Adatok
Zsolt Jankulár
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A különféle helyi élelmiszerek eredetét és elkészítési módját sokszor legendák veszik körül. A békési kolbászok és szalámik is ilyenek, általában titkosak. Ez már nem az. Viszont nem kellenek disznót tartó rokonok ahhoz, hogy saját házikolbászunk legyen, mert egy 65 négyzetméteres lakásban is…..
Zsolt Jankulár
2016.12.28 06:56:16
Egy apró de praktikus megjegyzés! Ha a fokhagymát terített szét a húson először akkor szép egyenletesen szét lehet rajta kenni, és nem áll össze csomókban mint itt a képen. Illetve lehet reszelni de mi apró lyukú darálón áttadárljuk utána két késsel még aprítjuk. szerintem sokkal finomabb szerkezetű lesz.
Hogy teljesen megértsük a minket körülvevő univerzumot, fárasztó feladatnak tűnik. Bár sok kérdésre választ találtunk már – miért esik le az alma a fáról? hogyan keringenek a bolygók a Nap körül? miért látjuk kéknek az eget? – mégis ahhoz, hogy megismerjük a világegyetem összes titkát, garantáltan…..
Zsolt Jankulár
2015.11.30 19:06:42
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz