Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dániel Gombos

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az esküvő csak az első lépés a közös életetek kezdetén, melyet a legközelebbi barátaitok és rokonaitok körében töltöttetek el. Ez nem jelenti azt, hogy a későbbi években már nincs mit ünnepelni, vagy nem hívhatjátok meg a szeretteiteket. Bár sokan csak az ezüst-, arany- és gyémántlakodalomról…..
A tökéletes esküvő időpont kiválasztása minden pár számára fontos. Idén, 2021 februárjától változik a házassági törvény, és ez kevesebb szabadságot ad számotokra az időpont kiválasztását illetően. Az alábbi posztban sorra veszem, hogy eddig mikor lehetett egybekelni, és milyen változások lépnek…..
Isten színe előtt megesküdni magasztos, különleges esemény. Hazánkban az egyházi esküvőt a polgári szertartás mellett tarthatjátok meg, ha szeretnétek. Legyen-e egyházi esküvő? Amennyiben mindkettőn gyakorló hívők vagytok, már tudjátok is a választ erre a számotokra triviális kérdésre. Viszont…..
Miért jó ötlet a karácsonyi esküvő? Tippek téli esküvőkhöz Esküvő karácsonykor? Elég bizarr ötletként hangzik elsőre, de ha kicsit tovább dédelgetitek a gondolatot, már nem is feltétlenül az. Sőt, egyedülálló, emlékezetes téli esküvőt rendezhettek, melyre nem csak ti, hanem minden vendég hosszú…..
Miért befolyásolja a ceremóniamester munkája a fotósét? Az esküvői fotográfusok munkáját nagyban befolyásolja, hogy mennyire profi a ceremóniamesteretek. Lehet, hogy elsőre ezt nem is gondolnátok, de az ő együttes munkájuk garantálja azt, hogy olyan képek készüljenek az eseményről, amit még…..
Mindenki a tökéletes Nagy Napról álmodik. Minden jegyes párnak vannak legalább apróbb, különlegesebb kérései a fogadalomtétel, az azt körül övező szertartás, valamint a lakodalom lebonyolításával kapcsolatban. Ha csak az anyakönyvi hivatalban teszitek le az esküt, akkor ennek menetébe viszonylag…..
Legutóbb a zeneválasztásnál, illetve a hangerőnél hagytuk abba a bakigyűjteményt. A lista még közel sem ért véget, ezért folytatjuk. Arra azonban szeretnénk felhívni a figyelmet, amit az előző részben is elmondtunk, hogy nem minden a szigorú rend és feszes program, mindig kell helyet hagyni a…..
Sokszor fegyelmezett, fennkölt, vagy éppen megható pillanatok rejtegetik a legnagyobb bakikat, és bizonyos szempontból a legviccesebb helyzeteket. Ha te azok közé tartozol, akik szívesen elkerülnék ezeket a nagy napon, akkor fusd át a listánkat, és győződj meg róla, hogy ezeket biztosan…..
Még a kisebb, szűk családi körben tartott lagziknál is felmerül az étkeztetés, a teríték, a fogások tervezésének kérdése. És közel sem igaz az, hogy a kisebb létszámú rendezvényeknél ez sokkal könnyebb lenne, mint a köztudatban elhíresült bazinagy görög lagzik esetében. Mindegyiknek megvan a maga…..
Jó hír a házasodni készülőknek: a magyar kormány enyhíti a járvány elleni intézkedéseket, és ismét rendezhetők lesznek esküvők is. A nagy tavaszi esküvői szezon elmaradt, de úgy tűnik, hogy a nyári és őszi esküvők a terv szerint haladhatnak, és az év további részében már szeretteik és barátaik…..
Sokan legyintenek: „ugyan, miért kéne még egy ember? Így is eleget költünk, majd valahogy megoldjuk.” Sokszor az utolsó pillanatban derül csak ki, hogy az emlékezetes esküvő, a lagzi szervezésében annyira elfárad a család, a jegyespár, hogy utólag talán nem is tűnik akkora butaságnak, egy tapasztalt…..
Az esküvő az ember életében általában egyszer történik. Legalább is szeretnénk, hogy így legyen. Hosszú ideig tervezzük, készülünk rá, és várjuk a Nagy Napot, amikor életünk új szakaszba kerül. Ezt a szép napot szeretnénk a legteljesebben megélni, hogy olyan élmény legyen, amire szívesen emlékezünk.…..
A címben feltett kérdésre a rövid válaszunk az lenne, hogy lehetőség szerint minél előbb. Ebben a bejegyzésünkben viszont sokkal inkább azt fejtjük ki részletesebben, hogy milyen sorrendben célszerű haladnotok az egyes szolgáltatókkal való megállapodásokat illetően. Nézzük meg tehát, hogy mikor…..
Egy kis létszámú esküvő szervezése sokszor több komplikációval jár, mintha száznál is több ültetőkártyával együtt járó esemény előkészítésére vállalkoznátok. Cikkünkben ennek megfelelően felkészítünk Titeket a legfontosabb buktatókra, emellett pedig megosztjuk veletek a szűkebb esküvőkkel…..
A párok jelentős részénél az esküvő puzzle darabkáinak az összerakása, vagyis a Nagy Nap menetrendjének a felállítása általában nehézségeket okoz. Pontosan ezért foglalkozunk most kicsit részletesebben is a témakörrel, hogy egyszerűbbé tegyük a szervezést a számotokra. Először állapodjatok meg a…..
Milyen zene szóljon az általatok olyannyira várt esküvőtökön? Zenekart, vagy inkább DJ-t lenne jobb választanotok? Milyen érvek sorolhatók fel az egyik, illetve a másik opció mellett? Életetek Nagy Napjára készülve bizony ezen kérdések kapcsán is döntést kell majd hoznotok. Ebben a bejegyzésben…..
A polgári esküvő percei lesznek azok, amelyekre nagy valószínűség szerint a legjobb szívvel emlékeztek majd a Nagy Nap kapcsán. Meseszép virágokkal díszített festői helyszín, a meghatottságtól fátyolos tekintetű rokonok és barátok, és persze az ilyenkor elmaradhatatlan mennyei pezsgő.  Hogy…..
A templomi, vagy más néven egyházi esküvő mind a mai napig fontos része a házasodni kívánók Nagy Napjának. Mi magunk is  írtunk már róla, hogy a vallásos családok és párok részéről szinte elképzelhetetlen a teljes értékű házasságkötés a templomban egymásnak tett fogadalom nélkül. Egy felkészült…..
Ahogyan azt megígértük, folytatjuk az őszi esküvő melletti érvek felsorakoztatását. Ugyanis jócskán akad még érvünk az ezernyi árnyalatban pompázó díszes falevelek, a szemet gyönyörködtető asztali dekorációs elemek, a magukat puha pokrócokkal melegítő és forró italokat kortyolgató vendégek, valamint…..