Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kandabula

0 bejegyzést írt és 3959 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves Tamás,  egykor együtt rúgtuk a bőrt, én emlékszem rád, ez fordítva valószínűleg nem mondható el, de nem baj. Azt mondod, hogy a magyarok szívesen túlóráznak. Azt mondod, hogy Magyarországon az emberek teljesen önszántukból, minden féle ellentételezés elvárása nélkül, szívesen dolgoznak…..
Bangóné és Kunhalmi honanyák tegnap eltulajdonították a show-t az ellenzék elől. Kiálltak a képviselői irodaház folyosójára, keblükhöz ölelték a két példányban kinyomtatott papírlapot, hogy ország-világ elé tárhassák, mennyire elégedetlenek Kövér házelnök úr garázdálkodásával. A sminkjük hibátlan…..
2018. február 23-án a Mediaworksnél dolgozó Szilvási Zsuzsa a szoljon.hu-ra írt egy cikket, amiben Mészáros János fotóriporter(?) képével megtámogatva énekelte meg, hogy Áldatlan a helyzet a járhatatlanul saras utcák miatt Túrkevén. Sőt, helyszíni riport is született, Szilvási elment…..
Kandabula 2019.02.14 14:01:20
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
Kandabula 2019.01.30 19:56:58
@lenörd hofstadter: igazad van. Az ember (ha már nincs se meleg víz, se fűtés), rákattint a procira, megrendel egy HPS-t, vagy WSD-t, befűti a pákáját, oszt hajrá! Fogadjunk, hogy nem érted mit írtam!
Kandabula 2019.01.30 20:04:22
@lenörd hofstadter: idézlek: "A mai világban a netről kb. 10 perc összebányászni az adott készülék vezérlőkódjait. Ha a proci megy, akkor alapból nem azt kell keresni, hogy miért nem lép tovább, hanem megnézni, hogy melyik érzékelővel állt le, annak a környezetében pillanatok alatt meg lehet találni a problémát. Alapszinten PIC vagy AVR (lehet, hogy mostanában már a kijelzők meg egyéb totálisan felesleges csicsák miatt valami ARM) van az összes ilyen fosban, aki ránézésre nem tudja megközelítőleg a típusát, és hogy milyen lábon minek kell megjelenni, az valóban ne piszkáljon bele." Szegény OS... Ő inkább olvasott valami fontosat.
Az ATV még tavaly nyáron, a Hetek c. lapban jelentette be, hogy új szórakoztató csatornát indítanak. A neve ATV Spirit lett, napi 24 órában sugároz majd gyermek, humor, sorozat, film, dokumentum, reality, kert és barkácsolés témakörökben, az akkori ígéret szerint javarészt vásárolt tartalmakból. A…..
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
Kandabula 2018.12.17 19:26:09
@biancineri101: @Spéter46: tehetségtelen, irigy nullák vagytok. De nyomjátok csak.
  Az Echo TV Sajtóklub c. műsorának hétfői adásában - a szokásos tematikából erősen kiütköző módon - napirendre került a testi érintés kérdése is. Az apropót természetesen a fenti fotó szolgáltatta. Szó esett még a Juncker-puszikról, valamint Demszky Gáborról is, aki a 24.HU-n megjelent…..
Kandabula 2018.11.17 13:35:11
A Mészáros Lőrinc által felvásárolt Mediaworks összes megyei lapja megszavaztatta az olvasóit arról, hogy a Sargentini-jelentés szerintük, esetleg, talán, nem lehet-e, hogy Soros, Gyurcsány, a Sátán és a hazánkra irigykedve fenekedő többi gazemberek együttes műve. De sajnos akárhogy is igyekeztek,…..
Ha a mai események után bárkit megkérdeznének, hogy kik tolongtak a Nemzeti Választási Irodába reggel: kopaszok. Most hogy kik ezek a kopaszok, meg úgy általában mit akartak, az nem ide tartozik, viszont elég nehéz volt letagadni, hogy volt egy pont, amikor úgy nézett ki a folyosó, mint a…..
Kandabula 2016.02.23 18:51:45
         Kövérmagyarországban nem az inherens bajuszmagyar, zsírmagyar, páleszmagyar attitűd a legborzasztóbb, hanem az ugarmagyar tehetségtelenség, ami szétzabálja azt a kilencvenháromezer négyzetkilométert, amin a mindenfélemagyarok osztoznak. Akik ezt az országot kívülről…..
Juszt László perrel akarta eltüntetni Kálmán Olgát a képernyőről - derül ki abból a nyilatkozatból, amelyet Rózsa István, az ATV elnöke osztott meg a Facebookon, válaszul Juszt személyeskedő posztjára. A műsorvezető emellett 44 millió forintot próbált meg legombolni a…..
(Majdnem) szó szerint (kicsit szerkesztettünk rajta) idézzük Majoros művész úr szavait: Felhívtak kb egy hónapja az MTVA-ból (M1), hogy menjek egy műsorba szerepelni. Zenés műsor. Mondom oké. Leszervezték. Jövő hét, beszélgetés, külön nekem hívott vendég, előinterjú,…..
