Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyafi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sem a CIB, sem a K&H nem tud magyarázatot adni, hogy lett a Viktor számlájára 2 hete átutalt 25 ezer forint. Elképzelhető, hogy már a kábeltolvajok dézsmálják a bankszektor infrastruktúráját? Ha még nem, akkor mikor?Mélységesen fel vagyok háborodva, hogy a mai világban ekkora…..
Naiv ügyfél 600 ezer forintért igyekezett korát megelőzve csatlakozni a 3D-s forradalomhoz (vannak már egyáltalán 3d-s tévéműsorok? tuttifrutti?), de novemberi Panasonic plazmatévéje egy hét után kapcsolóproblémával elhunyt, amit azóta is "javítanak":Novemberben…..
Egy nemlétező hitelkártya nemlétező tartozásai miatt a Budapest Bank szépen önállóan elkezdett pénzt levonogatni ladista számlájáról, aki csak pislogott mint az átvágott naiv ügyfél legszebb mintapéldánya. Kezdeném a múlttal: a kétezres évek elején volt egy Budapest Bankos…..
Végre egy pozitív hír a nyomasztó gazdasági környezetben, távol még a világvége! A Budapest Bank például hamarosan megtelik pénzzel, így lakossági és üzleti ügyfeleik papírfecnijeire sem lesz már szükségük. Hogy soha többet, még véletlenül se fizessen be pénzt senki,…..
Valószínű, hogy  nem klasszikus danonizálódással szembesítettek minket Magyarék,  inkább egy hibás töltés eredményeként került az eredeti 100 grammos csomagolásba a jóval kevesebb zsíros kenhető dolog, vagy a másikba több (amit eddig nem tudtunk volna a…..
A Homár se gondolta volna, hogy a "válság" nem vitte el az üdülésijogturizmust, de nem. Sőt, még emberek is vannak, mint Feriék, akik befizetnek egy "nyereményhétvégére", hogy aztán többórás agymosásért fél nap kárpótláswellnessz után utcára tegyék…..
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
Van az úgy, hogy az ember nem találja a megfelelő szitokszavakat egy-egy döbbenetes eset láttán, pedig igény lenne rá. Na, én is így jártam, mikor megnéztem ezt a felvételt, amit Madbalee küldött. Rengeteg autós videót láttam, volt köztük néhány igazi állat, de ez a sofőr a…..
gyafi 2009.03.19 11:14:05
@Kifordított kacagány:
Szerintem heccelték egymást, hogy: átmegyünk, nem megyünk, fogadjunk, hogy át merek menni...
A bevásárlóközpontok tepernek a vevőkért, ehhez képest a MOM egyenesen elüldöz, az Árkád meg plusz 1 órányi ingyen parkolással próbálja magához vonzani a vásárlókat, de nem csak úgy, jófejségből. Vásárolni kell hozzá, mégpedig nem is akárhogy. Már az Árkádba…..
Igazi szómágia a Pannon "korlátlan" mobilinternetje: a szolgáltatás kábé olyan, mintha az ügyfél azért fizetne, hogy kiihasson ugyan egy úszómedencényi vizet, de közben kiderülne, hogy csak egy szívószálon keresztül teheti ezt meg. Bnx állítja, hogy nem fájl- és…..
A Vodafone-nál Balteus szerint még mindig divat hóközi befizetés címen basztatni a külföldön tartózkodó előfizetőket, ráadásul a számlázás és az ügyfelek eligazitása is komoly logisztikai gondokat jelent nekik: Október 28-án épp külföldről tartottam hazafelé, s…..
Nem tilos az Ä 2008.05.22 15:51:00
Nem tilos az ä!!! Mitha megváltoztak volna a budapesti utcatáblák a napokban. A pöttyök egyre csak terjednek. Te láttál már? Ha találkozol vele, fényképezd le és küldd el a blogra. A jelenség megosztja a közvéleményt, egyesek valamilyen új közösségi…..
gyafi 2008.07.11 22:48:58
Ránk jár a rúd azzal a poszttal, amiben egy felháborodott vevő arról számol be, több barkácsáruházban és hipermarketben olyan hosszabbítót akartak neki eladni fűnyíráshoz, amit kültéren tilos használni, mivelhogy beltéri. És ez ugye életveszélybe is sodorhatja a…..
Van, aki csak most vette észre, hogy a Pannon mostanában értesítés nélkül emelgeti tarifáit. Nem is került volna be a levél, ha nem 100%-os lenne a meglepetés:Jómagam több, mint 10 éve vagyok (voltam) a Pannon GSM hűséges, és elégedett előfizetője. Az elégedettségemnek az évek…..