Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zocsak

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Női önkéntesek Pearl Harbornál  Egy svéd holokauszttúlélő egy neonáci tüntetés résztvevőjét vágja fejbe kézitáskájával 1985-ben.   Az első női kosárlabdacsapat a massachusettsi Smith College-ben (1902)  Elspeth Beard volt az első angol nő, aki - három év…..
zocsak 2014.11.27 17:24:03
A kormány nem látja, hogy bármilyen döntés kapcsán az érintettekkel tárgyalni nem valami rendkívüli kegygyakorlás, hanem a normális eljárás része. (Fotó: Huszti István/Index) Pénteken a rendvédelmi dolgozók Parlament elé szervezett demonstrációján szokatlan dolog történt:…..
zocsak 2011.05.10 09:28:07
@Winston Smith: Mi 65-en vagyunk,ebből 2 fő megelőzős.És a többivel mi legyen?
zocsak 2011.05.10 09:28:09
@Matróz Kommandó: Nem egészen igaz. Öt év kedvezményük volt az átlaghoz képest.A 96-os törvény hozta be a 25 év szolgálatot.Többek között azért is,hogy a politikai tiszteket,pártösszekötöket stb,finoman távozásra lehessen bírni.
Van még egy egyszerű kérdésem.Az a Salgótarjáni tűzoltó aki egy gázrobbanás miatt elveszítette a lábát,szolgálati vagy rokkant nyugdíjat érdemel.
Vastagbőr Pintér már csak tudja 2011.05.04 10:10:00
A Széll Kálmán tervben jelentették be, hogy senki nem mehet a nyugdíjkorhatár előtt nyugdíjba, azóta tartanak a tárgyalások a rendvédelmi szakszervezetek és a Belügyminisztérium között. A tárgyalások mellett folyamatosan zajlanak a tüntetések, pénteken jön a következő…..
zocsak 2011.05.04 16:38:58
@Dracon: Soros fizette a tanulmányait nem a párt.Innen tudni ki adja az utasításokat..
zocsak 2011.05.04 16:42:14
@Dracon: Kicsit korrigálnék.Tasnádi soha sem volt rendőr.Biztonsági cége volt és a négy tigris védelmét látta el.Ezt nem akarta a Pintér cégének átengedni.Azóta többet van bent mint kint,de még mindig jobban járt mint az olajtanú.
Mandiner blog Cigányok ideje 2011.05.04 08:41:00
  „Nem is utolsó nép ez az én cigányom: Tűz van bennök, uram, hogy szinte süt, ragyog...” (Arany János: A nagyidai cigányok)   Most, hogy megismerkedtünk a rasszista vizelés tényállásával – sajátos magyar ízt adva ezzel az etnikai konfliktusok évezredes…..
zocsak 2011.05.04 10:05:57
Kettős Mérce Induljon a banzáj! 2011.04.15 13:43:00
Ma elindul a nagy tüntetés hosszú hétvége, nézzük a kínálatot. Este 6-kor egyszerre demonstrál az Alkotmány utcában (mert, ugye a Kossuth téren nem lehet) az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook oldal és a MEGYEK meleg egyenjogúsági mozgalom tüntetése, persze az új…..
A névváltoztatás azért is jogos lenne, mert hazánkban már így is rengeteg a svájci frank, igaz mínuszban. De egyéb előnyei is lennének a váltásnak. Az alkotmányozás során felmerült, hogy ha már Magyar Köztársaság helyett új nevet kell találni, akkor Magyarország helyett…..
zocsak 2011.04.09 18:27:00
Na ennyi volt. Eddig csak program volt, most a Jobbik valóban újra életre kelti a dicső hagyományú Magyar Királyi Csendőrséget.Magyarországon először a szabadságharcot leverő osztrák kormány hozott létre csendőrséget, akkor még "zsandárság" néven. Azt a…..
Bármi is történjék, a lényeg, hogy mennél több cigány mennél rosszabbul jöjjön ki belőle. Döbbenetes, hogy a tegnapi parlamenti ülésszakon Dúró Dóra vette védelmébe a cigányokat, amikor a 15 évesre leszállítandó tankötelezettségi korhatárt támadta.Persze Halásznak…..
Mennyire igaza volt Kövér László házelnöknek, amikor elintézte, hogy az újságírók csak a kijelölt helyeken készíthessenek interjúkat az Országgyűlés épületében! És a pimasz zugfirkászok a világos szabályok ellenére még mindig összevissza cikáznak az épületben, hogy ott…..
Bernie Ecclestone mesterséges esős versenyének ötlete sokaknál kiverte a biztosítékot, annak ellenére, hogy az évek alatt már hozzászokhattunk ahhoz, hogy a brit milliárdostól nem állnak távol a bizarr kijelentések, avagy a meghökkentő ötletelések.Persze szó nincs arról, hogy a…..
Vujity Tvrtko javaslata után, amely szerint az autókban is megtiltanák a dohányzást, a dohányosok egyre újabb területekről szorulnak ki. Vadászat, horgászás és curling közben is le kell majd mondani a füstölésről. A szigorú jogszabály megtiltaná a benzines öngyújtók…..
Nagyon különös, hogy a legváltozatosabb kérdésekben rendkívül gyorsan és hevesen reagáló hazai cigány érdek-képviseleti szervezetek nem csaptak le Orbán Viktor azon víziójára, hogy 15 évre szállítsák le a tankötelezettség korhatárát.Az iskolalátogatáshoz kötött családi…..
Ma a Parlamentben belengetett reformcsomagban megpendítették (vagyis inkább kilátásba helyezték) a fegyveres testületeknél dolgozók korkedvezményes nyugdíjbavonulási lehetőségének megszüntetését. Abszolút logikus, hogy a Lemilbloghoz hasonló fórum ne menjen el szó nélkül a…..
Büntethetőség már 12 éves kortól, tankötelesség mindössze 15 éves korig, és persze a szavazati jog kiterjesztése: a fiatalok jogi helyzetét valamiért újra akarják szabni. (Fotó: Blikk) A Fidesz az elmúlt hetekben három olyan javaslattal is előállt, melyekből az olvasható ki,…..
Nem kéne, hogy megint rólam szóljon a blog. Legalábbis én egyáltalán nem így terveztem.Tulajdonképpen azt sem gondoltam, hogy a decemberi kalandjaink képesek tovább bonyolódni, de láthatóan tévedtem. A házrobbanáson lelkileg lassan valahogy túl verekedjük magunkat -…..
Totális cigány hatalomátvétel? Ha a szavazati jog kiterjesztése meg is valósulna, a cigányság szavazói súlya csak mintegy 2%-kal emelkedne. De még ez sem reális, hiszen eleve kevesebben mennek szavazni. A Véleményvezér blog szerzői őszintén meglepődtek, hogy a gyerekek után…..