Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zöldi Anita

24 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye Te is nagyon várod már a tavaszt? Ezt a hűvös és borús időt már mindannyian unjuk, ezért addig is, amíg be nem köszönt kedvenc évszakunk, próbáld meg a lakásodat vagy irodádat - ahol a legtöbb időt töltöd - tavaszi díszbe öltöztetni. Addig is amíg kinyílnak végre a virágok, és elkezdenek…..
Szeretnéd idén egyedi, nem tucat, gyönyörű, ünnepi hangulatú díszekkel feldíszíteni a karácsonyfát? Ha szeretsz saját kezűleg alkotni, és DIY alkotásaiddal kidekorálni a lakást, akkor ideje megpróbálkoznod saját készítésű karácsonyfadíszekkel is! Mutatok pár lehetőséget, melyek remélem megragadják a…..
Sok munkahelyen szokás, hogy az alkalmazottak közösen megajándékozzák a főnöküket, vagy ha nagyobb cégről van szó, akkor a csoportvezetőt, közvetlen felettest. Ha esetleg különlegesen jó kapcsolatot ápolsz a főnököddel, akkor lehet hogy külön is kap tőled ajándékot. Vannak teamek akik csak egy…..
Amikor este a munkából fáradtan és átfagyva hazaesel, az első utad valószínűleg a radiátorhoz vagy a kávéfőzőhöz vezet. Add meg a módját a felmelegedésnek, próbáld ki az alábbi forró italok egyikét, nem csak azonnal átmelegít, de gazdag ízélménnyel is megajándékoz, melyet megérdemelsz egy nehéz nap…..
Nehéz dolgunk van, amikor egy párt, vagy házaspárt kell megajándékoznunk. Néha a saját szüleink is nehézséget okoznak, pláne ha baráti párról, vagy frissen nősült tesóról van szó. Ha külön az egyiknek és külön a másiknak is veszel valamit, figyelned kell, hogy azonos legyen az ár/érték arány, ha…..
Az adventi időszak még épphogy csak elkezdődött, még nem késő nekiállni adventi koszorút vagy karácsonyi ajtódíszt készíteni. Ha eddig nem éreztél indíttatást hozzá, vagy nem találtál igazán kreatív ötletet, akkor az alábbi meglepő, de annál szebb és mutatósabb darabok láttán biztosan megjön hozzá a…..
Jövő héten már advent, ezért úgy érzem, épp itt az ideje hogy elkezdjek karácsonyi dekorációs ötleteket posztolni. :) Szembejött velem a múltkor néhány ötlet a Pinteresten, amit szerintem mindenféleképpen érdemes kipróbálnod, ha szeretsz saját kezűleg dekorációt készíteni. Ezeket otthon fellelhető…..
Egy korábbi bejegyzésben már írtam arról, mivel tudsz meglepetést és garantáltan örömet okozni utazásmániás barátaidnak, szeretteidnek karácsonykor, ha nem vagy abban a szerencsés helyzetben, hogy egy álomnyaralást vegyél nekik. Most arra gondoltam, adok néhány tippet arra, hogy mivel dobd fel a…..
Barátodnak, családtagodnak, esetleg párodnak keresel ajándékot, de már minden jó ötletet "kijátszottál" az elmúlt években, és nem jut eszedbe semmi? Persze van még idő karácsonyig, de ha teljesen tanácstalan vagy, jobb időben elkezdeni az ötletelést. Például ha imád utazni, akkor máris könnyebb a…..
Welcome Home Mézeskalács recept 2016.11.04 18:25:41
Sokak számára elképzelhetetlen a karácsony mézeskalács nélkül (nekem is). Évek óta minden karácsonykor készítek isteni finom mézeskalácsot, melynek a receptjét most megosztom Veletek! Ugyan az utóbbi években leginkább szénhidrátszegény recept alapján különféle paleo mézeskalácsokkal szoktam…..
Welcome Home Otthoni iroda ötletek 2016.11.01 12:58:29
Otthonról dolgozol? Akkor Neked is szükséged van egy nyugodt sarokra a lakásban, ahol kényelmesen és kreatívan dolgozhatsz, és ahol mindennek megvan a helye. Összegyűjtöttem néhány ötletes megoldást!..
Ha éppen lakásfelújítás előtt állsz, vagy egyszerűen csak úgy döntöttél, új bútort csináltatsz, feltétlenül olvasd el ezt a posztot, hogy még időben elkerülhesd azokat a problémákat, melyek akkor fordulhatnak elő, ha teljes mértékben az asztalosodra hagyatkozol…..