Varnus Xavér kiszáll a Heti hetesből - ez derült ki a Facebookon közzé tett nyilatkozatából, amit a Bors máris lehozott. Íme a kedvenc mondatom: "abba kellett hagynom, mert van ezeknek a műsoroknak néhány olyan szereplője, akik oly vállalhatatlan szellemi mocsarat képviselnek…..
Megjelent egy cikk a Borsonline-on két nappal ezelőtt, amit sok más sajtóorgánum között az Index is átvett, és amiben arról volt szó, hogy a lap megnézte a köztársasági elnök március 6. és április 16. közötti útjairól szóló közbeszerzési beszámolót, és azt…..
Kandabula 2015.07.19 22:18:08
@lutria: lehet, hogy összességében olcsóbb lenne. Fene tudja. Akkor majd mást találnak ki a rongyrázásra.
Kandabula 2015.07.19 22:19:54
@nick papagiorgo: hát... valóban beszarás volt, hogy netán belelát valaki a sumákba.
Kandabula 2015.07.19 22:26:32
@Gál György Ferenc: tök mindegy. Szerintem az országnak arra van pénze, hogy a főnökség pár tagja normális járatokon, első osztályon utazzon. Oszt annyi. Különös tekintettel arra, hogy kevés kivétellel már hónapokkal megelőzően tudják, merre kell utazni.
  Mivel ebben a nyitott és barátságos országban egyre több a hazugság az ügyben, különösen az országot vezető nyitott és barátságos kormány, az azt uraló pártok és politikusok, illetve kifejezetten a nyitott  és barátságos miniszterelnök részéről, ideje hát, hogy…..
Kandabula 2015.06.14 22:32:27
@igazi hős: nagy ping-pong történet ez az egész. Emlékszem, egy időben irigyeltük a Jugoszláviában élő magyarokat, aztán meg ők irigyeltek minket, aztán meg... De voltunk így a lengyelekkel, szlovénekkel, szlovákokkal. Mostanában lassacskán a románokkal is. A lényeg, mindig elbasztuk. Szerény véleményem, amíg nem lesz Eurónk, folyamatosan a fosban maradunk nyakig és azért izgulunk, hogy ne hullámozzon.
Kandabula 2015.06.14 22:50:50
@Kandabula: márpedig Orbán szerint még 20 évig nem lesz Eurónk. Teljesen érthető. Ő és holdudvara igazából Forinttal tudja megszedni magát, amit aztán átvált és csá! Az ország és népe pedig le van szarva. Addig mi jut nekünk? A folyamatos primitív összehasonlítás a többi szerencsétlennel. Lassacskán már annak is örülni kéne, hogy az idetévedt szerencsétleneknek mi vagyunk a Kánaán! Talán példa mégse... Itten egy ország egyszerűen be van csapva!
Kandabula 2015.06.14 23:37:31
@Ortodox: a csehek Európa kedvencei. Más kategória.
A miniszterelnöki rádióinterjú intézményét mintha Orbán Viktor találta volna ki első országlása idején. Utódai átvették a jól hangzó örökséget, majd 2010-ben visszavette tőlük a kezdeményező. Azóta péntek reggelenként, fél nyolc után három perccel felhangzik a…..
A mai poszt legalább annyira szól Hollandiáról, mint Magyarországról (holott a Magyarország és én pályázatra érkezett), ami pedig külön érdekesnek és elgondolkodtatónak találtam benne, hogy mennyire az apró dolgok tudnak hiányozni: a kedvenc étterem, a fodrász, egy jó csapat.…..
Ott ült az a sok jóravaló ember nyakkendőben és nagyestélyiben, a Magyarország Barátai Alapítvány második világtalálkozóján 2015. május 9-én Budapesten és mind komolyan bólogattak, amikor Orbán elpuffogtatott pár frázist arról, hogy a világ a káoszba süllyed, Európa…..
Kandabula 2015.05.14 17:51:33
Ezek szerint még lehet ezt fokozni. A TV2 először leadta azt a hírhedt jelenetet, amiben az Éden Hotelben Gábor szexre próbálja kényszeríteni Nórit, majd a csatorna kiadott egy hivatalos közlemény, ami szerint nem történt erőszak, hiszen azt azonnal megakadályozták volna, majd…..
Kandabula 2015.04.28 20:04:35
Ha ez a Zoltán által küldött és köszönettel fogadott fotó valódi, akkor a Fardi-Újbest derbi felirat megalkotója tökösebb gyerek, mint John McClane és Borat együtt. Aki egyszerre képes belegázolni a két legagresszívebb fociszurkolói táborba, az tud élni. Rövid ideig, de addig…..
Elveszített egy mandátumot és sorozatban a harmadik országgyűlési körzetet a Fidesz. Első egyéni mandátumát nyerte a Jobbik. Régi káderrel kaptak ki a szocialisták. A tapolcai eredmény különösebben váratlan nem volt (a Fidesz várható vereségéről itt írtunk), a kormányzást…..
A Felsőtárkány (például) egy éve betiltott ál-bróker céget hirdet, 2011 óta százmilliókat kapott sportfejlesztésre, négy kiemelt utánpótlás csapata meg idén 76 meccsen 845 gólt. A főszponzor előzetesben, a futballklub máig egy piramisjáték nevét viseli, a százmilliós pályaberuházás keretében,…..