Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sorokin

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Az élet habos oldala 2008.08.07 15:01:00
 Már mindenki az olimpiáról beszél, pedig a softballnál és a vadvízi evezésnél komolyabb sportok is léteznek. Ilyen például a sörivás, amelynek jeles eseménye a Zebegényi Napok keretében évente megrendezett verseny a Mókusban. A szabály egyszerű: háromtagú férfi-,…..
  „A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz…..
 Folytatódik a Veres vs. Hír TV deathmatch: a legújabb fordulóban a televízió szerint Tóth Viktor, a pénzügyminiszter (sőt, pillanatnyilag a kormány feje) kabinetfőnöke próbálta meg 20 gramm kokainnal lebuktatni a kereskedelmi csatorna két riporterét. Ebben dr. Helmeczy…..
 Van Budapesttől nem túl messze egy falu, ahol zöldek a fák, működnek az utcai kutak, és ott lehet hagyni a biciklit a főtéren lelakatolatlanul. Az ember ebben a korban már nemigen vágyik ennél többre, így aztán nyaranként mi is gyakran vendégeskedünk itt, Zebegényben, a…..
Árokásó Top100 Ágh Attila 2008.07.18 18:11:00
A garbós-oldszkúlszemüveges 'elvtárs' kinézetet mai napig büszkén felvállaló politológus keményvonalasabb nyilatkozataival szokott itt-ott feltűnni, amikben talán Paul Lendvai mellett az egyetlen aki még látja a hosszútávú sikert Gyurcsány Ferenc személyében. Ágh Attila az, aki…..
 Látván, hogy kedves olvasóink mekkora érdeklődést tanúsítanak burkoltan vagy nyíltan saját nemükhöz vonzódó embertársaik iránt, Kínai Kálmán -, aki, mint minden kínai, rendelkezik némi biszexuális hajlammal - mégiscsak kiment a szombati parádéra, hogy felvételeket…..
Tisztelt Magyar Gárda! Az XY újságnak írok egy összefoglalót az idei parlagfűirtásról. A kérdéssel már megkerestem Vona Gábor Urat, aki Önökhöz irányított azzal, hogy erre az e-mail-címre írjak, biztosan választ fogok kapni. Nagyon szeretném felvenni Önökkel a kapcsolatot…..
Az önkormányzati és területfejlesztési bizottság 14 igen, 11 nem és 4 tartózkodás mellett nem szavazott bizalmat Gyenesei István önkormányzati miniszter-jelöltnek.Nézzük, milyen tervekkel érkezett Gyenesei "független" István a…..
A levélíró története szerint ha büntetni kell, akkor felnőttként kezel egy gyereket a BKV, amikor pedig a büntetését személyesen szeretné befizetni, de kiderül hogy elvesztette a csekket, akkor üvöltve zavarják el az Akácfa utcából. És még a rendőr sem segít. Fiamat…..
Egy korábbi posztban már utaltam rá (sajnos több kommentező által félreértett módon), hogy bár mélységesen egyetértek azzal, hogy a BKV nem akarja engedni a bliccelést, nem biztos, hogy a 21. század Európájában erre a legcélravezetőbb, leghatékonyabb, legszínvonalasabb…..
w Ballagó idő 2008.05.09 07:00:00
Mielőtt elmegy nyaralni az egész társulat, illene valami évzáró ünnepélyt tartani. Bizonyítványosztással, ha volna erre alkalmas tanári kar. Ősszel nyilván kezdődik elölről a háború, de most mindenképp rápihennek. Az Előrehozott Választás is aluszik, álmában csenget egy…..
Mandiner blog Bauernél a Lola-T 2008.04.26 04:01:00
 Gyerekkorunk kedvenc játékai közé tartozott az autóskártya. A mindent vivő kártyalap a Lola-T nevű szuperjárgány volt. Ma legördült a futószalagról a balliberális Lola-T, ki is nyomtatták az értelmiség lapjába'.  Bauer Tamás a mai ÉS-ben tökéletesen összefoglalta…..
Hóbelevanc Kirókázott Vuk 2008.04.23 13:00:00
Sokak számára ismerős az a formula, amikor valaki jól bevacsorázik, aztán annak rendje módja szerint jól felönt a garatra, majd mindez a nem olcsó bevitel végül ugyanazon az útvonalon távozik is. Mégis sokan csinálják ezt rendszeresen, mert valahol úgy gondolják, hogy a kívánt…..
w Bazmeg.hu 2008.04.23 06:30:00
A kéz, az magam felé is hajlik persze, mint tartalomipari szakmunkásnak. Nekünk, mint Indexnek és mint internetezőknek, az internetadó nem jó. Hanem rossz. De nemcsak nekünk. Volt szerencsém több képmesében is felvilágosítani a tisztelt népet, milyen csuda dolog az internet. Nemcsak…..
prolitika A magyarok nyilai 2008.04.17 15:12:00
Sokáig törtem a fejem, megnézzem-e. Fenntartásaim vannak a HírTV-vel kapcsolatban. Épp odatévedtem, Civil kaszinó című műsor. Pesty Fekete Doboz Úr, Ulrich atya, Huth Gergely, Mráz Ágoston megváltják a világot.Origóban a jegyiroda újfasiszták által történő felgyújtása…..
 Végre egy értelmes kezdeményezés, amely alapvetően az adófizetőknek, a gazdaságnak, és így végsősoron az egész országnak kedvező. Elég nyilvánvaló, hogy ha nem akarunk még jobban leszakadni immáron Romániához, esetleg lassan Koszovóhoz képest sem, akkor…..
Ryan Giggs nyilatkozatában elmondta, hogy nem állított fel magának semmilyen dátumot, amíg mindenképpen szeretne visszavonulni az aktív labdarúgástól.Mint azt a walesi varázsló kifejtette, rengeteg tényezőtől függ mindez, de elsősorban természetesen a huzamos…..