Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A plebejus miniszterelnök eljutott a luxus magánrepülőgépezésig és Nagy Imre megtagadásáig...
AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2019.01.03 10:09:10
@Orbán veje: BAROMSÁG !!!!!!

Makron a szavazok 17 %-val a parlamenti helyek 74 %-át szerezte meg. Neki tényleg nincs valódi támogatottsága, ezért akarják meglincselni az emberek. Ha a Francia választási rendszerünk lenne, Orbánnak 95 %- a lenne.
Libertarian Árnyék a sötétben 2018.09.30 06:00:00
Azzal már az egyszeri Fidesz-szavazó sem hitegeti magát, hogy a Fidesz egy tisztességes bagázs volna. Tudja ő is jól, hogy ezek lopnak, látják jól, miként épül-szépül a polgármester háza, miközben a faluban máshol hasraesnek a kátyúban. Az utóbbi években már, amikor éppen…..
AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2018.10.01 19:15:31
@doktor.dikhed: "Lassan ott vagyok, hogy jöhet bárki, aki a "rendszerváltás" után még nem kapott lehetőséget, csak ezek menjenek. Mert most csak itt ülünk a húgyban, a hülyék országában."

Ez a lényeg, jöjjön bárki, de fölleg az arabok, mert ti minden áron iszlamizálni akarjátok az országot, és nem vagytok hajlandok elfogadni, hogy mi NEM AKARUNK iszlám országban élni. Mert ugye Orbánnal nektek kizárolag az az egyetlen problémátok van, hogy nem engedte be az arabokat és nem adta át nekik az országot. Mert egyébbként miden más vitathatatlanul rendben van.
Saját fegyverét fordítják most az európai liberálisok Orbán Viktor ellen. Most úgy tűnik, hogy minden mérsékelt politikai erő a magyar miniszterelnök ellenében kívánja meghatározni saját politikai krédóját. A magyar modell most akár jól is jöhet az európai szocialistáknak, zöldeknek, liberálisoknak,…..
AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2018.09.22 21:17:17
Az új olasz kormánynak kár Orbán Viktorra fecsérelnie az idejét. A magyarországi demokratúra, vagy választási autokrácia gyakorlatilag egypártrendszert jelent. Búcsú a brüsszeli pénzesőtől, a franciák nem kívánnak több pénzt adni a demokrációból csúfot űző magar és lengyel kormánynak...
AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2018.09.02 12:55:12
@Gyorgy007: Es mostmar a Csehek is nacik, mert Orban talalkozott Andrej Babiš-al, aki szinten diktator.
Nem sok orszag maradt, aki nem nacult meg be.
A 888-tól a Nyugati fényen keresztül a hajdani Hír TV-ig sok műsorvezető, riporter és újságíró tudja, milyen érzés olyan szavakat leírni és kimondani, amik után bár erkölcsi fölényt nem, de busás jutalmat annál inkább kapnak. Bár a politikai oldalak különböznek, annyi közös mégis van - vagy volt -…..
A magyar illiberális államot az objektív gyengesége miatt nem méltatja figyelemre az EU, és ebben nem nagyon változott a hozzáállása a migrációs válság hatására sem. Magyarország elhanyagolható méretű gazdasági és politikai befolyással bír Európában, és az EU-n kívülre kerülve még ez is tovább esne.…..
AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2017.12.04 00:34:01
@HaFr: "Magyarország mindig is jelentéktelen ÉS függő marad, EZÉRT sosem lehet szuverénebb, mint most -- sőt "

Ja annyira jelentéktelen, hogy mi védtük meg Europát, és kizárolag magyaroszágon mulik nyugateuropa létezése.
Orbán egykori, évtizedes harcostársa csak nem nyugszik. Plakátfestős késztetései mellett immár hosszú interjút is adott a Simicska Lajos, akit aktív oligarcha korában még lefényképezni sem nagyon lehetett. Azt azonban továbbra sem árulja el: érdemes-e tőle várni a megváltást...
Érdekes közjáték tarkította a legutóbbi Kormányinfót. A két és háromnegyed órányi sajtótájékoztatóból mintegy tíz percben a médiáról beszélgetett Lázár János az Index.hu egyik munkatársával. Az újságíró azt firtatta, vajon Orbán Viktor Tusnádfürdőn meghirdette-é a média elleni küzdelmet. Ezzel…..
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2017.08.02 03:09:49
@herk: "Hiszen a cél közös: egy szebb, élhetőbb Magyarország. Mindenki ezt akarja. Akkor a cél ugyanaz, csak az út más."

