Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(tesztnick)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abból is látszik, hogy civilek vagyunk, hogy nem tekintjük magunkat az egyedüli civileknek. A Budapest sorsáért valódi aggodalmat érző, és azért valóban tenni akaró, aktív civilszervezetek együttműködéséből született meg a „Számonkérhető budapesti döntéshozókat!” kezdeményezés, mely tulajdonképpen…..
(tesztnick) 2019.10.10 01:25:49
@bozon: Köszönöm a gyors és részletes választ! Már csak arra lennék kíváncsi, hogy ti is aláírjátok? Nem ezen fog múlni a szavazatom, mindenképp Puzsér kapja, csak kíváncsiságból kérdem.
(tesztnick) 2019.10.10 12:24:01
@bozon: Értem, köszönöm!
Ezúttal egy teljesen szürreális ügymenettel boldogít minket az Extreme Digital. Elképesztő, hogy egy hibás készülék cseréjének a doboz logisztikája legyen a kerékkötője! És mielőtt bárki szidni kezdené a levélírót, amiért nem ment azonnal másik üzletbe a dobozával, az pillantson rá az Extrem Digital…..
(tesztnick) 2016.07.04 20:53:43
(tesztnick) 2016.07.04 20:51:10
@Dr.Démonmac1:
Ne őrülj meg, olcsó szírszarok szállítása esetén csomó az EDigi árai a legjobbak. Ingyen visznek mindent lakcímre, pickpontra, csomiautomatára. Kár, hogy zsákos burgonyát nem forgalmaznak, csak tőlük rendelném.
Mi sumérok, etruszkok, kelták, szkíták és hunok, vagyis magyarok, egy emberként ejtünk el egy könnyet, mert a Pestisrácok információja szerint az Echo TV-nél felmondtak Szaniszló Ferencnek, a csatorna alapemberének, az összeesküvés-elméletek Juszt Lászlójának. 2008 augusztusa óta vezette a…..
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..