbe tolták a mumust, sőt rendszerint…..