EZ ORIASI TEVEDES !!!

Ez csak a nezeti oldal akarja.

A libbantak az orszagot akarjak ELPUSZTITANI. Mindegy nekik, hogy gazdasagilag verik szet, mint a 2010- es allamcsoddel, vagy idegen megszallokat hivnak be, mint 1956-ban az oroszokat, vagy mint most az arab afrikai muszlim megszallokat.
NINCS, ES NEM IS LEHET EGYETLEN KOZOS PONT SEM A KET OLDAL KOZOTT !!
A libbantak csak pusztitani akarnak, a nemzeti oldal meg csak siman elni egy normalis orszagban.
EZT LEHETETLEN EGYEZTETNI !!
AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2017.08.02 11:00:23
@ColT: Mert annyira elmebetegek, akkora a gyulolet a magyarokkal szemben, hogy Magyarorszag pusztulasa fontosabb nekik, mint a sajat eletuk.
Orommel vallalnak, hogy az arabok beozonoljenek, es lemeszaroljak oket is, ha tudnak,hogy a magyaroknak is veguk lesz. ENNYIRE BETEGEK.
Ezert tamadnak BARMIT ami jo az orszagnak, es gondolkodas nelkul tamogatnak mindent ami rossz.
AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2017.08.02 11:11:42
@Indriq: Ehhez mar 1956-ban eljutottunk, mikor liberalisok behivtak az oroszokat.
Akik ma baloldali liberalisnak nevezik magukat ok tartottak fent a diktaturat 40 evig.