Itt az április, a tavasz kellős közepe, csodálatos az idő, virágoznak a fák, isteni virágillat száll a levegőben. Dobd fel az otthonod friss, üde, tavaszi kiegészítőkkel, hogy a komor, hűvös tél után végre a lakásod is fellélegezzen :) Íme néhány ötlet :) Kezdd a hálóban! Az ágyneműd megérdemel…..
Ha engem kérdezel, szerintem mindenféleképpen kell egy ember, aki lebonyolítja az esküvőt, de nem rokon. Egyrészt: a rokonokat hagyni kell szórakozni, ne adjunk nekik feladatokat, amit utána lelkiismeret furdalás nélkül nem tudunk rajtuk számon kérni. Másrészt: mi van akkor, ha a vőfélységgel…..
Sok-sok pár szeretné egzotikus, pálmafás, vakítóan fehér homokos tengerparton eltölteni a nászútját, a tengerben és a medencében fürdőzve, a szikrázó napsütésben csokoládébarnára sülve. Mivel a legtöbb esküvő nyáron van, és a párok rögtön az esküvő után indulnának is a nászútra, nehéz megtalálni…..
Engedjétek meg, hogy saját élményeim alapján bemutassam Nektek ezt a lélegzetelállító szigetet, ahol minden adott egy romantikus nászúthoz! :)..
Fórumokon, Facebookon látom, hogy néhányan - számomra érthetetlen okból - hihetetlenül szomorú és keserű dalokat választanak bevonulózenének, valószínűleg amiatt, mert nem értik az angol szöveget. Ezzel nincs is baj, de a násznépben biztos lesz néhány ember, aki érti, és…..
A nászút kiválasztásánál sok nagyon fontos szempont kerül előtérbe: szép legyen a környezet, közel legyen a tengerpart, legyenek kirándulási lehetőségek, legyen wellnessrészleg a szállodában, stb. De mindenkinek az első helyek egyikén szerepel a biztonság,…..
Sok nászutat tervezgető párral beszélgettem mostanában a megfelelő úti cél kiválasztásával kapcsolatban, és szinte mindegyikük érdeklődve kapta fel a fejét, amikor Mallorcát megemlítettem. "Ó, hát erre nem is gondoltunk!" :) Pedig érdemes számításba venni ezt a szigetet, különösen akkor, ha távoli,…..
Ha nehéz a döntés, hová menjetek nászútra, nézzetek meg néhány romantikus filmet az alábbiak közül. Amellett, hogy egy-egy hideg téli estén összebújhattok egy forró kakaóval egy puha pokróc alatt, lehet, hogy beleszerettek valamelyik helyszínbe is ;) A Corelli Kapitány…..
Zöldi Anita 2016.01.09 19:26:41
@BNati: Kedves BNATI! Köszönjük a tippet! Egy következő blogbejegyzésem épp a hasonló esküvői helyszínekről fog szólni! :) Nagyon jó ötlet így összekombinálni az esküvőt és a nászutat, főleg azoknak a pároknak jöhet jól egy ilyen tipp, akiknek alacsonyabb az esküvőre (és nászútra) szánt keretük, vagy félnek a repülőn, stb.
Karpathosi nászutunk leírásának folytatását olvashatjátok ebben a bejegyzésben. Tartsatok velünk a sziget nyugati partján álomszép strandokon át a sziget leghíresebb városáig, Olymposig! ..
Az a terv, hogy lagzi után rögtön autóba/repülőre pattantok, és irány a fehér homokos part? Nem rossz, de jól gondoljátok át, mielőtt lefixáljátok! Íme néhány tipp, hogy miért ne: Ha repülős utat választottatok, számoljatok azzal az eshetőséggel, hogy megváltozhat a…..
Ha görögországi nászútban gondolkodtok, de nem jutottatok dűlőre még a szigetek között, akkor olvassátok el ezt a kis beszámolót, melyet nászutas szemmel készítettem erről a turisták által alig felfedezett apró szigetről, Karpathosról.  Időjárás Szeptember végén,…..
Mézeshetek blog Üdvözöllek! 2015.12.02 15:09:01
Először is, köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy ellátogattál a blogomra! Bízom benne, hogy értékesnek találod majd azt az időt, amit a bejegyzéseim olvasásával töltesz, és gyakran visszatérsz majd, ha új inspirációra vágysz nászutaddal vagy más jellegű utazásoddal…..