Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(tesztnick)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abból is látszik, hogy civilek vagyunk, hogy nem tekintjük magunkat az egyedüli civileknek. A Budapest sorsáért valódi aggodalmat érző, és azért valóban tenni akaró, aktív civilszervezetek együttműködéséből született meg a „Számonkérhető budapesti döntéshozókat!” kezdeményezés, mely tulajdonképpen…..
(tesztnick) 2019.10.10 01:25:49
@bozon: Köszönöm a gyors és részletes választ! Már csak arra lennék kíváncsi, hogy ti is aláírjátok? Nem ezen fog múlni a szavazatom, mindenképp Puzsér kapja, csak kíváncsiságból kérdem.
(tesztnick) 2019.10.10 12:24:01
@bozon: Értem, köszönöm!
Ezúttal egy teljesen szürreális ügymenettel boldogít minket az Extreme Digital. Elképesztő, hogy egy hibás készülék cseréjének a doboz logisztikája legyen a kerékkötője! És mielőtt bárki szidni kezdené a levélírót, amiért nem ment azonnal másik üzletbe a dobozával, az pillantson rá az Extrem Digital…..
(tesztnick) 2016.07.04 20:51:10
@Dr.Démonmac1:
Ne őrülj meg, olcsó szírszarok szállítása esetén csomó az EDigi árai a legjobbak. Ingyen visznek mindent lakcímre, pickpontra, csomiautomatára. Kár, hogy zsákos burgonyát nem forgalmaznak, csak tőlük rendelném.
(tesztnick) 2016.07.04 20:53:43
Mi sumérok, etruszkok, kelták, szkíták és hunok, vagyis magyarok, egy emberként ejtünk el egy könnyet, mert a Pestisrácok információja szerint az Echo TV-nél felmondtak Szaniszló Ferencnek, a csatorna alapemberének, az összeesküvés-elméletek Juszt Lászlójának. 2008 augusztusa óta vezette a…..
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..