MSZMP ---->MSZP

IGEN A MAI DEMOKRATIKUS LIBERALIS ELLENZEK HIVTA BE AZ OROSZ HADSEREGET 1956-BAN HOGY LEVERJEK A FORRADALMAT.
Most is ez terveztek, de egyenlore az arabokat sikerult feltartoztatni.
Egészen ügyes trükkel kelti azt a látszatot Magyarország kormánya, hogy szépen hasít a gazdaságunk. A megrázó kórházi élményeket, a vergődő oktatásügyet megszépítő sportesemények és pörköltfőző versenyek fényében komolyan kell vennünk azt a törvényszerűséget, hogy a korrupció egy bizonyos mérték…..
AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2017.08.01 20:44:36
@rasztaszív: Ha ennyire nepszeru volt ez a kommmunista szennylap, akkor ugyan miert nem tudtak az olvasok eltartani. Az mszp miert nem tartotta el ? Mert hogy ok is megszabadultak tolle.
Szolidaritasbol, az liberalis hivek miert nem vettek belolle egy helyett kettot ?
Persze tudjuk mert senkit sem erdekelt a libbant hazudozas.
Aláírást gyűjt a Momentum mozgalom azért, hogy ne rendezzen Budapest olimpiát 2024-ben. A mozgalom a tervek szerint jövőre a választásokon is indul.   ..
Reggel hat. Sötét van. Hideg. És köd. A fagyott homokon egy kisgyerek teker egy régi, fényét vesztett Fecske kerékpárral. Néha megcsúszik a keréknyomokban megfagyott jégen. Ilyenkor különösebb indulat nélkül annyit mond: „A kurva anyádat”, esetleg ha majdnem elesik még hozzáteszi: „Az isten bassza…..
Városi Kurir Orbán csúcsra jár! 2016.12.03 09:12:32
Orbán az e heti kinyilatkoztatásában odáig ragadtatta magát, hogy kioktatta demokráciából mindazon országok vezetőit, akik nem az általa megalkotott agyrém mentén képzelik el népük jövőjét. Jó szokása szerint most sem kímélte az Európai Uniót, Angliát és Németországot sem, vessenek magukra, ha még…..
A mai tüntetések lementek. Orbán kapott füttyöt, Vona előre menekül és előrehozott választást emleget, civilek és pártok végre és örömteli módon közösen demonstráltak - sok ezer ember előtt. Gyurcsány beszéde volt a legerőteljesebb, de jól szerepelt Molnár Gyula is. Karácsony Gergely úgy érezte,…..
AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2016.10.25 00:14:56
@pamut: Azon a videón pont nem látszik SEMMI, csak annyi, hogy valaki lobálja a kamerát felvétel közben. Ne hogy már azt gondold, ez most akárcsak a legkisebb mértékben is hasonlít arra amikor Gyurcsányista rendörök lövöldöztek az emberekre.
Valami egészen hihetetlen, hogy mennyire összecsinálták magukat a FIDESZ-ben attól, hogy esetleg sokan hallgatnak Juhász Péter hívására, és 23-án elmennek kifütyülni Orbánt. Egyrészt lázasan elkezdtek embereket szervezni: A CÖF viszi a már szokott lengyel vendégtüntetőket, közpénzt nem kímélve…..
Mandiner blog Nekünk van '56-unk! 2016.10.22 11:41:00
Nekünk van '56-unk! Az egyik legjobb dolog, ami a miénk! Ha eszembe jut, mosolygok, pedig rengetegen meghaltak és utána... De '56 csodálatos, mi vagyunk benne, bárki, aki kiment tüntetni, elszavalt egy verset, gyógyított sebesülteket, sőt, még a Molotov-koktélokat is mi dobáltuk, egyszerű emberek.…..
Mindeddig kikezdhetetlennek tűnt A Robert Fico vezette Smer 2012-es hatalomra kerülése után nekilátott hatalma bebetonozásának: saját médiabirodalmat épített ki, állami vállalatok privatizációjával gazdasági hátországát monopolhelyzetbe hozta, a legfőbb ügyész székébe egy lojális jogászt ültetett…..
Fogalmunk sincs, miért erőlteti a kormány és személyesen a kedves vezető a kvóta-ellenes népszavazást. Nem tudjuk, mit kezd a legújabb felhatalmazásával. Az ugyanis biztos: ami az elmúlt egy évben ezzel kapcsolatban elhangzott, az szemenszedett hazugság...
A szólás persze úgy szól, hogy nem minden az, aminek látszik. A kormány Brüsszelnek üzenő óriásplakátjai sem politikai üzenetek, hanem „társadalmi célú hirdetések”. Mármint a kormány és az ő hatóságai szerint. A társadalmi célú hirdetésnek (reklámnak) elég pontos definíciója van: - a közvetített…..
Ha feltesszük, hogy Polt Péter csak a miniszterelnök tenyeréből eszik, akkor Orbán Viktornak nem kell tartania attól, hogy Rogán propagandaminiszter szembeszáll vele, megpróbálja megpuccsolni, szövetséget köt a meggyengítésére...
Előbb kutyás képet posztolt, majd kutyás interjút adott a miniszterelnök, hogy élét vegye a keddi eseményeknek. Lám, befogad egy ki- és összevert kutyát, nem is olyan rossz ember ő. De aztán látták, hogy ez nem lesz elég. És beadtak egy népszavazási kezdeményezést. Amivel…..
AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2016.02.25 04:58:42
Válasszunk Orbán a hibás 2016.01.16 02:00:00
Az ellenzék törvényt sért, sorozatosan. Ki lenne a hibás? Ők akik megteszik? Vagy Orbán Viktor, aki miniszterelnök. Van egy 25 éves adóssága ugyanis a magyar politikai elitnek. Ebből a 25 évben nagyjából 9ben Orbán Viktor volt a Miniszterelnök, egyetlen más politikai vezető sem volt ennyi ideig…..